rospy2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, Πρόσφατα επικοινώνησα με ένα γνωστό, ο οποίος έχει κατάστημα ρούχων και με ρώτησε αν μπορώ να του κατασκευάσω eshop, το οποίο θα είναι αποκλειστικά διαμέσου facebook και instagram για να προωθεί και να πουλά απευθείας τα προίοντα του. Μου ξεκαθάρισε οτί δεν θέλει ιστοσελίδα, αλλά όλες οι δουλείες να γίνονται διαμέσου των social media. Μιας και είμαι φοιτητής πληροφορικής, που μέχρι στιγμής έχω εργαστεί μόνο πάνω στο κομμάτι της κατασκευής site σε wordpress, θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο αυτό είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί και πόσο να το κοστολογήσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δεν χρειάζεται να ξέρεις να προγραμματίζεις μιας και βάζεις τα προϊόντα απευθείας , ένα ένα , στο marketplace του facebook, έτσι θα πουλάει μέσω του chat, τηλεφώνου. Δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι σε API
kostello Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 εχει step by step guide το fb και το κανει οποιοσδηποτε. όσο για την κοστολόγηση αν φτιάξεις τις σελίδες της επιχείρησης και το διαχειριστικό κομμάτι (bussines ads manager) χρέωσε τον 50 ευρώ εφάπαξ αφου είναι γνωστός σου ( 150 παίρνουν περίπου). για την όλη διαχείρηση και τις διαφημ'ισεις χρεώνουν περίπου 250 τον μήνα. ( συν οτι θελει να ξοδευει ο πελάτης για διαφημισεις). αν τις κανει μονος του και δεν το αναλαβει καποιος που ξερει καλά social media marketing πες του χαιρετίσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα