MasterX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ηθελα να κανω κανω φορματ και να ξαναπερασω τα win 8.1 στο φθηνο λαπτοπ της ανηψιας μου hp 15-r127nv. Κατεβασα ενα ISO 32bit και την περασα με rufus σε φλασακι με τις παρακατω ρυθμισεις Partition Scheme: MBR Target system: BIOS (or UEFI-CSM) File system: NTFS (δοκιμασα και λιγο διαφορετικες [GPT, UEFI non CSM, FAT32 ή NTFS] αλλα μονο με αυτες καταφερα να μπουταρω και να ξεκινησω εγκατασταση..) Στο BIOS εκανα και τα παρακατω: Secure boot: Disabled Lagacy support: Disabled USB3.0 Configuration in Pre-OS: Auto Τελικα εκανα φορματ στο παρτισιον του C και μετα απο αυτο λαμβανω το μηνυμα της εικονας και δε μπορω να συνεχισω.. Το recovery partition που δοκιμασα δεν μου εκανε recovery. Στη συνεχεια εσβησα και ολα τα αλλα Partition εκτος του data partition που ειναι δημιουργημενο απο εμας και εχει καποια αρχεια που αν γινεται θα θελαμε να κρατησουμε. Και γενικα τωρα δεν μπορω να μπουταρω πουθενα ωστε να κανω εγκατασταση των windows... Τι προτεινετε να κανω; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από MasterX
micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δες στα παρακάτω αποτελέσματα επειδή τώρα δεν μπορώ να τα ελέγξω. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=fix+the+selected+disk+is+of+the+gpt+partition+style Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από micos000
MasterX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 τελικα η λυση ηταν σχετικα απλη.. εχοντας το φλασακι σαν Partition Scheme: MBR, Target system: BIOS (or UEFI-CSM), File system: NTFS μπουταρα και εσβησα και το τελευταιο parttition (δεν ηταν τελικα απαραιτητα τα αρχεια που ειχε εκει) οποτε αμεσως απελευθερωθηκε ολος ο δισκος και μου εδινε τη δυνaτοτητα για εγκατασταση των windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα