Diffakoc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια συντομα θα αγορασω το πρωτο μου μεταχειρισμενο αυτοκινητο το εχω βρει και εχω κανει και εποικινωνια με των πωλητη!! Το αυτοκινητο βρισκεται στην αθηνα και εγω διαμενω στην ροδο!! Ο πωλητης διαθετει περιπου 15 αυτοκινητα προς πωληση σε αξιοπιστη σελιδα στο διαδυκτιο..Προσφατα εστειλα τον αδερφο μου το ελεξε τα ειδα ολα ενταξει!! ο πωλητης ομως στο γραφειο που δηλωνει δεν εχει ουτε υπολογιστες ουτε τιποτα και τα λευτα τα θελει στο χερι.. Τι πρεπει να προσεξω διοτι δεν ξερω και εγω καλα απο αυτοκινητα!! Τι πρεπει να προσεξω σε μεταβιβαση και ολα αυτα!! Ο πωλητης μου λεει θα γινει σερβισ με την παραδωση και η μεταβιβαση την ιδια μερα και θα μου το φερει και στο λιμανι του πειραια ωστε να το βαλουμε στο καραβι γιατι εγω δεν ξερω τους δρομους στην αθηνα!! Βοηθηστε με!! Ευχαριστω εκ των προτερων!! 1
james01gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 δεν υπάρχουν λεφτά στο χέρι. εάν το αυτοκίνητο κοστίζει πάνω από 500, συναλλαγή μέσω τράπεζας. αλλιώς είσαι έκθετος και εσύ και αυτός για μαύρο χρήμα. το θέμα είναι η εμπιστοσύνη που δείχνεις αλλά πραγματικά δεν θα ήθελα αυτοκίνητο που είναι δικό μου να το βάλει άλλος στο καράβι για Πειραιά. ούτε καν θα πας να το παραλάβεις. και γραφείο που δεν έχει υπολογιστές... αν η σελίδα που βρήκες το αυτοκίνητο είναι κάποια από τις γνωστές, η σελίδα αυτή δεν κάνει έλεγχο ποιος πουλάει το αυτοκίνητο, δεν διασταυρώνει ποιος είναι ο πωλητής. απλά μια πλατφόρμα είναι
Diffakoc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, james01gr είπε δεν υπάρχουν λεφτά στο χέρι. εάν το αυτοκίνητο κοστίζει πάνω από 500, συναλλαγή μέσω τράπεζας. αλλιώς είσαι έκθετος και εσύ και αυτός για μαύρο χρήμα. το θέμα είναι η εμπιστοσύνη που δείχνεις αλλά πραγματικά δεν θα ήθελα αυτοκίνητο που είναι δικό μου να το βάλει άλλος στο καράβι για Πειραιά. ούτε καν θα πας να το παραλάβεις. και γραφείο που δεν έχει υπολογιστές... αν η σελίδα που βρήκες το αυτοκίνητο είναι κάποια από τις γνωστές, η σελίδα αυτή δεν κάνει έλεγχο ποιος πουλάει το αυτοκίνητο, δεν διασταυρώνει ποιος είναι ο πωλητής. απλά μια πλατφόρμα είναι φιλε μου το αμαξι κοστιζει 3600.Το γνωριζω για μαυρο χρημα..Το αυτοκινητο θα ανεβω εγω στην αθηνα για να το δω εγω και μετα θα παμε οδικως μαζι προς το καραβι..η σελιδα ειναι η πιο γνωστη για αγγελειες αυτοκινητων!
Conan2046 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα στο πουλήσει ως ιδιώτης ή ως έμπορος; Ή μάλλον θα εμφανιστεί αυτός ως πωλητής ή θα φαίνεται κάποιος ιδιώτης που του ανήκει το αμάξι και δίνει προμήθεια σ' αυτόν (μαύρη) για να λειτουργεί ως μεσάζοντας; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Conan2046 2
Diffakoc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Conan2046 είπε Θα στο πουλήσει ως ιδιώτης ή ως έμπορος; Αυτος στην σελιδα δηλωνει εμπορος απο οτι εχω καταλαβει..Δεν ξερω πως θα το πουλησει!!
james01gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 εκτός τραπεζικού συστήματος δεν μπορείς να αμφισβητήσεις οποιαδήποτε συναλλαγή. αν για κάποιον λόγο κάνει οποιαδήποτε τσαχπινιά δεν φαίνεται πως πήρε 3600. δεν μπορείς να αποδείξεις πως του έδωσες τα χρήματα για να αγοράσεις αυτοκίνητο. μόνο μέσω τράπεζας ή επιταγής.
Conan2046 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Εσύ σιγουρέψου ότι θα σου κάνει όντως την μεταβίβαση αν τελικά το πάρεις από αυτό και ότι θα έχεις αποδεικτικό ότι τον έχεις όντως πληρώσει για να μην σου ζητάει τα χρήματα εκ των υστέρων. Προφανώς και θα εμφανίσει κάποιο ποσό μικρότερο των 500 ευρώ ως τιμή πώλησης.
Diffakoc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Εσύ σιγουρέψου ότι θα σου κάνει όντως την μεταβίβαση αν τελικά το πάρεις από αυτό και ότι θα έχεις αποδεικτικό ότι τον έχεις όντως πληρώσει για να μην σου ζητάει τα χρήματα εκ των υστέρων. Προφανώς και θα εμφανίσει κάποιο ποσό μικρότερο των 500 ευρώ ως τιμή πώλησης. Απο οτι μιλησα και με δικους μου απο την στιγμη που τα δεχεται στο χερι πρεπει να σου κοψει αποδειξη..και να γινει ο ελεγχος πριν την αγορα.. Σε οτι αφορα την μεταβιβαση τη ισχιει γιατι στις φωτογραφιες δεν εχει πινακιδες κυκλοφοριες το αυτοκινητο..
turbat0s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Από τη μέχρι τώρα στιχομυθία νιώθω πως πας καρφί για να βάλεις μπελάδες στο κεφάλι σου. 2
Conan2046 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Diffakoc είπε Απο οτι μιλησα και με δικους μου απο την στιγμη που τα δεχεται στο χερι πρεπει να σου κοψει αποδειξη..και να γινει ο ελεγχος πριν την αγορα.. Σε οτι αφορα την μεταβιβαση τη ισχιει γιατι στις φωτογραφιες δεν εχει πινακιδες κυκλοφοριες το αυτοκινητο.. Αν δεχτούμε ότι είναι έμπορος και είναι έντιμος οι πινακίδες απλώς έχουν κατατεθεί. Σίγουρα θα έβαζα κάποιον μηχανικό να το ελέγξει πριν το αγοράσω, να του κάνεις και ένα test drive με δοκιμαστικές πινακίδες και να πάτε μαζί για την μεταβίβαση.
Phoenix7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από απορία τι αμάξι είναι και τι χρονολογία? Γιατί όταν βλέπεις κάτι σε πολύ καλή τιμή να σε παραξενεύει. Καταρχήν είναι εισαγωγής? Αν ναι από ποια χώρα? Χιλιόμετρα? Προσπαθω να μπω στο σκεπτικό σου γιατί θεωρώ ότι σου αρέσει τόσο πολύ που ίσως πας στα τυφλα. 3600€ στο χέρι δεν δίνεις για κανένα λόγο πάντως Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από Phoenix7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα