Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, baiosss είπε

Εσύ δεν είσαι ο ένας από 4-5 που πριν μερικούς μήνες πέσατε να με φάτε επειδή σας trollαρα για τα bugs της Xiaomi και προσπαθούσατε να με πείσετε για τα υπερκινητα mi8 και mi9 αντίστοιχα; 

Ε ρε πως αλλάζουν οι καιροί 😛

Να σε φάω όχι δα . Το mi 8 όντως ήταν ένα πολύ καλό κινητό για το mi 9 δεν ξέρω . Απλά φέτος δοκιμάζω την τελευταία έκδοση του   android one που είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με του mi a2 .  Έχει πραγματακια το miui ...αλλααα  το  άχρηστο bloatware και οι χαμένες ειδοποιήσεις μαζί με το επιθετικο ram management το κάνουν μη συγκρίσιμο με το stock android.Εγω προσωπικα δεν ξαναγυρίζω σε όχι μόνο σε miui αλλά σε κανένα ui εταιρείας 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, skiabox είπε

Νομίζω ότι στο MIUI 11 έχουν βελτιωθεί πολλά πράγματα.

Το βλέπω πιο γρήγορο το κινητό.

Ακριβως τα ιδια βλεπω και εγω 

εχω το mi8 απο το νεο ετος παω για  Mi 9T pro

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vargas είπε

"Εγω προσωπικα δεν ξαναγυρίζω σε όχι μόνο σε miui αλλά σε κανένα ui εταιρείας "

Το Android ως OS πρέπει να είναι καθαρό από κάθε τύπου UI της εκάστοτε εταιρίας, γιατί μόνο προβλήματα δημιουργούν όσο καλογραμμένα και να είναι!!
Υποστηρίξτε με τις μελλοντικές αγορές σας τις συσκευές με stock Android για να μείνουν στο τέλος μόνο αυτές όπως έπρεπε να είναι από την αρχή... ;)

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Kostasft είπε

διαβαζω για το ανεβασμενο sar, που λενε οτι δεν βλαπτει αλλα ποτε δεν ξερεις

Ποιος λέει ότι δεν βλάπτει? Εϊμαστε με τα καλά μας?
Τρομερή προσοχή στο sar.!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, konstantinos77g είπε

Το Android ως OS πρέπει να είναι καθαρό από κάθε τύπου UI της εκάστοτε εταιρίας, γιατί μόνο προβλήματα δημιουργούν όσο καλογραμμένα και να είναι!!
Υποστηρίξτε με τις μελλοντικές αγορές σας τις συσκευές με stock Android για να μείνουν στο τέλος μόνο αυτές όπως έπρεπε να είναι από την αρχή... ;)

Κανείς δε ξεχνά - πιστεύω - τη δημοσκόπηση της Xiaomi στο Twitter για το αν οι χρήστες προτιμούν MIUI ή Android One και βέβαια οι περισσότεροι διάλεξαν τη 2η (Android One) επιλογή.

Η Xiaomi έσβησε τη δημοσκόπηση και η ζωή συνεχίζεται με τη MIUI αισίως στην 11η έκδοση και οι πωλήσεις των συσκευών αποδεικνύουν ότι εν τέλει δε τρέχει και τίποτα.

Διαφορετικά θα πουλούσε μόνο η Mi A series και τίποτε άλλο..

• Thanks 2
Δημοσ.

Πω πω ! 1 κινητό το δευτερόλεπτο !! Ξεπέρασαν και το άσπαστο ρεκόρ της Ελλάδας, που κρατούσε από το 1989: (6 φρέντο το λεπτό και δώρο κουλουρακι)

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε

Ποιος λέει ότι δεν βλάπτει? Εϊμαστε με τα καλά μας?
Τρομερή προσοχή στο sar.!

Που έγραψα εγώ για το sar? 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, eemix είπε

Αν η xiaomi είχε προσέξει το λογισμικό της, που ακόμα και με custom roms δεν έχω την εμπειρία χρήσης όπως έχω πχ με το U12+ (ναι, της HTC), θα τα είχα άνετα για κύριο τηλέφωνό μου. Οταν μου κλείνουν πχ εφαρμογές που τις έχω διπλοτριπλοκλειδώσει από όλες τις δυνατές ρυθμίσεις, δεν μπορώ να το εμπιστευθώ στην καθημερινότητά μου.

Το πιο πάνω πρόβλημα (γενικά του software της Xiaomi) το θεωρώ/θεωρούσα εύκολο να αντιμετωπισθεί, εντύπωση μου κάνει πως δεν έχει λυθεί ακόμη.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω (για λύση στο κλείσιμο των εφαρμογών) και έχω μείνει πίσω, ας μου στείλει σε πμ  ένα link για μια custom rom για το Redmi Note 7. Ευχαριστώ.

Αγόρασε συσκευή με περισσότερη RAM

8 ώρες πριν, vargas είπε

Να σε φάω όχι δα . Το mi 8 όντως ήταν ένα πολύ καλό κινητό για το mi 9 δεν ξέρω . Απλά φέτος δοκιμάζω την τελευταία έκδοση του   android one που είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με του mi a2 .  Έχει πραγματακια το miui ...αλλααα  το  άχρηστο bloatware και οι χαμένες ειδοποιήσεις μαζί με το επιθετικο ram management το κάνουν μη συγκρίσιμο με το stock android.Εγω προσωπικα δεν ξαναγυρίζω σε όχι μόνο σε miui αλλά σε κανένα ui εταιρείας 

Αυτό που χρειάζεστε είναι απλά περισσότερη RAM και μία εφαρμογή για RAM cleaning και cache flushing. Κατά προτίμηση όχι από το Play Store αλλά κατεβασμένη σε Windows PC και περασμένη με .apk που το στείλατε μέσω Bluetooth

Δημοσ.
4 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Αυτό που χρειάζεστε είναι απλά περισσότερη RAM και μία εφαρμογή για RAM cleaning και cache flushing. Κατά προτίμηση όχι από το Play Store αλλά κατεβασμένη σε Windows PC και περασμένη με .apk που το στείλατε μέσω Bluetooth

Μα δεν έχω καμία όρεξη να είμαι όλη την ώρα στο ram cleaning. Κ μην μου πεις κάποιος ότι δεν συμβαίνει γτ ειχα άπειρες συσκευες xiaomi , κ πάντα το κινητό μπουκωνε αν για κάποιο λόγο  δεν είχα κάνει ram cleaning για κάποια ώρα . Δυστυχώς η ευτυχώς στο stock android αυτό δεν συμβαίνει όποτε είναι το τεράστιο συν απέναντι στο miui.

11 ώρες πριν, Hellenicsun είπε

Κανείς δε ξεχνά - πιστεύω - τη δημοσκόπηση της Xiaomi στο Twitter για το αν οι χρήστες προτιμούν MIUI ή Android One και βέβαια οι περισσότεροι διάλεξαν τη 2η (Android One) επιλογή.

Η Xiaomi έσβησε τη δημοσκόπηση και η ζωή συνεχίζεται με τη MIUI αισίως στην 11η έκδοση και οι πωλήσεις των συσκευών αποδεικνύουν ότι εν τέλει δε τρέχει και τίποτα.

Διαφορετικά θα πουλούσε μόνο η Mi A series και τίποτε άλλο..

Κάποιος τις προάλλες έγραψε ότι αν έβγαζε η xiaomi το mi 9t με android one θα ξεπουλούσε, και ίσως να ήταν το κινητό της xiaomi με τις καλύτερες πωλήσεις ever. Κ θεωρώ ότι είναι μεγάλη αλήθεια. Αλλά η xiaomi θέλει σώνει κ καλά να προωθήσει το miui κα κάποιες φορές δεν ακούει κ τόσο πολύ τους καταναλωτές

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vargas είπε

Κάποιος τις προάλλες έγραψε ότι αν έβγαζε η xiaomi το mi 9t με android one θα ξεπουλούσε, και ίσως να ήταν το κινητό της xiaomi με τις καλύτερες πωλήσεις ever. Κ θεωρώ ότι είναι μεγάλη αλήθεια. Αλλά η xiaomi θέλει σώνει κ καλά να προωθήσει το miui κα κάποιες φορές δεν ακούει κ τόσο πολύ τους καταναλωτές

Τους ακούει - αλλά έχει το δικό της οικοσύστημα (cloud κλπ) να χτίσει/ διατηρήσει/ αναπτύξει και αυτό δε γίνεται με μια γυμνή έκδοση Android.

Πρεπει αυτό που δίνει να θεωρείται «ξεχωριστό» λειτουργικό. Έχει νόημα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε

Τους ακούει - αλλά έχει το δικό της οικοσύστημα (cloud κλπ) να χτίσει/ διατηρήσει/ αναπτύξει και αυτό δε γίνεται με μια γυμνή έκδοση Android.

Πρεπει αυτό που δίνει να θεωρείται «ξεχωριστό» λειτουργικό. Έχει νόημα.

Mα εγώ δεν λέω να το κάνει σε όλες τις συσκευές της ούτε στις κορυφαίες . Ας το έκανε στο mi 9 t που είναι ένα πολύ δυνατο midrange που σε specs μπαίνει στα χωράφια των flagships

Δημοσ.
12 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει 100% τουλάχιστον αυτό.

διότι μου έκλεισε ή δεν μου δούλεψε εφαρμογές (full screen caller, caller id announce) χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει, να ανοίξω εφαρμογές δηλ, όντας 2ο τηλέφωνο, που το χρησιμοποιώ όταν έχει πέσει αρκετά η μπαταρία στο κύριο. Φαντάζομαι 4gb ότι θα έπρεπε να είναι αρκετά στην...... αδράνεια....

Εκεί έχω μομφή στα xiaomi που (ειδικά) λόγω κόστους αγοράς πολύ θα ήθελα  να τα είχα για κύριο τηλέφωνο....

Δημοσ.
20 ώρες πριν, konstantinos77g είπε

Το περρισωτερα bugs δεν είναι λόγο miui κάποια ναι αλλά περισσότερα όχι είναι λόγο hardware drivers (ίδια θέματα έχουν και Android one της)

για να ρίξει κόστος xiaomi προμηθεύει parts από πάρα πολλούς vendors πχ τσιπάκι ήχου απο 10 προμηθευτές, ram από άλλους τόσους οθόνη από αλλού 10 και πάει λέγοντας έτσι πχ 10 συσκευές να είναι τέρμα διαφορετικές ότι αφορά hardware μεν αλλά μεν ίδιες στης επιδώσεις, μέχρι εδώ δεν αγγίζει κάτι από όλα αυτά τον τελικό πελάτη.

Τωρα τα δύσκολα, κάθε φορά που αλλάζει κάτι στο λογισμικό και αλλάζει συχνά, κάθε driver θέλει προσαρμογή και test το πως συνεργάζεται με τα υπόλοιπα σύστηματα όλο αυτό απαιτεί μπόλικο χρόνο και πόρους κάτι το οποίο δεν διαθέτει η xiaomi, σαν αποτέλεσμα να τρεμεις μετά από κάθε update ότι κάτι δεν θα παίξει σωστά, τα ποιο κουλά που είδα να μην παίζει camera η να είναι inverted να μην παίζει proximity η να έχει μειωθεί πολύ η απόσταση που αποκρίνεται, ξαφνικά να χάνεται ήχος και για να έρθει ήθελε restart μέχρι να ξανά πάθει να πέφτουν ξαφνικά επηδωσεις του storage.... Κοινός είναι μακριά η λίστα.

Όλα αυτά κάποια στηγμη τα διορθωναν με update.. Αλλά πολλές φορές έφερναν αλλά θέματα έτσι ήσουν πάντα στην τσίτα..

το miui σαν miui έχει κάποια θέματα πχ notification βλέπεις με σταγονόμετρο και αν είσαι τυχερός, κάποιες συμβατότητες με κάποιες εφαρμογές που μια υπάρχουν μια όχι, και κουλό ram management, ακόμη και να εξαιρεσεις κάτι από kill list θα το φάει απλά δεν ξέρεις πότε...... Έχει και άλλα αλλά είναι λιγότερο συμαντικα... Το μεγαλύτερο θέμα είναι στο hardware όπως είπα

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Black Demis είπε

Το περρισωτερα bugs δεν είναι λόγο miui κάποια ναι αλλά περισσότερα όχι είναι λόγο hardware drivers (ίδια θέματα έχουν και Android one της)

για να ρίξει κόστος xiaomi προμηθεύει parts από πάρα πολλούς vendors πχ τσιπάκι ήχου απο 10 προμηθευτές, ram από άλλους τόσους οθόνη από αλλού 10 και πάει λέγοντας έτσι πχ 10 συσκευές να είναι τέρμα διαφορετικές ότι αφορά hardware μεν αλλά μεν ίδιες στης επιδώσεις, μέχρι εδώ δεν αγγίζει κάτι από όλα αυτά τον τελικό πελάτη.

Τωρα τα δύσκολα, κάθε φορά που αλλάζει κάτι στο λογισμικό και αλλάζει συχνά, κάθε driver θέλει προσαρμογή και test το πως συνεργάζεται με τα υπόλοιπα σύστηματα όλο αυτό απαιτεί μπόλικο χρόνο και πόρους κάτι το οποίο δεν διαθέτει η xiaomi, σαν αποτέλεσμα να τρεμεις μετά από κάθε update ότι κάτι δεν θα παίξει σωστά, τα ποιο κουλά που είδα να μην παίζει camera η να είναι inverted να μην παίζει proximity η να έχει μειωθεί πολύ η απόσταση που αποκρίνεται, ξαφνικά να χάνεται ήχος και για να έρθει ήθελε restart μέχρι να ξανά πάθει να πέφτουν ξαφνικά επηδωσεις του storage.... Κοινός είναι μακριά η λίστα.

Όλα αυτά κάποια στηγμη τα διορθωναν με update.. Αλλά πολλές φορές έφερναν αλλά θέματα έτσι ήσουν πάντα στην τσίτα..

το miui σαν miui έχει κάποια θέματα πχ notification βλέπεις με σταγονόμετρο και αν είσαι τυχερός, κάποιες συμβατότητες με κάποιες εφαρμογές που μια υπάρχουν μια όχι, και κουλό ram management, ακόμη και να εξαιρεσεις κάτι από kill list θα το φάει απλά δεν ξέρεις πότε...... Έχει και άλλα αλλά είναι λιγότερο συμαντικα... Το μεγαλύτερο θέμα είναι στο hardware όπως είπα

Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι; Δεν είναι μόνο οι fans της Xiaomi που έχουν γίνει χειρότεροι των Apple η Samsung fans. Το πρόβλημα είναι ότι εάν ένας, άντε δύο χρήστες μίας συσκευής δεν έχουν τα bugs αυτά, νομίζουν ότι κανένας δεν τα έχει. Νομίζουν ότι η γειτονιά τους, στα Πατήσια ας πούμε, είναι ο κόσμος όλος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...