Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skskre είπε

ΔΛΔ όποιος βλέπει Cosmote cinema ανοίγει και άλλο Cosmote Cinema αλλά όχι Cosmote Sport?

Τι εννοεί ο ποιητής?

Προφανώς δεν μπορούν να βλέπουν δύο συσκευές ταυτόχρονα αθλητικά

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, iliaskal είπε

αποχαιρεταμε τα ματσακια στο mibox με tv go φιλου.καλα ηταν οσο κρατησε

Οχι λαθος κανεις. Ο περιορισμος ειναι μονο για τους νεους συνδρομητες της android εφαρμογης. Το cosmotego συνεχιζει κανονικα...Οι παλιοι συνδρομητες δεν επηρεαζονται

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, polakis21 είπε

Οχι λαθος κανεις. Ο περιορισμος ειναι μονο για τους νεους συνδρομητες της android εφαρμογης. Το cosmotego συνεχιζει κανονικα...Οι παλιοι συνδρομητες δεν επηρεαζονται

μακαρι να ειναι ετσι.

Δημοσ.

Εμείς δλδ που κάναμε αίτηση πρόσφατα, Cosmote Tv μέσω δορυφόρου, με σκοπό να έχουν οι δικοί μου το δορυφόρο, κι εγώ σε ένα Mi Box το Cosmote TV GO, μας επηρεάζει κάπως;

Να ακυρώσουμε και να περιμένουμε τη νέα πλατφόρμα;

Μπερδεύτηκα...

Εμείς δλδ που κάναμε αίτηση πρόσφατα, Cosmote Tv μέσω δορυφόρου, με σκοπό να έχουν οι δικοί μου το δορυφόρο, κι εγώ σε ένα Mi Box το Cosmote TV GO, μας επηρεάζει κάπως;

Μπερδεύτηκα...

Δημοσ.
1 hour ago, d4mage said:

Ποιος ασχολείται με OTE TV κ.λ.π; Μέχρι κι αυτοί έχουν σταματήσει να πρήζουν μπάλες στα τηλέφωνα.

Σε κάθε θεμα, μα σε κάθε θεμα υπαρχει ένα τέτοιο σχόλιο

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

με σκοπό να έχουν οι δικοί μου το δορυφόρο, κι εγώ σε ένα Mi Box το Cosmote TV GO, μας επηρεάζει κάπως;

Η νέα πλατφόρμα θα είναι ευρυζωνική, όσοι έχουν δορυφορική δεν αλλάζει κάτι. Οι νέες εφαρμογές tv go για την δορυφορική μέσα στους πρώτους μήνες του 20 λένε. Μέχρι τότε θα παίζει κανονικα, αλλά και μετά δεν νομίζω να έχεις θέμα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panos- είπε

Η νέα πλατφόρμα θα είναι ευρυζωνική, όσοι έχουν δορυφορική δεν αλλάζει κάτι. Οι νέες εφαρμογές tv go για την δορυφορική μέσα στους πρώτους μήνες του 20 λένε. Μέχρι τότε θα παίζει κανονικα, αλλά και μετά δεν νομίζω να έχεις θέμα. 

Άρα, κάποιος που έχει δορυφορικη σύνδεση, θα μπορεί να βάλει και αυτή την υπηρεσία στη Smart Tv αντί πχ του - προβληματικού- Cosmote Go;

Σκέφτομαι λάθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xoxlasae είπε

και επισης κατεμε θα επρεπε να εχουν και πακετο συνδρομης μονο cosmote tv go ... πες οτι καποιος ειναι φοιτητης η εργενης η σε αλλη χωρα... να πληρωνει ενα μικρο ποσο 10 τον μηνα ας πουμε και να εχει συνδρομη go μονο σε μια συσκευη smart

Απαγορευεται η συνδρομη εκτός Ελλαδος.Αν δεν κανω λαθος προσφατα αλλαξε και αν δεν κανω λαθος, επιπτρέπεται μονο για τις χωρες της ΕΕ.

Επεξ/σία από giodoul
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, polakis21 είπε

26 λεπτά πριν, iliaskal είπε

μακαρι να ειναι ετσι.

Ακριβώς, δεν αντικαθιστά τίποτα, είναι πρόσθετη υπηρεσία για όσους δεν θέλουν το υβριδικό.

17 λεπτά πριν, Hatsos είπε

Θα υποστηρίζει WiFi η συσκευή η θα είναι κονσέρβα σαν της Nova?

Υποστηρίζει WiFi 

16 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Μπερδεύτηκα...

Δεν σε επηρεάζει κάπως, είναι διαφορετική υπηρεσία. Απλά θα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόσβαση από τις αρχές του επόμενου χρόνου.

6 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Άρα, κάποιος που έχει δορυφορικη σύνδεση, θα μπορεί να βάλει και αυτή την υπηρεσία στη Smart Tv αντί πχ του - προβληματικού- Cosmote Go;

Σκέφτομαι λάθος;

Σωστά

Δημοσ.

Αυτό είναι το μέλλον φαντάζομαι. Να μπορείς να επιλέγεις συνδρομητικά πακέτα ανεξάρτητα σε ποιο πάροχο είσαι. 

Και δεν είναι μόνο τα αθλητικά, είναι τα ντοκιμαντέρ, είναι τα παιδικά και είναι και η "ευκολία" για τους μεγαλύτερους να βάζουν ένα πρόγραμμα να βλέπουν χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν.

Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να μην υπήρχε και δέσμευση αλλά να ήταν με τον μήνα και να μπορούσες να επέλεγες μόνο πακέτα με αθλητικά σε μειωμένη τιμή. Αλλά όσο μπορούν δεν θα βγάλουν μόνοι τα μάτια τους προφανώς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iliaskal είπε

αποχαιρεταμε τα ματσακια στο mibox με tv go φιλου.καλα ηταν οσο κρατησε

αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα πιστευω αναφερεται στην νεα υπηρεσια που λανσαρουν και οχι στις ηδη υπαρχουσες!Οποιος εχει συνδρομη Cosmote με Cosmote Go δεν νομιζω να εχουν προβλημα.Αν εχουν πρεπει να βρουμε ντριμπλα παλι!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Hal9000 είπε

Ακριβώς, δεν αντικαθιστά τίποτα, είναι πρόσθετη υπηρεσία για όσους δεν θέλουν το υβριδικό.Δεν σε επηρεάζει κάπως, είναι διαφορετική υπηρεσία. Απλά θα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόσβαση από τις αρχές του επόμενου χρόνου.

Δεν αντικαθιστά το υβριδικο, την ευρυζωνική αντικαθιστά. Όμως το νέο tv go από τις αρχές του 2020 θα είναι για όλους τους πελάτες. Αυτό που καταλαβαίνω από το άρθρο είναι ότι οι περιορισμοί (1 οθόνη αθλητικά) θα ισχύουν μόνο για αυτούς που έχουν την νέα πλατφορμα, όχι για αυτούς που έχουν υβριδική.

Επεξ/σία από panos-
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...