fragma Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απ'οτι φαίνεται η κοροϊδία των πολυκαταστημάτων με τις "προσφορές" της Black Friday θα συνεχιστεί για άλλη μια χρονιά. Ιδού ο κατάλογος του Media Markt... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από fragma
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας γίνει μια φορά κάτι σωστό από εμάς. Μια ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ή ακόμα και ΑΓΩΓΗ προς τις εταιρείες που μας πουλάνε κουτοχορτο __________________________________________ Επειδή περίμενα τι θα συμβεί, αγόρασα προϊόν προ Black Friday από εξωτερικό, με σκοπό αν οι τιμές είναι χαμηλότερες να το επιστρέψω (αν και πιστεύω το πήρα σε πολύ χαμηλή τιμή) Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από cacofonix-3
liakjim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, fragma είπε Απ'οτι φαίνεται η κοροϊδία των πολυκαταστημάτων με τις "προσφορές" της Black Friday θα συνεχιστεί για άλλη μια χρονιά. Ιδού ο κατάλογος του Media Markt... Τι πρέπει να δούμε; 3 1
fragma Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, liakjim είπε Τι πρέπει να δούμε; Τίποτα. Τα βρίσκεις όλα φτηνότερα στο Skroutz και χωρίς "Black Friday"... 2
Torasu Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 13 minutes ago, fragma said: Απ'οτι φαίνεται η κοροϊδία των πολυκαταστημάτων με τις "προσφορές" της Black Friday θα συνεχιστεί για άλλη μια χρονιά. Ιδού ο κατάλογος του Media Markt... Τιμές πριν/μετά; Κάποια άλλη σύγκριση για να υποστηρίξεις το επιχείρημά σου; Αν είναι να κάνεις κάτι, τουλάχιστον κάν'το σωστά. 3
liakjim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, fragma είπε Τίποτα. Τα βρίσκεις όλα φτηνότερα στο Skroutz και χωρίς "Black Friday"... Άτοπη σύγκριση . Μπορώ μεν , όχι με τις ευκολίες πληρωμής δε πχ άτοκες δόσεις. Οπότε;
BlueBlade Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Κοίταξα και εγώ μερικές τιμές, απλά αστεία η όλη κατάσταση (για ακόμα μια χρονιά). Ενώ δήθεν κάνουν γενναίες εκπτώσεις (από 650€ στα 450€ πχ), στο τέλος η τιμή στην καλύτερη περίπτωση είναι ίδια με τα σκρουτζομάγαζα και στην χειρότερη παραμένει πιο ακριβή. Όχι πως περίμενα κάτι διαφορετικό, έτσι και αλλιώς δεν περιμένω την Black Friday για να αγοράσω από Ελλάδα, κυρίως κοιτάω ψηφιακά μαγαζιά τύπου Playstation store και για Hardware κοιτάω από Ευρωπαϊκά καταστήματα.
fragma Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Torasu είπε Τιμές πριν/μετά; Κάποια άλλη σύγκριση για να υποστηρίξεις το επιχείρημά σου; Αν είναι να κάνεις κάτι, τουλάχιστον κάν'το σωστά. Δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι τιμές που είχε το Media Markt πριν τις "προσφορές", αλλά το αν είναι όντως προσφορές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και δέν είναι. 1
VyronPeristeri Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Οντως, πολυ αστεια η κατασταση. Xbox και σου χει διπλα να διαλεξεις παιχνιδια του ps4. Οι ανθρωποι ειναι τραγικοι.
Torasu Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Just now, fragma said: Δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι τιμές που είχε το Media Markt πριν τις "προσφορές", αλλά το αν είναι όντως προσφορές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και δέν είναι. Μην περιμένετε κάτι από Ελλαδιστάν. Black Friday δεν υφίσταται και ούτε πρόκειται σύντομα εδώ. 1
liakjim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, fragma είπε Δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι τιμές που είχε το Media Markt πριν τις "προσφορές", αλλά το αν είναι όντως προσφορές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και δέν είναι. Φυσικά και είναι γιατί αν μπορώ να αγοράσω με 36άτοκες το λαπτοπ που θέλω στήν ίδια τιμή που πρέπει να τα σκάσω στο σκρουτζομάγαζο, μάντεψε που θα πάω. Χώρια οι παραεισαγωγές σε κινητά κτλ 1 1
alexb_10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 εγώ ειδα πάντος το p30 pro στα 600€ --> 50€ πιο φτηνό https://www.skroutz.gr/s/17881973/Huawei-P30-Pro-Dual-256GB.html
fragma Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, liakjim είπε Φυσικά και είναι γιατί αν μπορώ να αγοράσω με 36άτοκες το λαπτοπ που θέλω στήν ίδια τιμή που πρέπει να τα σκάσω στο σκρουτζομάγαζο, μάντεψε που θα πάω. Χώρια οι παραεισαγωγές σε κινητά κτλ Αυτοί που θέλουν να αγοράσουν με δόσεις δεν τους νοιάζει το Black Friday. Το νόημα αυτής της ημέρας, οπως τουλάχιστον είναι στο εξωτερικό που μεγάλωσα, είναι οτι μαζεύεις όλο τον χρόνο λεφτά περιμένοντας να πάρεις μετρητοίς κάτι σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ προσφορά της τάξης ακόμα και του 50% της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ τιμής, οχι της παραφουσκωμένης των Ελληνικών πολυκαταστημάτων. Για να σου δωσω να καταλαβεις στην Αγγλία έχω πάρει καινούργιο Macbook Pro 15 στις 900 λίρες απο 1850 τιμή αντιπροσωπείας Apple. Αυτό είναι προσφορά. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από fragma 2
darkman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Για τα παιδια που συγκρίνουν τις γνωστές αλυσίδες με τα καταστήματα τους skroutz και περιμένουν χαμηλότερες τιμες ...... Μην το κάνετε γιατι δεν προκειται να τις βρειτε .... ουτε σε black friday ουτε σε black monday απλα αυτες της μερες η αλυσιδες κατεβαζουν τις τιμες τους κοντα σε αυτες του skroutz , τουλάχιστον αυτο εχω καταλαβει εγω με ισως καποιες πολυ μικρες εξερεσεις .
liakjim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, fragma είπε Αυτοί που θέλουν να αγοράσουν με δόσεις δεν τους νοιάζει το Black Friday. Το νόημα αυτής της ημέρας, οπως τουλάχιστον είναι στο εξωτερικό που μεγάλωσα, είναι οτι μαζεύεις όλο τον χρόνο λεφτά περιμένοντας να πάρεις κάτι σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ προσφορά της τάξης ακόμα και του 50% της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ τιμής, οχι της παραφουσκωμένης των Ελληνικών πολυκαταστημάτων. Κοίτα, θα συμφωνήσω ότι οι προσφορές γενικά δεν έχουν τον ίδιο βαθμό έκπτωσης με το εξωτερικό αλλά προσωπικά πάντα, έχω βγει πολύ κερδισμένος σε προηγούμενες BF, όχι μόνο σε απόλυτη τιμή αλλά και σε συνδυασμό με ευκολίες πληρωμής που για πολλούς φαντάζομαι ότι είναι πολύ σημαντικό (δεν θα μπορούσα να αγοράσω πχ κλιματιστικό αλλιώς ) . πχ αγόρασα κλιματιστικό των 1200€ , στα 200€ κάτω από το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο , με δωρεάν εγκατάσταση και άτοκες δόσεις. Εγώ αυτό το λέω και μαμώ τις προσφορές. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από liakjim 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις