Dark_Nightfall Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, splanis είπε Σκεφτηκα απο μαντρα γιατι δεν εχω ιδεα απο αμαξια, φανταζομαι απο μαντρα υποτιθεται δεν εισαι πιο "safe"; Τωρα απο ιδιωτη μπορει να πεσω σε 1002 παγιδες.. ενταξει ας παει και 3μιση ξερω γω https://www.car.gr/28450055-opel-corsa https://www.car.gr/26673182-kia-picanto-20-manos-motors https://www.car.gr/28440117-renault-clio-1-4-98ps-a-c για yaris 2000-2004 π μ ειπαν σ αυτα τα λεφτα αξιζουν; Για auto vasilopoulos καλύτερα να τον αποφύγεις (δες αξιολογήσεις google) και αυτό διότι πήγα να δω ένα αμάξι για λογαριασμό φίλης το οποίο σίγουρα είχε φάει στουκα (φαινόταν με το μάτι),θα μου πεις ποια μάντρα να εμπιστευτείς ; έλα ντε 🤣 .Όσο για το δεύτερο να επιβεβαιώσω ότι αξίζει (έχουμε yaris πρώτης γενιάς με 200κ km χωρις προβλήματα μόνο αναλώσιμα),αρκεί να είναι συντηρημένο σωστά.Αν μπορείς να ανέβεις και λίγο και να βρεις δεύτερης γενιάς με τον 2sz-fe κινητήρα (που φόραγε και το yaris πρώτης) θα είναι the best πιστεύω ,ένα αυτοκίνητο για την δουλεία που θες,τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
splanis Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Για auto vasilopoulos καλύτερα να τον αποφύγεις (δες αξιολογήσεις google) και αυτό διότι πήγα να δω ένα αμάξι για λογαριασμό φίλης το οποίο σίγουρα είχε φάει στουκα (φαινόταν με το μάτι),θα μου πεις ποια μάντρα να εμπιστευτείς ; έλα ντε 🤣 .Όσο για το δεύτερο να επιβεβαιώσω ότι αξίζει (έχουμε yaris πρώτης γενιάς με 200κ km χωρις προβλήματα μόνο αναλώσιμα),αρκεί να είναι συντηρημένο σωστά.Αν μπορείς να ανέβεις και λίγο και να βρεις δεύτερης γενιάς με τον 2sz-fe κινητήρα (που φόραγε και το yaris πρώτης) θα είναι the best πιστεύω ,ένα αυτοκίνητο για την δουλεία που θες,τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. εγω δυστυχως δεν μπορω να αναγνωρισω αν ενα αμαξι εχει φαει στουκα , δεν εχω καποιον γνωστο αυτο τον καιρο που να πουλαει κατι και λογω της καταστασης στα μμε το ψιλοβιαζομαι αυτο με τον κινητηρα που λες δεν εχω ιδεα ποια ειναι 44 λεπτά πριν, turbat0s είπε Δεν θα το έλεγα. Οι μαντράδες είναι επιχειρηματίες που λειτουργούν με γνώμονα το μέγιστο δικό τους κέρδος και όχι το δικό σου συμφέρον. Θα σου πουν το οποιοδήποτε ψέμα προκειμένου να πουλήσουν ακριβά τα σαπάκια που φέρνουν πάμφθηνα με το κιλό από το εξωτερικό. Τα λίγα καλά κομμάτια (όχι του 3χίλιαρου βέβαια) δεν προλαβαίνουν καν να φτάσουν στις μάντρες τους ή στις αγγελίες στο ευρύ κοινό. Αν θέλεις μεταχειρισμένο ψάξε (γνώμη μου) από το στενό σου οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και πάντα φυσικά με προηγούμενο (πολύ σχολαστικό!) έλεγχο. το εχω στο μυαλο μου πιο safe, επειδη απ τον εμπορο τουλαχιστον ξερεις απο που το πηρες, αν σε κοροιδεψει ξερω γω ισως να βρεις ακρη, τωρα απ τον καθε τυχαιο ιδιωτη δεν ξερεις, μπορει να εξαφανιστει μετα και μην τον ειδατε
Dark_Nightfall Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, splanis είπε εγω δυστυχως δεν μπορω να αναγνωρισω αν ενα αμαξι εχει φαει στουκα , δεν εχω καποιον γνωστο αυτο τον καιρο που να πουλαει κατι και λογω της καταστασης στα μμε το ψιλοβιαζομαι Σύμφωνοι,θα το πας για έλεγχο όμως θεωρώ, δεν θα το πάρεις χωρίς έλεγχο οπότε ότι και να επιλέξεις καλοτάξιδο καταρχάς και δεύτερον για έλεγχο είτε αντιπροσωπεία η spotmechanic.
splanis Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Σύμφωνοι,θα το πας για έλεγχο όμως θεωρώ, δεν θα το πάρεις χωρίς έλεγχο οπότε ότι και να επιλέξεις καλοτάξιδο καταρχάς και δεύτερον για έλεγχο είτε αντιπροσωπεία η spotmechanic. ναι εννοιειται οπως θα το παω, για προτεινετε γενικα κανενα μοντελο να κοιταξω
Krepalidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σε όσους θεωρούν τους ιδιωτες πιο ασφαλείς επιλογή από τους μαντραδες, απλά να επισημάνω ότι οι μαντραδες μια χαρά μπορούν να φορέσουν άμα λάχει και την προβιά του ιδιώτη, είτε ως πωλητές, είτε ως αγοραστές, ιδίως οι μικροί, επαρχιακοί Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από Krepalidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα