akisdom Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, johnnyman είπε Εάν δεν υπάρχει αέρας η έστω υπάρχει λίγος πόσο νερό πρέπει να βγάλουμε? Στο περίπου? Ευχαριστώ Εάν δεν υπάρχει αέρας δεν υπάρχει και λόγος να γίνει εξαέρωση. Αν υπάρχει λίγος και είσαι τυχερός θα έρθει στο σώμα σου όποτε θα το καταλάβεις γιατί θα ειναι το μισό κρύο. Τότε θα βγάλεις μέχρι να τρέξει νερό.
johnnyman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, akisdom είπε Εάν δεν υπάρχει αέρας δεν υπάρχει και λόγος να γίνει εξαέρωση. Αν υπάρχει λίγος και είσαι τυχερός θα έρθει στο σώμα σου όποτε θα το καταλάβεις γιατί θα ειναι το μισό κρύο. Τότε θα βγάλεις μέχρι να τρέξει νερό. Εμένα 1 σώμα σε μερικά σημεία κάτω είναι χλιαρό. Τι μπορεί να φταίει? Μιλάμε σημεία όσο είναι η παλάμη του χεριού και λίγο παραπάνω..
cumulus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Εξαερωση ξαναγραφω ειναι το πρωτο που εκανα.Δυστυχως παλι υπαρχει θεμα.Τα σωματα ζεσταινουν με ρυθμο χελωνας και το ενα μενει παγωμενο.Το καζανακι ειναι οκ.Ο κυκλοφορητης ειναι στη μεγιστη ταχυτητα οποτε αυριο θα ειδοποιησω τον συντηρητη να μου στειλει υδραυλικο.
MessengerOfGood Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, cumulus είπε Εξαερωση ξαναγραφω ειναι το πρωτο που εκανα.Δυστυχως παλι υπαρχει θεμα.Τα σωματα ζεσταινουν με ρυθμο χελωνας και το ενα μενει παγωμενο.Το καζανακι ειναι οκ.Ο κυκλοφορητης ειναι στη μεγιστη ταχυτητα οποτε αυριο θα ειδοποιησω τον συντηρητη να μου στειλει υδραυλικο. Και πές μας τι έγινε για να ξέρουμε κι εμείς. 1
meletis_m Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, johnnyman είπε Εμένα 1 σώμα σε μερικά σημεία κάτω είναι χλιαρό. Τι μπορεί να φταίει? Μιλάμε σημεία όσο είναι η παλάμη του χεριού και λίγο παραπάνω.. Σε παρόμοιο θέμα με ξυλολέβητα συνδεδεμένο είχε κολλήσει ο αυτόματος πλήρωσης (απο τα άλατα). Άλλάχτηκε μαζί τοποθετήθηκε και βαλβίδα αντεπιστροφής , άλλαξα και ανόδιο, αλλά και μια βαλβίδα ασφαλείας (προληπτικά) καθώς δέν είχαν αλλαχτεί 10 χρόνια 1
johnnyman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Σε παρόμοιο θέμα με ξυλολέβητα συνδεδεμένο είχε κολλήσει ο αυτόματος πλήρωσης (απο τα άλατα). Άλλάχτηκε μαζί τοποθετήθηκε και βαλβίδα αντεπιστροφής , άλλαξα και ανόδιο, αλλά και μια βαλβίδα ασφαλείας (προληπτικά) καθώς δέν είχαν αλλαχτεί 10 χρόνια Αυτά που είπες βρίσκονται στον λέβητα? Εχω λέβητα αερίου.
meletis_m Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, johnnyman είπε Αυτά που είπες βρίσκονται στον λέβητα? Εχω λέβητα αερίου. Εφόσον είναι κλειστο κύκλωμα θα περιέχει σίγουρα βαλβιδα ασφαλείας (με βάση τη πίεση ) και αυτόματο πλήρωσης . Κάλο ειναι αφου έρθει να κάνει ενα γενικο έλεγχο σε ολη την εγκατάσταση. 1
cumulus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Και πές μας τι έγινε για να ξέρουμε κι εμείς. Βαρέθηκα να περιμένω να με πάρει ο τεχνικός . Παίρνω μια ματσολα τον κοπανάω και πήρε μπρος .Αμα ξανά κολλήσει λέω στο διαχειριστή να τον αλλάξουμε .
TechnoState Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ...ο αυτόματος πληρώσεως έχει μπαρομετρο πάνω? Αν ναι μήπως έχεις κολλήσει (με τα χρόνια χρήσης). Αν όχι, υπάρχει αναμονή/ες ώστε να τοποθετήσεις ένα (η δύο) κ να πάρεις πιέσεις (στην είσοδο κ στην έξοδο του)? Στην εξαέρωση που έκανες σε όλα τα σώματα, ανέφερες ότι είχες ποσότητα νερού (με την σχετική πίεση φυσικά) βγάζοντας αρκετή (απο το καθένα) σωστά?.... από αυτό, εγώ αποκλείω τον αυτομ. πληρώσεως κ εστίασα στο κυκλοφορητή (φυσικά υποθετικά μιλάω). Η ανεπιστροφη είναι με κλαπέτο? Μήπως έχει μπει σε λάθος σημείο κ τελικά είναι κολλημένη σε κλειστή θέση (αλλά κ πάλι, σχεδόν θα στράγγιζε το σύστημα σου κ δεν θα είχε καθόλου ροή στην εξαέρωση σου). Μήπως υπάρχει κάπου, κάποια διαρροή που δεν έχει γίνει αντιληπτή (υποθετικά πάντα)? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από TechnoState
iordanis79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω Μένω σε 2όροφη μονοκατοικία. (Ισογειο+1ος +2ος). Εχω λέβητα αεριου.Ο καθε όροφος εχει τον δικο του θερμοστάτη. Παρατηρώ τον τελευταιο μηνα, πως τα σωματα στο 1ο όροφο αναβουν μονο αν ανάψω τα σωματα του 2ου ορόφου. Αυτό γιατί μπορεί να γίνεται?? Ευχαριστώ
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 19 λεπτά πριν, iordanis79 είπε Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω Μένω σε 2όροφη μονοκατοικία. (Ισογειο+1ος +2ος). Εχω λέβητα αεριου.Ο καθε όροφος εχει τον δικο του θερμοστάτη. Παρατηρώ τον τελευταιο μηνα, πως τα σωματα στο 1ο όροφο αναβουν μονο αν ανάψω τα σωματα του 2ου ορόφου. Αυτό γιατί μπορεί να γίνεται?? Ευχαριστώ (ίδιος εγκαταστάτης ?😂) Αν έκανες πρόσφατα την εγκατάσταση πάρτον τηλ να στο φτιάξει (δωρεάν φυσικά) , απλό είναι , κάπου στη συνδεσμολογία έκανε πατάτα
iordanis79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Τρίτο χρόνο το έχω, κάθε χρόνο το κάνω service.
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, iordanis79 είπε Τρίτο χρόνο το έχω, κάθε χρόνο το κάνω service. τώρα το έπαθε στα καλά καθούμενα ???
iordanis79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Ναι , τον τελευταίο μήνα το κάνει. Σαν να μην μπορεί ο θερμοστάτης του 1ου ορόφου να δώσει εντολή. Αν όμως ανοίξω και τον θερμοστάτη στον 2οροφο και τον αφήσω ανοιχτό, τότε σαν να ξεμπλοκαρει και ο θερμοστάτης του 1ου
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, iordanis79 είπε Ναι , τον τελευταίο μήνα το κάνει. Σαν να μην μπορεί ο θερμοστάτης του 1ου ορόφου να δώσει εντολή. Αν όμως ανοίξω και τον θερμοστάτη στον 2οροφο και τον αφήσω ανοιχτό, τότε σαν να ξεμπλοκαρει και ο θερμοστάτης του 1ου υπήρχε άλλο νήμα με παρόμοιο πρόβλημα , αρχικά όταν είδα οτι πόσταρες και εδώ νόμιζα οτι ήταν αυτό , αν βρω το άλλο θα ποστάρω λινκ Απλό πρόβλημα πάντως είναι για εγκαταστάτη , όμως δεν γλυτώνεις την επίσκεψη Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από korakios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα