Argkas Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Θα΄θελα συμβουλες για την αγορα ενος joystick. Ειμαι μεταξυ Microsoft και Logitech, αλλα θελω τις αποψεις σας πριν αποφασισω. Ευχαριστω...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Ειμαι μεταξυ Microsoft και Logitech... Πώς κατάφερες και περιόρισες τόσο πολύ τις επιλογές σου? Τέλος πάντων, για πες και τι παιχνιδάκια θα παίζεις με το joystick...
doomcomes Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Φιλε μου προσφατα αγορασα το Wingman Rumblepad της Logitech και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος η τιμουλα του ειναι 39 ευρω εχει δονηση, δυο αναλογικου μοχλους συν το σταυρο, εξι πληκτρα συν το start μπροστα και δυο πανω ξερεις δεξι αριστερο!Ειναι παρα πολυ καλος τωρα σε συγκριση με κατι αλλο δεν ξερω αλλα αυτος τα αξιζει τα λεφτα!
dreamcast Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 firestorm dual power [to 3 exw egw] einai trito ston kosmo! http://www.joystickreview.com/charts/gamepad/
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μόνο που αυτό που αγόρασες φίλε doomcomes, δεν είναι joystick αλλά joypad...
dreamcast Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 ennoeitai oti to paidi tha parei joypad![joystic -bad,joypad-good]
Argkas Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω και πολλα για τα joystick. Απλα η Microsoft και η Logitech ειναι δυο εταιριες που τουλαχιστον στον τομεα mouse-keyboard ειναι αξιοπιστες. Εριξα και μια ματια στα sites τους και ειδικα το Force Feedback 2 της Microsoft μου φανηκε καλο. Ασχολουμαι κυριως με το παλιο καλο Falcon 4 (ειδικα τωρα που βρηκα κατι πολυ καλα patch), αλλα ενα joystick ειναι παντα χρησιμο.
papadakn Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Na proteinw kai egw to Saitek P2500 rumble. To agorasa ystera apo protropi tou privateer se palaiotero post (gia to PES) kai einai poly kalo! 42 eyrw sto plaisio eixa dwsei alla to jaypad einai fovero! gia perissotera des sto http://www.saitek.com
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Αν πας για πολεμικούς εξομοιωτές, η saitek που ανέφερε ο papadakn έχει εξαιρετικές λύσεις (έχω εμπειρία μέσω πολύ καλούφίλου που επίσης παίζει Falcon). Για πολιτικούς μπορείς να κοιτάξεις σε Sidewinder της MS (εχω εμπειρία απ'τον εαυτό μου )...
Argkas Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Και πανω που ειχα καταληξει στο Sidewinder μπηκα στη Saitek και ειδα το Χ45. Τωρα αντε να διαλεξεις. Για ριξτε μια ματια... http://www.saitek.com/uk/prod/x45.htm
papadakn Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Έχεις υπ όψιν σου πόσο περίπου κάνει το Χ45? Απο ότι θυμάμαι η τιμή του είναι ιδιαίτερα τσουχτερή. Βέβαια αν είσαι flight sim fan τότε τα πράγματα αλλάζουν και μάλλον το joystick αξίζει τα λεφτά του
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Μόλις βρήκες ποιο joystick της Saitek χρησιμοποιεί το φιλαράκι που ανέφερα παραπάνω. Μια παρατήρηση μόνο: αν έχεις μικρά χέρια (το αυτονόητο) ή υπομονή (όσον αφορά τον προγραμματισμό τόσων πλήκτρων), ξανασκέψου το... Κατα τ'άλλα, θα παίζεις Falcon χωρίς keyboard...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.