vastegial_74 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ρυθμίσεις ασφαλείας συνεχίζει και παίρνει αρκετό καιρό. Ο κανόνας στα low-mod range κινητά, είναι 1 και σε μερικά 2 updates σε νέα έκδοση android. Στα high end κινητά είναι πάντα 2 εκδόσεις και έχουν πάρει και 3 μερικά (πχ mi note 2). Αλλά ακόμη και με το miui, τα κινητά παίρνουν λειτουργίες που θα έχει το android σε επομένη έκδοση. Κατι με κραταει ακομα και δεν εχω κανει την κινηση για xiaomi. Βλεπω πολλα θεμα τακια με bugs στο λειτουργικο της αλλα και στις συσκευες της που τρεχουν με android 1. Μετα διαβαζω για το ανεβασμενο sar, που λενε οτι δεν βλαπτει αλλα ποτε δεν ξερεις. Αν βελτιωθει σε αυτα θα παρω σιγουρα συσκευη της. Απο θεμα ποιοτητας υλικων και κατασκευης εχουν ανεβει πολυ τα τελευταια χρονια. Δωσε μια bug free συσκευη με android 1, αδιαβροχη και με στερεοφωνικα ηχεια και την πειρα χθες. 1
Fotis Deutschland Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Οι δυο κινεζικοί γίγαντες Huawei και Xiaomi έχουν τρελή ανάπτυξη η οποία τρομάζει όλους τους ανταγωνιστές τους.Well done China! 1
Black Demis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, AtiX είπε Για να κάνεις αυτά που λες θέλεις υπαλλήλους με μυαλό, ενώ για εργοστάσιο χέρια... εμ.... για αυτό είπα απλα επιλέγει να κάνει κάτι φτηνό... στην ίδια μοίρα ήταν και huawei έβγαζε συσκευές τέρατα με λογισμικό από ταρταρα οτι αφορά bugs........... μετά ξαφνικά έκανε επένδυση στο λογισμικό.. ναι μεν συσκευές έγιναν bugree και άψογες αλλά τιμή ανέβηκε αρκετά σκαλιά .... μάλλον αυτο φοβάται η xiaomi οτι θα χάσει fanboys αν ανέβει σε τιμή (προφανώς φτιάχνοντας το λογισμικό) Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Black Demis
czarjuly Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Απο οτι φαινεται η xiaomi εξελισσεται σε δυναμικο παικτη που ηρθε για να μεινει
Kostasft Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Κατι με κραταει ακομα και δεν εχω κανει την κινηση για xiaomi. Βλεπω πολλα θεμα τακια με bugs στο λειτουργικο της αλλα και στις συσκευες της που τρεχουν με android 1. Μετα διαβαζω για το ανεβασμενο sar, που λενε οτι δεν βλαπτει αλλα ποτε δεν ξερεις. Αν βελτιωθει σε αυτα θα παρω σιγουρα συσκευη της. Απο θεμα ποιοτητας υλικων και κατασκευης εχουν ανεβει πολυ τα τελευταια χρονια. Δωσε μια bug free συσκευη με android 1, αδιαβροχη και με στερεοφωνικα ηχεια και την πειρα χθες. Και γω άμα βγάλει με ios
AtiX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Black Demis είπε εμ.... για αυτό είπα απλα επιλέγει να κάνει κάτι φτηνό... στην ίδια μοίρα ήταν και huawei έβγαζε συσκευές τέρατα με λογισμικό από ταρταρα οτι αφορά bugs........... μετά ξαφνικά έκανε επένδυση στο λογισμικό.. ναι μεν συσκευές έγιναν bugree και άψογες αλλά τιμή ανέβηκε αρκετά σκαλιά .... μάλλον αυτο φοβάται η xiaomi οτι θα χάσει fanboys αν ανέβει σε τιμή (προφανώς φτιάχνοντας το λογισμικό) Η Xiaomi έχει όμως μια κοινότητα που την έχει βοηθήσει αφάνταστα στο miui... "πέντε μυαλά" να είχε προσλάβει θα έβλεπες μεγάλες διαφορές και σε αυτο το τμήμα...
