Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω δει συσκευες στο σπιτι που η μια χτυπαει αλλα δεν περνει τηλεφωνο αλλα ουτε αν το σηκωσω λειτουργει,ενω η αλλη ειναι οκ,υπαρχει  περιπτωση να θεελι ρυθμιση απο το ρουτερ?

εχω το Speedport Entry 2i

εν το μεταξυ στις ρυθμισεις στην καρτελα voip  στην κατηγορια SIP Account 1 μου βγαζει κανονικα την συσκευη ενω στο SIP Account 2 δεν εχει κατι

• Like 1
Δημοσ.

τα τηλεφωνα πανω στο ρουτερ στην fxs1 για να δεις αν παιζουν οι συσκευες.μετα δοκιμη στην fxs2.

16 hours ago, jimis98 said:

καλησπερα παιδια εχω δει συσκευες στο σπιτι που η μια χτυπαει αλλα δεν περνει τηλεφωνο αλλα ουτε αν το σηκωσω λειτουργει,ενω η αλλη ειναι οκ,υπαρχει  περιπτωση να θεελι ρυθμιση απο το ρουτερ?

εχω το Speedport Entry 2i

εν το μεταξυ στις ρυθμισεις στην καρτελα voip  στην κατηγορια SIP Account 1 μου βγαζει κανονικα την συσκευη ενω στο SIP Account 2 δεν εχει κατι

Δημοσ.

δοκιμη το ενα τηλεφωνο απευθειας πανω στο ρουτερ.κανεις εισερχομενη,εξερχομενη.

δοκιμη τοι δευτερο τηλεφωνο επισης πανω στο ρουτερ.παλι την ιδια δοκιμη.το συνδεεις καθε φορα σε fxs1.αν ειναι οκ οι συσκευες τοτε κουμπωνεις στην fxs2 για να δεις αν παιζει σωστα.

με το πρωτο τεστ βλεπεις αν παιζουν οι συσκευες ενω με το δευτερο αν παιζει η Fxs2

On 23/11/2019 at 13:44, jimis98 said:

δεν το κατάλαβα αυτό 

Δημοσ.
25 minutes ago, jimis98 said:

οκ θα το δοκιμασω και θα σου πω

ενα ενα τεστ για να δεις αν φταιει το τηλεφωνο ή το router.(Παραμετροποιηση router)

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, poulinos είπε

ενα ενα τεστ για να δεις αν φταιει το τηλεφωνο ή το router.(Παραμετροποιηση router)

αν εφταιγε το ρουτερ δεν θα ειχα ιντερνετ?

Δημοσ.
11 minutes ago, jimis98 said:

αν εφταιγε το ρουτερ δεν θα ειχα ιντερνετ?

μπορει να εχει θεμα η fxs σαν hardware αλλα μπορει απλα να ειναι θεμα παραμετροποιησης .για αυτο σου ειπα κανε δοκιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...