kyriakh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Άσε το παιδί να μάθει,μέσα και από τα λάθη θα μάθει. ναι .... σευχαριστω Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από kyriakh
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, 2MikronS είπε Ναι ssd φοραει και καπου εδω τελειωνει και η κουβεντα μας....... Γιατί το λες αυτό; Η ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από ssd είναι όπως και στους μηχανικούς δίσκους. Δεν αλλάζει κάτι. Έχω κάνει ανάκτηση ακόμα και από sd κάρτα μνήμης χωρίς πρόβλημα. kyriakh κάνε μια προσπάθεια για ανάκτηση. Μην τα παρατάς ακόμα. 1
2MikronS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Φιλε micos δε γνωριζεις για το trim στους ssd θαρρω.
kyriakh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, micos000 είπε Γιατί το λες αυτό; Η ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από ssd είναι όπως και στους μηχανικούς δίσκους. Δεν αλλάζει κάτι. Έχω κάνει ανάκτηση ακόμα και από sd κάρτα μνήμης χωρίς πρόβλημα. kyriakh κάνε μια προσπάθεια για ανάκτηση. Μην τα παρατάς ακόμα. Micos έκανα recovery όμως στο χαλασμένο laptop τώρα μπορώ να κάνω προσπάθεια ανάκτησης; Κρατησα τα ηδη υπαρχοντα αρχεια Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από kyriakh
2MikronS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Για καντα να δουμε αν δουλευει εστω και ενα απο αυτο, μιας και μπηκες στο κοπο. 1
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kyriakh είπε Micos έκανα recovery όμως στο χαλασμένο laptop τώρα μπορώ να κάνω προσπάθεια ανάκτησης; Κρατησα τα ηδη υπαρχοντα αρχεια Κάτσε, έκανες επαναφορά των windows και διατήρηση των αρχείων πάνω στον δίσκο που ήθελες να ανακτήσεις; Σου είπα να μην τον πειράξεις αυτόν τον δίσκο αν θέλεις να πάρεις αρχεία. Αφού το έφτασες εκεί κατέβασε το recuva και κάνε έναν έλεγχο μέσα από τα windows να δεις αν βρει κάτι ολοκληρωμένο.
kyriakh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, micos000 είπε Κάτσε, έκανες επαναφορά των windows και διατήρηση των αρχείων πάνω στον δίσκο που ήθελες να ανακτήσεις; Σου είπα να μην τον πειράξεις αυτόν τον δίσκο αν θέλεις να πάρεις αρχεία. Αφού το έφτασες εκεί κατέβασε το recuva και κάνε έναν έλεγχο μέσα από τα windows να δεις αν βρει κάτι ολοκληρωμένο. Ναι επειδή μου είπε ο φίλος Μikron (που τον ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς) ότι δε γίνεται σε ssd και έτσι προχώρησα στο άλλο βήμα. Ότι έγιν έγινε αναγκαστικα δεν πειράζει ότι γίνεi τωρα Micos το τρεχω τωρα σε dip csan Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από kyriakh
2MikronS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μη κανεις deep scan και περιμενεις μπορει και μερες. τραβα καμια 10ρια αρχεια και δες αν λειτουργουν.
kyriakh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Το διπλό κασκάνη το τελείωσε μέσα σε μισή ώρα επανέφερε εκατοντάδες αρχεία Δεν είδα τι επανέφερε Πρεπει να τικαρω τα κοκκινα τα κατεστραμμένα που είναι τόσα πολλά που δεν μπορώ γιατί έχω τενοντίτιδα το πάνω θα την κάνει ο ανιψιός μου και θα δω τη συνέχεια
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Εντάξει, αφού έκανες επαναφορά θα έχει και κάποιες χιλιάδες διαγραμμένα από τα Windows.
2MikronS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 https://www.insomnia.gr/forums/topic/722981-βοήθεια-ανάκτησης-δεδομένων-από-ssd/
kyriakh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) το πήγα στο παιδί να τα ξετικάρει τα κοκκινα και να κάνει τα υπόλοιπα και επέλεξε επαναφορά στον ίδιο τον κατεστραμμένο σαν πειραματισμό, και μετά ήθελε να τα ξανακατεβάσει τα χαμένα μόνος του οπότε δεν έχω να σας δώσω απάντηση Ευχαριστώ για τη βοηθεια και για το ενδιαφέρον ..... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από kyriakh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα