Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, λοιπον έχω ένα πρόβλημα

Κάθε φορά που αγοράζω ψείρες μου χαλάνε σε σχετικά συντομο χρονικό διάστημα.. Γενικα δίνω Μαξ 10 ευρώ δε θέλω να δώσω παραπάνω αλλά λόγω της κατάστασης λέω να ανεβάσω το μπάτζετ στα 15..εχετε κάποια πρόταση.. Κάτι ανθεκτικό γενικά σ αυτά τα λεφτα; χρησιμοποιώ πάρα πολύ γι αυτό ψάχνω κάτι καλό να ησυχάσω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το έψαξα αρκετά τον τελευταίο καιρό το θέμα, σε αυτό το μπάτζετ πας σε καλές κινέζικες μάρκες που με 10 ευρώ βγάζουν ήχο καλύτερο από τα φθηνά επώνυμα:

Αν θέλεις ανθεκτική κατασκευή (είναι φτιαγμένα για τρέξιμο) πας για τα:  Sports Remax S1 Pro. Παρόλο που έχουν δυνατά-ενεργητικά μπασα έχουν καλή ισορροπία στον ήχο και σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες. Δεν είναι κατάλληλα αν θέλεις να μην ακούγεσαι στους δίπλα σου σε ήσυχους χώρους, έχουν μια κάποια διαρροή του ήχου προς τα έξω.

Λίγο πιο φθηνά είναι τα Remax Rm-610d, αν δεν σου αρέσουν τα έντονα μπάσα ίσως κάνουν τη δουλειά σου. Λίγο πιο μέτρια κατασκευή. Επίσης καλή επιλογή και τα  Xiaomi Piston Fresh με ισορροπία ήχο προς το πιο μπασο.

Το θετικό με τα πιο πάνω είναι ότι τα βρίσκεις πολύ φθηνά απευθείας στην Ελλάδα, σε τιμές Κίνας (ειδικά αν μένεις Θεσσαλονίκη ή Αθήνα).

Αν ψάχνεσαι για απευθείας από Κίνα, υπάρχουν τα T2 EINSEAR. Καλή ποιότητα κατασκευής, απόλυτα ισορροπημένο ήχο για όλα τα είδη μουσικής. Επίσης με πολύ ισορροπημένο ήχο τα TRN V20.

Αν σου αρέσουν τα δυνατά μπάσα κοιτάς και τα Rock Zircon.

Στο θέμα ποιότητας κατασκευής, θεωρητικά φαίνονται πιο στιβαρά τα remax s1 pro, einsear t2 και trn v20... Παρόλα αυτά μην έχει και τεράστιες προσδοκίες σε αυτά τα χρήματα, ακόμη και ακουστικά των 50-100 ευρώ χαλάνε.

Εγώ επειδή τα χρησιμοποιώ σε εξωτερικούς χωρους (+τρέξιμο) αλλάζω αρκετά συχνά ακουστικά. κάποια στιγμή θα σου πέσει ή θα το χτυπήσεις εν κινήσει σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο κλπ.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/12/2019 στις 8:55 ΜΜ, The_Judas είπε

+1 ακόμα διαμαντακι σε κινέζικα ακουστικά τα  uiisii hm7 τα οποίο υπάρχει στην Ελλάδα σε καλη τιμή.

,Τα τσίμπησα, γιατι και σε εμενα χαλανε συχνα. Θενκς για την πρόταση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...