Προς το περιεχόμενο

αγορα επιτραπεζιου dvd μεχρι 100 euro?

VasKag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας καλο μηνα σε ολους/ολες

εχει κανεις να προτεινει τιποτα?

δε με ενδιαφερει τοσο η μαρκα αλλα η οσο το δυνατον μεγαλυτερη συμβατοτητα με τις διαφορες μαρκες dvd-r.

μια λυση που βρηκα ειναι το pioneer dv360s. (105)

βασιλης.

Δημοσ.

Ela file mou kalo mina....ego 8a sou protina ta LG...ti na po paizoun ta panta...

exo balei markes kai markes...kai ta exei paixei OLA(antegramena)>>...

Exo balei DVDaki ton 80lepton(telios mapa katalabaineis tora)

kai exo balei bebaia kai apo ta akriba TDK.SONY. kai ta lipa...ta exei paixei OLA...

Ososu akouo me LG mono kala logia lene...tora einai stin krisi sou!!!!!

Kali epilogi....na exeis!!!!

Δημοσ.

Οπως αναφερθηκε comet 3838 ή slim εκδοση με ιδια χαρακτηριστικα και πιο φτηνο (89€) 4838 θα τα βρεις στο practiker...

Για τα λεφτα του δεν θα βρεις καλυτερο κατ΄ εμε

Δημοσ.

LG με "τυφλά μάτια"!!! :D :D :D

Έχω Home Cinema της LG και είναι άπαιχτο! Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα και γενικά παίζουν καλές τιμές!!! ;-)

Η τελική επιλογή είναι δική σου! :)

Δημοσ.

Εγω εχω το Lg και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι πολυ καλο, παντα για τα λεφτα του ετσι?

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για την ανταποκριση. το lg το εχω δει και δεν το εχω απορριψει. ηταν η πρωτη μου επιλογη. απλα απο οσο γνωριζω τα lg τα φερνει μονο ο σεηος. 2 μαγαζια που εχω εδω στην περιοχη μου ειπαν (πριν απο κανα μηνα) οτι εχουν εξαντληθει και περιμενουν παραλαβες. δυστυχως ακομα περιμενω. αν ξερετε καποιο αλλο μαγαζι που ενα εχει...

επισης θα με βοηθουσατε αν μου λεγατε και το μοντελο για το lg.

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα μονο μια λεξη:

Blue sky!!!!!!!

Πολυ κατω απο 100 ευρω 79εγω το ειχα παρει 79 αλλα εχει πεσει κι αλλο... Και παιζει τα παντα!!!!!!

"Χυμα" φωτογραφιες σαν data εγραψα σε dvd και τις δειχνει στην tv.Το ιδιο και με αρχειο mpg.Κανει μονο του και μενου μαλιστα!!!!!Αν το βρεις νομιζω εχει μονο το Carefur.... :D :D :D Δεν θα μετανοιωσεις.Και μαλιστα 2 χρονια εγγυηση!!!!!! :D :D :D

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Γιάννη για Bluesky. Παίζει τα πάντα, όλα τα φορμάτ! Εγώ το πήρα 55 ευρώ και μετάνιωσα που δεν πήρα και δεύτερο, αλλά δεν πρόλαβα γιατί εξαντλήθηκαν!

Δημοσ.

Comet 3838.apo praktiker 80+kati euro me dyo xronia eggyhsh.me ton polhth ton hlektronikon poy milisa moy eipe pos poylithikan ekatontades kommatia kai epistrafhsan 2 me provlimatakia.paizei sxedon ta panta.an deis kai tis eksodoys toy tha xeis na metras.pragmatika to piso meros einai gemato "kaloydia"!optikh,rgb,vga,klp...just name it!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...