Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Άσε το παιδί να μάθει,μέσα και από τα λάθη θα μάθει.

ναι .... σευχαριστω

Επεξ/σία από kyriakh
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 2MikronS είπε

Ναι ssd φοραει και καπου εδω τελειωνει και η κουβεντα μας.......

Γιατί το λες αυτό; Η ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από ssd είναι όπως και στους μηχανικούς δίσκους. Δεν αλλάζει κάτι. Έχω κάνει ανάκτηση ακόμα και από sd κάρτα μνήμης χωρίς πρόβλημα.

kyriakh κάνε μια προσπάθεια για ανάκτηση. Μην τα παρατάς ακόμα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, micos000 είπε

Γιατί το λες αυτό; Η ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από ssd είναι όπως και στους μηχανικούς δίσκους. Δεν αλλάζει κάτι. Έχω κάνει ανάκτηση ακόμα και από sd κάρτα μνήμης χωρίς πρόβλημα.

kyriakh κάνε μια προσπάθεια για ανάκτηση. Μην τα παρατάς ακόμα.

Micos έκανα recovery όμως στο χαλασμένο laptop τώρα μπορώ να κάνω προσπάθεια ανάκτησης; Κρατησα τα ηδη υπαρχοντα αρχεια

Επεξ/σία από kyriakh
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kyriakh είπε

Micos έκανα recovery όμως στο χαλασμένο laptop τώρα μπορώ να κάνω προσπάθεια ανάκτησης; Κρατησα τα ηδη υπαρχοντα αρχεια

Κάτσε, έκανες επαναφορά των windows και διατήρηση των αρχείων πάνω στον δίσκο που ήθελες να ανακτήσεις; Σου είπα να μην τον πειράξεις αυτόν τον δίσκο αν θέλεις να πάρεις αρχεία.

Αφού το έφτασες εκεί κατέβασε το recuva και κάνε έναν έλεγχο μέσα από τα windows να δεις αν βρει κάτι ολοκληρωμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, micos000 είπε

Κάτσε, έκανες επαναφορά των windows και διατήρηση των αρχείων πάνω στον δίσκο που ήθελες να ανακτήσεις; Σου είπα να μην τον πειράξεις αυτόν τον δίσκο αν θέλεις να πάρεις αρχεία.

Αφού το έφτασες εκεί κατέβασε το recuva και κάνε έναν έλεγχο μέσα από τα windows να δεις αν βρει κάτι ολοκληρωμένο.

Ναι επειδή μου είπε ο φίλος Μikron (που τον ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς)  ότι δε γίνεται σε ssd και έτσι προχώρησα στο άλλο βήμα.

Ότι έγιν έγινε αναγκαστικα δεν πειράζει ότι γίνεi τωρα Micos

το τρεχω τωρα σε dip csan

Επεξ/σία από kyriakh
Δημοσ.

Το διπλό κασκάνη το τελείωσε μέσα σε μισή ώρα επανέφερε εκατοντάδες αρχεία

Δεν είδα τι επανέφερε

Πρεπει να τικαρω τα κοκκινα τα κατεστραμμένα που είναι τόσα πολλά που δεν μπορώ γιατί έχω τενοντίτιδα το πάνω θα την κάνει ο ανιψιός μου και θα δω τη συνέχεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πήγα στο παιδί να τα ξετικάρει τα κοκκινα και να κάνει τα υπόλοιπα και επέλεξε επαναφορά στον ίδιο τον κατεστραμμένο σαν πειραματισμό, και μετά ήθελε να τα ξανακατεβάσει τα χαμένα μόνος του οπότε δεν έχω να σας δώσω απάντηση

Ευχαριστώ για τη βοηθεια και για το ενδιαφέρον .....

Επεξ/σία από kyriakh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...