VasKag Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 καταρχας καλο μηνα σε ολους/ολες εχει κανεις να προτεινει τιποτα? δε με ενδιαφερει τοσο η μαρκα αλλα η οσο το δυνατον μεγαλυτερη συμβατοτητα με τις διαφορες μαρκες dvd-r. μια λυση που βρηκα ειναι το pioneer dv360s. (105) βασιλης.
stroumfita24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 file koitakse kai to comet einai ena poli kalo dvd se prosith timh kai ipostirizei 5.1 giatihon agora hxeiwn sto mellon episis simvato me polla dvd-r osa exw dokimasei toulaxiston
alfas Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Ela file mou kalo mina....ego 8a sou protina ta LG...ti na po paizoun ta panta... exo balei markes kai markes...kai ta exei paixei OLA(antegramena)>>... Exo balei DVDaki ton 80lepton(telios mapa katalabaineis tora) kai exo balei bebaia kai apo ta akriba TDK.SONY. kai ta lipa...ta exei paixei OLA... Ososu akouo me LG mono kala logia lene...tora einai stin krisi sou!!!!! Kali epilogi....na exeis!!!!
adams Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Οπως αναφερθηκε comet 3838 ή slim εκδοση με ιδια χαρακτηριστικα και πιο φτηνο (89€) 4838 θα τα βρεις στο practiker... Για τα λεφτα του δεν θα βρεις καλυτερο κατ΄ εμε
StAkIS Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 LG με "τυφλά μάτια"!!! Έχω Home Cinema της LG και είναι άπαιχτο! Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα και γενικά παίζουν καλές τιμές!!! ;-) Η τελική επιλογή είναι δική σου!
Mika Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Εγω εχω το Lg και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι πολυ καλο, παντα για τα λεφτα του ετσι?
VasKag Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 παιδια ευχαριστω για την ανταποκριση. το lg το εχω δει και δεν το εχω απορριψει. ηταν η πρωτη μου επιλογη. απλα απο οσο γνωριζω τα lg τα φερνει μονο ο σεηος. 2 μαγαζια που εχω εδω στην περιοχη μου ειπαν (πριν απο κανα μηνα) οτι εχουν εξαντληθει και περιμενουν παραλαβες. δυστυχως ακομα περιμενω. αν ξερετε καποιο αλλο μαγαζι που ενα εχει... επισης θα με βοηθουσατε αν μου λεγατε και το μοντελο για το lg.
alfas Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 ti??seios.!!! pigaine korasidi,ilektroniki a8inon!!nikoloudakis(peiraia),Carefour... apo montelo...adiabastos gia to pio einai tora stin agora!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Εγω θα ελεγα μονο μια λεξη: Blue sky!!!!!!! Πολυ κατω απο 100 ευρω 79εγω το ειχα παρει 79 αλλα εχει πεσει κι αλλο... Και παιζει τα παντα!!!!!! "Χυμα" φωτογραφιες σαν data εγραψα σε dvd και τις δειχνει στην tv.Το ιδιο και με αρχειο mpg.Κανει μονο του και μενου μαλιστα!!!!!Αν το βρεις νομιζω εχει μονο το Carefur.... Δεν θα μετανοιωσεις.Και μαλιστα 2 χρονια εγγυηση!!!!!!
accipio Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Συμφωνώ με τον Γιάννη για Bluesky. Παίζει τα πάντα, όλα τα φορμάτ! Εγώ το πήρα 55 ευρώ και μετάνιωσα που δεν πήρα και δεύτερο, αλλά δεν πρόλαβα γιατί εξαντλήθηκαν!
Compaq99 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Comet 3838.apo praktiker 80+kati euro me dyo xronia eggyhsh.me ton polhth ton hlektronikon poy milisa moy eipe pos poylithikan ekatontades kommatia kai epistrafhsan 2 me provlimatakia.paizei sxedon ta panta.an deis kai tis eksodoys toy tha xeis na metras.pragmatika to piso meros einai gemato "kaloydia"!optikh,rgb,vga,klp...just name it!
Password Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 dmtech apo plaisio, poly kalo 70 euro, to exo parei kai eimai poly euxaristimenos.
Don Kavatzas Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Basika,an thes na dwseis kati parapanw,pigaine http://www.yamakawa.de ,opou tha breis decks region kai code free(apo ti mama tous e?)
VasKag Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 ευχαριστω ολους. θα κανω μια βολτα απο praktiker/carefour και θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.