Black Demis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, AtiX είπε Η Xiaomi έχει όμως μια κοινότητα που την έχει βοηθήσει αφάνταστα στο miui... "πέντε μυαλά" να είχε προσλάβει θα έβλεπες μεγάλες διαφορές και σε αυτο το τμήμα... το ξέρω το βλέπω εξαλου τα περισσότερα προβλήματα είναι λόγο ελλείψεις qc και λόγο οτι έχουν πολλοίς προμηθευτές για hardware αν πχ εχεις 10 προμηθευτές για proxymity sonsor το κάθε ένα θέλει και δικό του driver ετσι αν σε κάποιο update αλλαξει κάτι θέλει ενα ενα προσαρμογή και έλεγχο... κατι το οποίο δεν γινεται... με τα γνωστά αποτελέσματα για τελικό χρήστη
eemix Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν η xiaomi είχε προσέξει το λογισμικό της, που ακόμα και με custom roms δεν έχω την εμπειρία χρήσης όπως έχω πχ με το U12+ (ναι, της HTC), θα τα είχα άνετα για κύριο τηλέφωνό μου. Οταν μου κλείνουν πχ εφαρμογές που τις έχω διπλοτριπλοκλειδώσει από όλες τις δυνατές ρυθμίσεις, δεν μπορώ να το εμπιστευθώ στην καθημερινότητά μου. Το πιο πάνω πρόβλημα (γενικά του software της Xiaomi) το θεωρώ/θεωρούσα εύκολο να αντιμετωπισθεί, εντύπωση μου κάνει πως δεν έχει λυθεί ακόμη. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω (για λύση στο κλείσιμο των εφαρμογών) και έχω μείνει πίσω, ας μου στείλει σε πμ ένα link για μια custom rom για το Redmi Note 7. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από eemix
akatsim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Στη παραγωγη οι Κινεζοι ειναι πολυ μπροστα. Και θελει ο πορτοκαλι ανθρωπος να φυγουν οι Αμερικανικες εταιρειες απο εκει και να παραγουν αλλου. Οι οποιες, απο σεβασμο στο θεσμο του POTUS, δεν του ειπαν στεγνα ποσο @#$%^ ειναι.
skiabox Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, bill987 είπε Ε αφού είχε μια εβδομάδα να ανακοινώσει νέο τηλέφωνο , λέει ας φτιάξουμε νέο εργοστάσιο Την πάω τρελά την xiaomi , απλά λίγο στο λειτουργικό της να δώσει περισσότερη προσοχή ..... Νομίζω ότι στο MIUI 11 έχουν βελτιωθεί πολλά πράγματα. Το βλέπω πιο γρήγορο το κινητό. 2
vargas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Έχει θέματα το miui. Δυστυχώς . Γι'αυτό και δεν βάζει κορυφαία specs στα android 1 κινητά της . Γτ το χαστούκι θα το φάει όπως τότε που έφαγε με το poll στο twitter που το εξαφανίσε κακήν κακώς . Έχω δεύτερη φορα παίρνω στοκ android κινητό , με miui ( ενώ Μ αρέσουν τα Xiaomi ) απλά δεν .
pathfindergr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vastegial_74 είπε Το θεμα ποσες μεγαλες αναβαθμισεις androind εκανε και μεχρι ποτε επαιρνε αναβαθμισεις ασφαλειας απο την google. Το να προσθετει καποιο χαρακτηριστικο η να αλλαζει λιγο την οψη στο ui της δεν λεει απολυτως τιποτα. από την πλήρη εγκατάλειψη άλλων εταιριών πάντως, αυτό είναι καλύτερο. 2
kronos73 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε διαβαζω για το ανεβασμενο sar, Υπάρχουν και συκσευές της εταιρείας με χαμηλό Sar, MiA3, Note8 etc
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 H Εταιρεία που έχει από τα υψηλότερα tech trash στον κόσμο.
baiosss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, vargas είπε Έχει θέματα το miui. Δυστυχώς . Γι'αυτό και δεν βάζει κορυφαία specs στα android 1 κινητά της . Γτ το χαστούκι θα το φάει όπως τότε που έφαγε με το poll στο twitter που το εξαφανίσε κακήν κακώς . Έχω δεύτερη φορα παίρνω στοκ android κινητό , με miui ( ενώ Μ αρέσουν τα Xiaomi ) απλά δεν . Εσύ δεν είσαι ο ένας από 4-5 που πριν μερικούς μήνες πέσατε να με φάτε επειδή σας trollαρα για τα bugs της Xiaomi και προσπαθούσατε να με πείσετε για τα υπερκινητα mi8 και mi9 αντίστοιχα; Ε ρε πως αλλάζουν οι καιροί 😛 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα