bromiaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, eko13 είπε Οι προπαραγγελίες πάνε καλά παρά το "φιάσκο" που είδαν οι χέητερς... Σύμφωνα με την Guardian, η υποβολή παραγγελίας για το Cybertruck κοστίζει $100, ποσό η Tesla αναφέρει ότι επιστρέφεται στο ακέραιο σε περίπτωση ακύρωσής της… Αντιλαμβάνεσαι πόσο στημένο είναι όλο αυτό για να δείξει πολλές παραγγελίες παρά το φιάσκο και την πτώση των μετοχών τους… Πως έκαναν παλιότερα οι δισκογραφικές εταιρίες που αγόραζαν μόνες τους σωρηδόν δίσκους για να κάνουν ντόρο ότι έγιναν χρυσοί ή πλατινένιοι… Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από bromiaris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μα γιατι να ειναι φιασκο δεν καταλαβα. Εχεις ενα σπουδαιο τεχνολογικο επιτευγμα, ασχετα αν υλοποιηθει ή δεν υλοποιηθει ποτε, με τοσες τεχνολογικες και πρακτικες καινοτομιες και θα σταθεις στο οτι τα τζαμια δεν ειναι αλεξισφαιρα?? Εχεις δυο χρονια μεχρι την παραγωγη να το φτιαξεις και αν δεν το φτιαξεις δεν χαθηκε και ο κοσμος να μην ειναι αλεξισφαιρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, eko13 είπε Μα γιατι να ειναι φιασκο δεν καταλαβα. Εχεις ενα σπουδαιο τεχνολογικο επιτευγμα, ασχετα αν υλοποιηθει ή δεν υλοποιηθει ποτε, με τοσες τεχνολογικες και πρακτικες καινοτομιες και θα σταθεις στο οτι τα τζαμια δεν ειναι αλεξισφαιρα?? Εχεις δυο χρονια μεχρι την παραγωγη να το φτιαξεις και αν δεν το φτιαξεις δεν χαθηκε και ο κοσμος να μην ειναι αλεξισφαιρα... Προμοτάρεις κάτι που αποδεικνύεται στην επίσημη παρουσίαση ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα... Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του φιάσκου τότε τι είναι...;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Σε άλλα νέα 146.000 οι παραγγελίες, και ας κράζουμε όλοι οι "ειδήμονες" του insomnia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Σε άλλα νέα 146.000 οι παραγγελίες, και ας κράζουμε όλοι οι "ειδήμονες" του insomnia. "Σύμφωνα με την Guardian, η υποβολή παραγγελίας για το Cybertruck κοστίζει $100, ποσό η Tesla αναφέρει ότι επιστρέφεται στο ακέραιο σε περίπτωση ακύρωσής της…" Αν θέλω και εγώ να δείξω ότι πουλά ένα μου προϊόν, προ-παραγγέλνω μόνος μου πολλές χιλιάδες τεμάχια από το προϊόν μου για κράχτη, βγάζοντας από την μια τσέπη μου 14,6 εκατομμύρια δολάρια και τα βάζω αμέσως στην άλλη μου τσέπη… Επίσης υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι αν ακυρώσω μέχρι την τελευταία στιγμή τις χιλιάδες μου παραγγελίες θα μου επιστρέψω αμέσως πίσω τα 14,6 εκατομμύρια που «ξόδεψα»! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, bromiaris είπε "Σύμφωνα με την Guardian, η υποβολή παραγγελίας για το Cybertruck κοστίζει $100, ποσό η Tesla αναφέρει ότι επιστρέφεται στο ακέραιο σε περίπτωση ακύρωσής της…" Αν θέλω και εγώ να δείξω ότι πουλά ένα μου προϊόν, προ-παραγγέλνω μόνος μου πολλές χιλιάδες τεμάχια από το προϊόν μου για κράχτη, βγάζοντας από την μια τσέπη μου 14,6 εκατομμύρια δολάρια και τα βάζω αμέσως στην άλλη μου τσέπη… Επίσης υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι αν ακυρώσω μέχρι την τελευταία στιγμή τις χιλιάδες μου παραγγελίες θα μου επιστρέψω αμέσως πίσω τα 14,6 εκατομμύρια που «ξόδεψα»! Όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας, έχεις κάποια απόδειξη?. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, cpc464 είπε έχεις κάποια απόδειξη?. Γιατί έχεις εσύ καμία απόδειξη για το αντίθετο;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, bromiaris είπε Γιατί έχεις εσύ καμία απόδειξη για το αντίθετο;;;;; ΕΕΕ, ίσως αυτό που δημοσίευσα πρίν?, και το βρίσκω και σε άλλα site απλά το συγκεκριμένο ήταν στα ελληνικά,εσύ ποιές αποδείξεις έχεις οτι είναι publicity stunt?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Στις 22/11/2019 στις 1:22 ΜΜ, billdanos είπε Ή η παρουσίαση ήταν απόλυτα ελεγχόμενη ώστε να γίνει viral το video... Αυτό ακριβώς θα έγραφα μόλις τώρα. Τέτοιες εταιρείες τόσο τραγικά λάθη δεν τα κάνουν έτσι εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperspaced Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Ποιο φιάσκο ρε παιδιά... 1.5 δις έχει ανέβει η μετοχή της Tesla της δύο τελευταίες εβδομάδες και έπεσε 0.7 δις την Παρασκευή. 146,000 παραγγελίες σε 1 ημέρα. Και οι μισές να ισχύουν μιλάμε για τεράστια επιτυχία. Αυτό που δεν έδειξε στην επίδειξη είναι πόσο φορτώνει και πως αντιδρά η ανάρτηση. Το σχήμα μια χαρά είναι. Θα διώχνει και τα ραντάρ όταν ο πιωμένος αγρότης θα τρέχει με 200 στους αυτοκινητοδρόμους της Iowa :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MitsosDaBest13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μου θυμίζει τις πρώτες μέρες που μάθαινα σχεδιασμό γραφικών στο 3ds Max. Αλλά αυτό είναι ακόμα χειρότερο από το αμάξι που σχεδίασα... 😂🤣 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από MitsosDaBest13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayden Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, bromiaris είπε Γιατί έχεις εσύ καμία απόδειξη για το αντίθετο;;;;; Αυτές τις παπαριές πότε θα τις κόψετε εδώ στο Insomnia. Εκτός του ότι μπορείς να δεις μόνο σου πόσο ακριβώς κοστίζει η προπαραγγελία από εδώ: https://www.tesla.com/cybertruck (αντί να βασίζεσαι στον κάθε τυχάρπαστο) μπορείς να δεις ότι όλες οι προπαραγγελίες περνάνε μέσω πιστωτικής που σημαίνει ότι εταιρίες ερευνών στο America αγοράζουν τα σχετικά δεδομένα από τράπεζες και άλλους μεσάζοντες και πουλάνε τις αναλύσεις του σε όποιον ενδιαφέρεται για market research. Κάπως έτσι μάθαμε ότι 23% όσων είχαν προπαραγγείλει το Model 3 τελικά ακύρωσαν: https://electrek.co/2018/06/04/tesla-model-3-reservations-refunded-report/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, grayden είπε Αυτές τις παπαριές πότε θα τις κόψετε εδώ στο Insomnia. Εκτός του ότι μπορείς να δεις μόνο σου πόσο ακριβώς κοστίζει η προπαραγγελία από εδώ: https://www.tesla.com/cybertruck (αντί να βασίζεσαι στον κάθε τυχάρπαστο) μπορείς να δεις ότι όλες οι προπαραγγελίες περνάνε μέσω πιστωτικής που σημαίνει ότι εταιρίες ερευνών στο America αγοράζουν τα σχετικά δεδομένα από τράπεζες και άλλους μεσάζοντες και πουλάνε τις αναλύσεις του σε όποιον ενδιαφέρεται για market research. Ωραία ας το πάμε έτσι μιας και εσύ το επέλεξες με τις «παπαριές» που αναφέρεις… 1. Έχεις αυτά τα στοιχεία από τις "τράπεζες και τους άλλους μεσάζοντες" που επικαλείσαι ώστε να αποδείξεις αυτό που λες;;;;;; Τι;;;;;; Όχι;;;;;; Άρα μέχρι να τα βρεις και να μας τα δείξεις όλα όσα υποστηρίζεις είναι «παπαριές» σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα πάντα… 2. Λες ότι βασίζομαι στον κάθε τυχάρπαστο για να μου πει πόσο κοστίζει η προ παραγγελία (δηλαδή 100$)… Σημείωση: Αυτός ο Τυχάρπαστος είναι ο Guardian… Σοβαρά τώρα;;;;; Κανονικά κάπου εδώ θα έπρεπε να σταματήσω την ανάγνωση του μηνύματος σου και να μην μπω καν στοκ κόπο να απαντήσω, γιατί αντιλαμβάνεται και ο κάθε αμόρφωτος για το τι «παπαριές» θα έχεις γράψει… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayden Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Ωραία ας το πάμε έτσι μιας και εσύ το επέλεξες με τις «παπαριές» που αναφέρεις… 1. Έχεις αυτά τα στοιχεία από τις "τράπεζες και τους άλλους μεσάζοντες" που επικαλείσαι ώστε να αποδείξεις αυτό που λες;;;;;; Τι;;;;;; Όχι;;;;;; Άρα μέχρι να τα βρεις και να μας τα δείξεις όλα όσα υποστηρίζεις είναι «παπαριές» σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα πάντα… Αν θες να τ' αγοράσεις μπες εδώ: https://secondmeasure.com/ (ή πλέρωσε όποια άλλη εταιρία θες, υπάρχουν μπόλικες που κάνουν την ίδια δουλειά). 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε 2. Λες ότι βασίζομαι στον κάθε τυχάρπαστο για να μου πει πόσο κοστίζει η προ παραγγελία (δηλαδή 100$)… Σημείωση: Αυτός ο Τυχάρπαστος είναι ο Guardian… Σοβαρά τώρα;;;;; Κανονικά κάπου εδώ θα έπρεπε να σταματήσω την ανάγνωση του μηνύματος σου και να μην μπω καν στοκ κόπο να απαντήσω, γιατί αντιλαμβάνεται και ο κάθε αμόρφωτος για το τι «παπαριές» θα έχεις γράψει… Όταν δεν μπορούμε να μπούμε μόνοι μας στο site της εταιρίας να δούμε ακριβώς τι παίζει πρέπει ν' αρχίσουμε ν' ανησυχούμε πατριώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Συγγνώμη που εκτροχιάζω πάλι το thread,αλλά σήμερα τα χαράματα συνέβη ένα τραγικό γεγονός στη Λαμία το οποίο αποδεικνύει γιατί ένα αυτοκίνητο με άκαμπτο αμάξωμα είναι αδύνατον να πληροί τα σύγχρονα κριτήρια παθητικής ασφάλειας. http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/140925-sygklonistiko-kamera-kategrapse-to-fovero-troxaio-pou-skotothike-o-polyteknos-patera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα