george1807 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, james01gr είπε όχι ακριβώς. στην ΕΕ υπάρχουν τα ελάχιστα που πρέπει να κάνει μια αεροπορική. το ένα από αυτά (που επιλέγει συχνά η Ryan) είναι μετάβαση σε κοντινό αεροδρόμιο (το πόσο κοντινό το αποφασίζει η Ryan) και μετά λεωφορείο στο τελικό σημείο. θυμηθείτε τι είχε γίνει με την πτήση στην Ρουμανία πριν 1,5 χρόνο... Άρα μια χαρά κάνει τα ελάχιστα. 1
icsd08063 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/11/2019 στις 2:16 ΜΜ, Speculoos είπε Τέτοια "εισιτήρια" δίνει αβέρτα η Aegean τα τελευταία χρόνια, ακόμα αναζητάμε άτομα που όντως να έχουν ταξιδέψει έτσι. Χωρίς να έχω καμία σχέση με την Aegean, έχω πετάξει τουλάχιστον 2 φορές με τέτοια "εισητήρια". Το μόνο αρνητικό σε αυτά είναι ότι πληρώνεις τους φόρους αεροδρομίου (κοινώς, σου χαρίζουν το ναύλο). Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από icsd08063 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Αυτή είναι η διαφορά των υπόλοιπων αεροπορικών με τη Ryanair, αν δεν ευθύνεσαι εσύ, θα σου βρουν τρόπο να πας σπίτι σου. Στη Ryan θα σου επιστρέψουν τα 0.99 + φόρους που θα έχεις πληρώσει και θα σκάσεις κανα 200άρικο ανα άτομο να γυρίσεις last minute με άλλη εταιρία, αλλιώς στην επόμενη πτήση τους που μπορεί όμως να είναι σε 3-4 ή ακόμα και 7 μέρες (υπάρχουν πτήσεις 1x weekly). Αν είστε κίνκυ και πάτε με Ryan χειμώνα ή σε κάτι Ιορδανίες και Μαρόκα με περιορισμένες ημερομηνίες (κυριακή γυρνάω, Δευτέρα πάω δουλειά), κλείστε τουλάχιστον μια ταξιδιωτική ασφάλεια. (ή καντε καλύτερη έρευνα αγοράς και κλείστε με άλλη εταιρία)
Speculoos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, icsd08063 είπε Χωρίς να έχω καμία σχέση με την Aegean, έχω πετάξει τουλάχιστον 2 φορές με τέτοια "εισητήρια". Το μόνο αρνητικό σε αυτά είναι ότι πληρώνεις τους φόρους αεροδρομίου (κοινώς, σου χαρίζουν το ναύλο). +20€ το τηλεφωνικό fee. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός πάντως, σε αντίστοιχο νήμα στο flyertalk είναι ελάχιστοι αυτοί που το έχουν καταφέρει και ακόμα πιο λίγοι να έχουν πετύχει συμφέρουσα τιμή.
icsd08063 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Speculoos είπε +20€ το τηλεφωνικό fee. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός πάντως, σε αντίστοιχο νήμα στο flyertalk είναι ελάχιστοι αυτοί που το έχουν καταφέρει και ακόμα πιο λίγοι να έχουν πετύχει συμφέρουσα τιμή. Για το τηλεφωνικό fee πολύ πιθανό να ισχύει, δεν θυμάμαι να σου πω μιας και η τελευταία φορά που πέταξα έτσι ήταν πριν 2 χρόνια. Ξέρω οτι όντως ισχύει το fee αυτό για απλές κρατήσεις πάντως (τραγικό κατά τη γνώμη μου να σε χρεώνουν με αυτό το ποσό). Η τιμή είναι σχετική καθώς εγώ επιλέγω το ποτέ θέλω να πετάξω (ώρα, μέρα, πτήση). Πρακτικά λοιπόν έχω δει από πριν στο site τους τι θα μου χρεώσουν τελικά καθώς υπάρχει αναλυτικό breakdown της τιμής σε φόρους και ναύλο. Ξέρω λοιπόν τι να περιμένω τιμολογιακά μιλώντας με το αντίστοιχο εκπρόσωπο. Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή όχι, από τη στιγμή πάντως μου είχαν δώσει το voucher αυτό, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα πετάξω με αυτό τον τρόπο, μέσα σε 1 χρόνο. Δεν γνώριζα ότι υπάρχουν θέματα. 1
tsakonas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Πέρυσι πάντως με τις απεργίες, ενώ είχα κλείσει με ραιναιρ όλη την οικογένεια για Ελλάδα περίπου 300€ σύνολο , η εναλλακτική επιλογή με άλλη αεροπορική ήταν 1200€. Τα πλήρωσα, τους έστειλα αποδείξεις και μου έβαλαν ακριβώς ολόκληρο το ποσό στο λογαριασμό μου μετά από κάνα μήνα. Οπότε μην αγχώνεσαι πολύ για αυτό.
george1807 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Στις 22/11/2019 στις 6:08 ΜΜ, james01gr είπε όχι ακριβώς. στην ΕΕ υπάρχουν τα ελάχιστα που πρέπει να κάνει μια αεροπορική. το ένα από αυτά (που επιλέγει συχνά η Ryan) είναι μετάβαση σε κοντινό αεροδρόμιο (το πόσο κοντινό το αποφασίζει η Ryan) και μετά λεωφορείο στο τελικό σημείο. θυμηθείτε τι είχε γίνει με την πτήση στην Ρουμανία πριν 1,5 χρόνο... Άρα συμφωνούμε ότι κάνει τα ελάχιστα όπως πρέπει και εσύ αντίστοιχα δίνεις τα ελάχιστα χρήματα.
PAOK1926GCP Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Παιδιά μια βοήθεια . Έχω κλείσει αεροπορικά με Ράιαν. Θέλω να αλλάξω ημερομηνίες πτησεις. Χάνω πολλά χρήματα?
marmagia Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 4 minutes ago, PAOK1926GCP said: Παιδιά μια βοήθεια . Έχω κλείσει αεροπορικά με Ράιαν. Θέλω να αλλάξω ημερομηνίες πτησεις. Χάνω πολλά χρήματα? https://www.ryanair.com/gr/el/useful-info/help-centre/fees
PAOK1926GCP Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, marmagia είπε https://www.ryanair.com/gr/el/useful-info/help-centre/fees 60 ευρώ το άτομο. 120 δλδ. Ασ το καλύτερα. Ευχαριστώ πάντως
marmagia Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Just now, PAOK1926GCP said: 60 ευρώ το άτομο. 120 δλδ. Ασ το καλύτερα. Ευχαριστώ πάντως κάντε το ηλεκτρονικά τότε να πάει 45 ΑΝΑ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ άρα 90 μετ'επιστροφής έκαστος
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 https://help.ryanair.com/hc/el/articles/360017825378-Αλλαγή-πτήσης 53 minutes ago, PAOK1926GCP said: Παιδιά μια βοήθεια . Έχω κλείσει αεροπορικά με Ράιαν. Θέλω να αλλάξω ημερομηνίες πτησεις. Χάνω πολλά χρήματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα