Προς το περιεχόμενο

Αγορά joystick - καμια προταση;

Argkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα΄θελα συμβουλες για την αγορα ενος joystick. Ειμαι μεταξυ Microsoft και Logitech, αλλα θελω τις αποψεις σας πριν αποφασισω. Ευχαριστω...

Δημοσ.
Ειμαι μεταξυ Microsoft και Logitech...

Πώς κατάφερες και περιόρισες τόσο πολύ τις επιλογές σου? :D

Τέλος πάντων, για πες και τι παιχνιδάκια θα παίζεις με το joystick...

Δημοσ.

Φιλε μου προσφατα αγορασα το Wingman Rumblepad της Logitech και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος η τιμουλα του ειναι 39 ευρω εχει δονηση, δυο αναλογικου μοχλους συν το σταυρο, εξι πληκτρα συν το start μπροστα και δυο πανω ξερεις δεξι αριστερο!Ειναι παρα πολυ καλος τωρα σε συγκριση με κατι αλλο δεν ξερω αλλα αυτος τα αξιζει τα λεφτα!

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω και πολλα για τα joystick. Απλα η Microsoft και η Logitech ειναι δυο εταιριες που τουλαχιστον στον τομεα mouse-keyboard ειναι αξιοπιστες. Εριξα και μια ματια στα sites τους και ειδικα το Force Feedback 2 της Microsoft μου φανηκε καλο.

Ασχολουμαι κυριως με το παλιο καλο Falcon 4 (ειδικα τωρα που βρηκα κατι πολυ καλα patch), αλλα ενα joystick ειναι παντα χρησιμο.

Δημοσ.

Αν πας για πολεμικούς εξομοιωτές, η saitek που ανέφερε ο papadakn έχει εξαιρετικές λύσεις (έχω εμπειρία μέσω πολύ καλούφίλου που επίσης παίζει Falcon). Για πολιτικούς μπορείς να κοιτάξεις σε Sidewinder της MS (εχω εμπειρία απ'τον εαυτό μου ;) )...

Δημοσ.

Έχεις υπ όψιν σου πόσο περίπου κάνει το Χ45? Απο ότι θυμάμαι η τιμή του είναι ιδιαίτερα τσουχτερή. Βέβαια αν είσαι flight sim fan τότε τα πράγματα αλλάζουν και μάλλον το joystick αξίζει τα λεφτά του

Δημοσ.

Μόλις βρήκες ποιο joystick της Saitek χρησιμοποιεί το φιλαράκι που ανέφερα παραπάνω. Μια παρατήρηση μόνο: αν έχεις μικρά χέρια (το αυτονόητο) ή υπομονή (όσον αφορά τον προγραμματισμό τόσων πλήκτρων), ξανασκέψου το... Κατα τ'άλλα, θα παίζεις Falcon χωρίς keyboard... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...