Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν στο double play xl και έληξε το συμβόλαιό μου. Πήγα στο "Γερμανό" της πόλης μου να ρωτήσω τιμές και ουσιαστικά ο υπάλληλος μου έδωσε τιμές για νέα σύνδεση και σε ερώτηση διευκρίνησης μου είπε ότι αυτές είναι οι τιμές για ανανέωση. 

Μετά πήγα στον ΟΤΕ, όπου μία τελείως αγενής υπάλληλος μου έβγαλε κάτι για 43 στο πρόγραμμα που είχα και κάτι τέτοια για 50άρα; Ξαναπήγα στο Γερμανό να διευκρινίσω αν αυτά τα χρήματα είναι για ανανέωση και όχι για καινούριο συμβόλαιο και μου το επιβεβαίωσε ξανά. 

Πήρε και σε ένα νούμερο τηλεφωνικών προσφορών και περιμένω να με πάρουν. Αν μου πουν τα ίδια που μου είπε ο ΟΤΕ, τους λέω τι μου είπε ο Γερμανός ή το αφήνω έτσι και πάνω να κάνω συμβόλαιο στο Γερμανό; 

Αν τελικά το κάνω στο Γερμανό, το συμβόλαιο που θα μου δώσει, θα αναγράφεται το τελικό ποσό που θα πληρώνω ή όχι (για να είμαι σίγουρος) ότι δεν έχει γίνει κάποιο λάθος, γιατί για την 24xl πλήρωνα 40 το μήνα και τώρα μου λέει 29. Και η πενηντάρα ξεκινάει από 32 (όπως ακριβώς στη σελίδα του ΟΤΕ). 

Έχετε κάποια γνώση για το θέμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το Γερμανό σου λέγανε παπατζηλίκια και θα μπλέξεις γιατί θα ακυρωθεί στο crm (χωρίς να μπω σε extra λεπτομέρειες). Δεν χρειάζεται να πεις στον οτε τι σου είπαν στον Γερμανό γιατί είναι άλλο δίκτυο πωλήσεων, θα σου πουν πήγαινε αν θέλεις εκεί αλλά υπ' ευθύνη σου. Κοινώς αν κάτσει στραβή, καλή τύχη.. θα πρέπει να το λύσεις με εκείνον. Η ορθή τιμολόγηση που θα σου δώσει το όποιο κανάλι πωλήσεων, για την περίπτωση σου, είναι για "νέα σύνδεση - υφιστάμενος πελάτης". Αυτό που πιθανόν να σε βοηθήσει είναι να μιλήσεις στο chat στο site και να αναφέρεις όσα γράφεις εδώ μπας και σου δώσουν καλύτερη τιμή (γίνεται ενίοτε και υπο προυποθέσεις).

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, l337 είπε

Από το Γερμανό σου λέγανε παπατζηλίκια και θα μπλέξεις γιατί θα ακυρωθεί στο crm (χωρίς να μπω σε extra λεπτομέρειες). Δεν χρειάζεται να πεις στον οτε τι σου είπαν στον Γερμανό γιατί είναι άλλο δίκτυο πωλήσεων, θα σου πουν πήγαινε αν θέλεις εκεί αλλά υπ' ευθύνη σου. Κοινώς αν κάτσει στραβή, καλή τύχη.. θα πρέπει να το λύσεις με εκείνον. Η ορθή τιμολόγηση που θα σου δώσει το όποιο κανάλι πωλήσεων, για την περίπτωση σου, είναι για "νέα σύνδεση - υφιστάμενος πελάτης". Αυτό που πιθανόν να σε βοηθήσει είναι να μιλήσεις στο chat στο site και να αναφέρεις όσα γράφεις εδώ μπας και σου δώσουν καλύτερη τιμή (γίνεται ενίοτε και υπο προυποθέσεις).

Ναι, το φοβήθηκα στο Γερμανό και στο κατάστημα του ΟΤΕ μου έλεγε για το 50 xl στα 46 και κάτι. Τελικά έκανα συμβόλαιο στα 40,7€ το μήνα μέσω του 13888. Δεν μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο και δεν ήθελα να αλλάξω πάροχο. Το θέμα είναι ότι αυτό μου πρότεινε ο ΟΤΕ, δε μου έδινε δυνατότητα να διαλέξω (για παράδειγμα οι 8 ώρες σε κινητά και μισή ώρα στο εξωτερικό μου είναι άχρηστα). Τέλος πάντων... Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες στο Γερμανό γιατί πολύ ύποπτα μου φάνηκαν όλα αυτά. 

17 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

βλεπω συνεχιζουν οι μαγκες να βαρανε 40ρια για "24" ρα και δε ντρέπονται 

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά είναι μερικοί υπάλληλοι (συγκεκριμένα κάποια γυναίκα εντελώς αγενής), στη φάση "φύγε από εδώ τώρα γιατί βαριέμαι να σε εξυπηρετώ" και "μην κοιτάς στον υπολογιστή γιατί απαγορεύεται" και μετά μου έδειχνε τα λεπτά ομιλίας στον υπολογιστή και τη ρώτησα τι να δω αφού δε φαίνεται τίποτα και  εκνευρίστηκε. Τόσο σούργελο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...