pifilos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες και θα πω πως τη 2η θα την άφηνα εκτός σύγκρισης κινητού - entry level DSLR μιας και αυτό είναι το αρχικό debate του thread. Εκτιμώ πως είναι φυσικότερο το παρακάτω από DSLR του 2009. H 1η είναι όντως ωραία. 3
georgerapp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δεν του πέτυχε , ακομα το μαθαίνει το μηχάνημα . Βγάζει σαφέστατα κατα πολύ ανώτερες κ θα βγαλει κ ο ιδιος στο άμεσο μέλλον. Eψαξα να βρω φυσικό μποκε απο το xz1 που εχω εγω . Βρηκα αυτες τις 2 που μου άρεσαν πολύ τότε που τις τράβηξα . Κ αυτη με την μελισσουλα . Το 13pro το πατάει στον λαιμο το xz1 , οποτε θα βγαλει τεφαρικια με δαυτο . 3
toni31 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω και εγώ ένα ταπεινό μποκε με μια D3200 35mm 1.8. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από toni31 11
Ntinlanden Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δυστυχώς όμως ακόμα εχουμε μέλλον ώστε να μπορέσουμε να αντλήσουμε πληροφορία ίδια με ενα φωτογραφικό σύνολο.. Ολοι μας θα θέλαμε να βγάζαμε απο τη τσέπη μια συσκευή και να κάναμε τα γούστα μας..αρα για την ώρα πρέπει να κουβαλαμε 1-1μιση Kg εξοπλισμό... Όποιος θέλει φυσικά το κάνει και με κινητό και ολοι ευχαριστημένοι! Αν θες ομως να την δεις σε μεγάλη οθόνη ή να τις εκτυπώσεις (σε σχετικά μεγαλο μέγεθος) αναγκαστικά θα κουβαλήσουμε.. Καμια φωτο δεν ειναι τραβηγμένη με macro φακό, οποιος θέλει να δει τι με τι πατάει την φωτο και βλέπει (Flickr) Αν και μικρή σημασία ο εξοπλισμός 🙂 10
DVaderLa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Ntinlanden είπε Δυστυχώς όμως ακόμα εχουμε μέλλον ώστε να μπορέσουμε να αντλήσουμε πληροφορία ίδια με ενα φωτογραφικό σύνολο.. Ολοι μας θα θέλαμε να βγάζαμε απο τη τσέπη μια συσκευή και να κάναμε τα γούστα μας..αρα για την ώρα πρέπει να κουβαλαμε 1-1μιση Kg εξοπλισμό... Όποιος θέλει φυσικά το κάνει και με κινητό και ολοι ευχαριστημένοι! Αν θες ομως να την δεις σε μεγάλη οθόνη ή να τις εκτυπώσεις (σε σχετικά μεγαλο μέγεθος) αναγκαστικά θα κουβαλήσουμε.. Καμια φωτο δεν ειναι τραβηγμένη με macro φακό, οποιος θέλει να δει τι με τι πατάει την φωτο και βλέπει (Flickr) Αν και μικρή σημασία ο εξοπλισμός 🙂 Συγγνώμη, θες να πεις ότι οι φωτογραφίες σου δεν είναι τραβηγμένες με Iphone;;;;;;;;;;; 1 1
georgerapp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Παιδια δεν εχει κ αδικο ομως ο Νικόλας . Ο αδελφός μου εχει μια 4000d με τον κιτ φακο κ στα χέρια μου ξεπερνάει τα κινητά αλλα όσο πέφτει το φώς γίνεται δυσκοιλια . Στα δικα του ακόμα χειρότερα . Δεν κανει κ edit κ βραστα χαραλαμπε . Μονο με το κινητό τραβάει . Αυτήν έπιασα πριν την j5 μου με τον φακουδακο μου . Μου αρεσε γιατι είχα όρεξη , αλλα μεγάλη . Η 4000d entry level δεν ειναι ;
Ntinlanden Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, DVaderLa είπε Συγγνώμη, θες να πεις ότι οι φωτογραφίες σου δεν είναι τραβηγμένες με Iphone;;;;;;;;;;; Χαχαχαχαχα (Σωστη αντίδραση πάτησα στο ποστ σου! 😅)
DVaderLa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Ntinlanden είπε Δυστυχώς όμως ακόμα εχουμε μέλλον ώστε να μπορέσουμε να αντλήσουμε πληροφορία ίδια με ενα φωτογραφικό σύνολο.. Ολοι μας θα θέλαμε να βγάζαμε απο τη τσέπη μια συσκευή και να κάναμε τα γούστα μας..αρα για την ώρα πρέπει να κουβαλαμε 1-1μιση Kg εξοπλισμό... Όποιος θέλει φυσικά το κάνει και με κινητό και ολοι ευχαριστημένοι! Αν θες ομως να την δεις σε μεγάλη οθόνη ή να τις εκτυπώσεις (σε σχετικά μεγαλο μέγεθος) αναγκαστικά θα κουβαλήσουμε.. Καμια φωτο δεν ειναι τραβηγμένη με macro φακό, οποιος θέλει να δει τι με τι πατάει την φωτο και βλέπει (Flickr) Αν και μικρή σημασία ο εξοπλισμός 🙂 Θα αφήσω αυτό εδώ. 5
babisskg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, DVaderLa είπε Συγγνώμη, θες να πεις ότι οι φωτογραφίες σου δεν είναι τραβηγμένες με Iphone;;;;;;;;;;; Εμένα μου μυρίζει iNikon ....... έχω βάσιμες υπεροψίες περί τούτου ....... 1
DVaderLa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Οι κατασκευαστές φωτογραφικών μηχανών κάνουν χαρακίρι! Βγάλτε τρομερό bokeh με αυτό το κόλπο χρησιμοποιώντας το κινητό σας και μια πατάτα! 3
georgerapp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μποκε κρεμώδες απο το xz1 , αυτό ειναι μουχλα σε ταρατσα . 1
babisskg Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, DVaderLa είπε Οι κατασκευαστές φωτογραφικών μηχανών κάνουν χαρακίρι! Βγάλτε τρομερό bokeh με αυτό το κόλπο χρησιμοποιώντας το κινητό σας και μια πατάτα! ????????
Ntinaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Sony a7 III 90mm 2.8 macro iso 6400 1/80s #Zelda 5
DVaderLa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, babisskg είπε ???????? Αστείο κύριε Μπάμπη. Η φωτογραφία είναι βγαλμένη με τον Olympus 17mm 1.2.
babisskg Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, DVaderLa είπε Αστείο κύριε Μπάμπη. Η φωτογραφία είναι βγαλμένη με τον Olympus 17mm 1.2. Δε ντρέπεστε λίγο ....... να κόβετε την χολή σε γέρο άνθρωπο ........ 🤣🤣🤣 ....... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα