tz3s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μολις ειδα αυτο το γελοιο της MEDIAMARKT Και εδω τα ιδια προιοντα στην αγορα του Βελγιου... Χωρις προσφορα ιδια τιμη.... Με προσοχη οι αγορες σας παιδια αυτην την περιοδο. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από tz3s 1
Lumini Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 21% Standard All other taxable goods and services αυτο ειναι το ΦΠΑ στο βελγιο, αρα ειναι καλη η τιμη μας εδω
banned_acc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, tz3s είπε Μολις ειδα αυτο το γελοιο της MEDIAMARKT Και εδω τα ιδια προιοντα στην αγορα του Βελγιου... Χωρις προσφορα ιδια τιμη.... Με προσοχη οι αγορες σας παιδια αυτην την περιοδο. Να την παραγγείλεις από Βέλγιο. 2
tz3s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Το οτι αυτο ειναι υπερπροσφορα και οτι κοροιδευουν τον καταναλωτη ... Μπαα.... Υ.γ. Μολις μου το εστειλε φιλος μου που ελεγε να τρεξει να την αγορασει κιολας... Αν φαγατε αστειοπιτα μερικοι, κρατηστε την για τα Παρασκευιατικα ποστς! 1
KoreanW Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) αφού λέμε για το ΜΜ, ας πιαστώ από ένα παράδειγμα για το οποίο έχω κάνει έρευνα αγορας τελευταία έχει μια σκούπα στις προσφορές που στο συγκεκριμένο χρώμα υπάρχει μόνο στην τουρκική αγορά και αυτό το χρώμα τυχαία το εμφάνισε την τελευταία βδομάδα στην ελληνική σελίδα με τιμή premium η σειρά της σκούπας αυτής στα άλλα χρώματα είναι mid to low, και για να την εμφανίσει προσφορά BF την ερχόμενη εβδομάδα, πάει και την συγκρίνει με την εικονική τιμή που μόλις είχε ΟΚ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από KoreanW
TechnoState Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, tz3s είπε ....κρατηστε την για τα Παρασκευιατικα ποστς! Indeed, συμφωνώ μαζί σου.... αλλά σήμερα είναι Παρασκευή!
christakos07 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Lumini είπε 21% Standard All other taxable goods and services αυτο ειναι το ΦΠΑ στο βελγιο, αρα ειναι καλη η τιμη μας εδω Ενώ εδώ ως γνωστόν ο ΦΠΑ είναι 210%. Δεν δικαιολογείται καμία αρχική τιμή με 24% ΦΠΑ. Ούτε υπάρχει κάποια προσφορά, ως φαίνεται.
Lumini Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tz3s είπε Το οτι αυτο ειναι υπερπροσφορα και οτι κοροιδευουν τον καταναλωτη ... Μπαα.... Υ.γ. Μολις μου το εστειλε φιλος μου που ελεγε να τρεξει να την αγορασει κιολας... Αν φαγατε αστειοπιτα μερικοι, κρατηστε την για τα Παρασκευιατικα ποστς! Όσο υπάρχουν κορόιδα που δεν ξέρουν τι θα πει σύγκριση τιμών, τόσο θα βρίσκονται τέτοια καταστήματα Πάντως βγαίνουν και πολύ καλές προσφορές σε λίγα προϊόντα, αλλά είναι όποιος προλάβει! 4 λεπτά πριν, christakos07 είπε Ενώ εδώ ως γνωστόν ο ΦΠΑ είναι 210%. Δεν δικαιολογείται καμία αρχική τιμή με 24% ΦΠΑ. Ούτε υπάρχει κάποια προσφορά, ως φαίνεται. Το κόλπο των μαγαζιών τύπου κόλοτσοβολος είναι να βάζει σε όλα τα προϊόντα ένα -10% αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα προϊόντα που έχουν τιμές καλύτερες ακόμα και από Σκρουτζ. Να θυμηθώ το Xbox που έβγαλε ο Γερμανός πριν 2 χρόνια στα 199. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Lumini
bluesattack Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν εχει προβλημα ο νεοελληνας.Λεφτα εχει, αν χρειαστει θα το πληρωσει διπλο και τριδιπλο (αρκει να εχει εκπτωση ) για να μπει στο ματι του γειτονα και να νιωσει καπατσος και πονηρος 😆 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από bluesattack
Γιαούρτι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 δυστυχώς οι περισσότεροι γύρω μας είναι ηλίθιοι. sorry τύποι αυτή είναι η αλήθεια. Κριτική σκέψη μηδέν. Φίλος μου προσπαθούσε να με πείσει για μια αγορά.... Τρέχα μ@λακα από 1000€ το πήγαν 600€. του λέω, είναι πολλά τα λεφτά, δε δίνω φράγκο. Ναι ρε αλλά από 1000€ κάνει 600€, επιμένει.. ο ηλίθιος δε κοιτούσε την τελική τιμή, αλλά στο μυαλό του έβλεπε μόνο ότι κάτι που κόστιζε 1000€, τώρα του το δίνουν με 600€. άρα κερδίζει 400€. (δε μπαίνει καν στη διαδικασία να σκεφτεί πόσο κοστίζει αυτό που θέλει να αγοράσει) Πολλοί δυστυχώς σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Κοιτάξτε την τελική τιμή και όχι την τιμή που παρουσιάζουν ότι κόστιζε πριν. Μην είστε κορόιδα ρε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις