Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οντως και γω δεν κατάλαβα γρι. το μονο που ξέρω ειναι οτι η ποιοτητα των καναλιων απο δορυφορο ειναι 4 φορες πιο χαλια απο το επιγειο ψηφιακο σημα, πειτε μου πως θα βελτιώσω την ποιοτητα μια και το digea δεν εχει καλο σημα οπου βρίσκομαι και γω θα σας ακολουθησω αμεσως. θέλω επισης καποιος να μου πει εαν κανω τη συνδρομη μου απο δορυφορική σε καλωδιακη οτεtv εχω συγκεκριμενα.. θα πιανω hd καναλια με περιπου 16 Mbit που βγαζω; ευχαριστω

Επεξ/σία από maxx71
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Απέλπιδες προσπάθειες των παρόχων να παραμείνουν στο παιχνίδι του streaming, τη στιγμή που εξαφανίζονται από τους κλασικούς content providers.

Θα σταθώ και σε δύο επιπρόσθετα σημεία που δείχνουν τί μυαλά κουβαλούν τα υψηλόβαθμα στελέχη σε αυτές τις εταιρείες πλέον.

(1) Προσπαθούν να πουλήσουν τα αναβαθμισμένα «οχήματα» χωρίς να έχουν φτιάξει τους «δρόμους». Είναι αστείο να διαφημίζουν το 4K streaming, όταν υπάρχει άπειρος κόσμος που ναι μεν πέφτει σε καμπίνα γειτονιάς VDSL, αλλά δεν μπορεί να πιάσει πάνω από 20-25 Μbps, λόγω κυριολεκτικά σάπιου δικτύου μέχρι τα σπίτια. Να μην αναφερθούμε σε αυτούς που δεν έχουν καν τη θεωρητική δυνατότητα του 50Mbps.

(2) Η έπαρση των υψηλόβαθμων στελεχών στην παρουσίαση προϊόντων είναι λες και είναι η υπερ-εταιρεία που ήρθε να σώσει τον κόσμο με τις τρομερές υπηρεσίες της. Μια εταιρεία που έχει πάρει την κατηφόρα σε όρους ποιότητας, και απλά προσωρινά εμφανίζει βελτίωση κερδών, έχοντας κόψει πολλά ποιοτικά θέματα τηλεπικοινωνιακού δικτύου, πιστεύοντας ότι με το μάρκετινγκ σε καταναλωτές χαμηλής νοημοσύνης, θα έχει μελλοντικά αποτελέσματα.

Υπάρχει όμως και κόσμος που έχει υψηλές ταχύτητες δικτύου, (εγώ ένα ταπεινό adsl έχω ακόμα και μόλις πρόσφατα ήρθε η δυνατότητα για vdsl στην περιοχή μου). Όλο και περισσότερες περιοχές αποκτούν  VDSL, θα ήταν πιο φυσιολογικό να περιμένουμε να πάει η κάλυψη στο 100% για να αρχίζει να κυκλοφορεί τέτοιο περιεχόμενο;

Λες ότι δεν πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα αν είναι εφικτό αυτοί να μπορούν να δουν 4Κ περιεχόμενο;

Για μένα είναι θετικό και επιπλέον έχεις την δυνατότητα να το βάλεις ανεξαρτήτως αν είσαι wind, cosmote, vodafone, forthnet. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Υπάρχει όμως και κόσμος που έχει υψηλές ταχύτητες δικτύου, (εγώ ένα ταπεινό adsl έχω ακόμα και μόλις πρόσφατα ήρθε η δυνατότητα για vdsl στην περιοχή μου). Όλο και περισσότερες περιοχές αποκτούν  VDSL, θα ήταν πιο φυσιολογικό να περιμένουμε να πάει η κάλυψη στο 100% για να αρχίζει να κυκλοφορεί τέτοιο περιεχόμενο;

Λες ότι δεν πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα αν είναι εφικτό αυτοί να μπορούν να δουν 4Κ περιεχόμενο;

Για μένα είναι θετικό και επιπλέον έχεις την δυνατότητα να το βάλεις ανεξαρτήτως αν είσαι wind, cosmote, vodafone, forthnet. 

Δεν λέω ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα του 4K.

Σχολιάζω απλά το γεγονός ότι διαφημίζουν υπηρεσίες ως πρωτοπόρες και ως εξέλιξη, ενώ δεν έχουν ρίξει την πρέπουσα προσοχή να αναπτύξουν τις πραγματικές ταχύτητες των συνδρομητών.

Εν ολίγοις, μαρκετάρουν προϊόντα για λίγο πληθυσμό, απλά για τις εντυπώσεις. 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Θα πουμε ουαου μπραβο ρε 4K με 8mbps ; :P Αν θελετε να ανταγωνιστεί το netflix βαλτε με 9,90 ευρω το μηνα και αφηστε τις μλκιες με 40 ρια για να βλεπεις μπαλα με περιορισμο σε 1 οθόνη κιολας . 

Το Netflix έχει 14 ευρώ με 4 συσκευές με ταυτόχρονη θέαση.

To cinema/documentary/kids pack συνδυαστικά θα έχει κι αυτό 14 ευρώ αν κρίνω από τις τιμές του αυτόνομου GO.

Κι αυτό το πακετάκι θα δίνει 4 συσκευές με ταυτόχρονη θέαση, στο περιεχόμενο που έχει το πακετάκι αυτό.

Ίδια τιμή και τα δύο με το OTΤ Cosmote να έχει ταινίες από Disney, Universal, Paramount, σειρές από FOX και FOX Life, παιδικά από Disney, Disney XD, Cartoon Network και Nickelodeon, ντοκιμαντέρ από National Geographic, BBC και Viasat.

Καλύτερο περιεχόμενο από το Netflix στην ίδια τιμή.

Αθλητικά θα βλέπω στο Netflix έχει πολύ πράγμα από αθλητικά με μόνο 14 ευρώ 😂

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.

Αρκει να εισαι ηδη πελατης γιατι εχεις αλλη τιμολογηση αν το παρεις σκετο  . Τεσπα εγω εκοψα tv και θα ρυθμίσω το πιατο στη θεση που εχουν τα free δορυφορικα καναλια .

Αν μου κανουν καμια προσφορα στη vdsl με 9,90 κανα basic πακετο θα το σκεφτομουν αλλα οχι με μονιμο δεσιμο 

Δημοσ.

Αλήθεια, αυτό που το home button στο χειριστήριο είναι πάνω πάνω δίπλα από το power off , και το κουμπί για πίσω είναι στο κάτω μέρος, ποιο τζιμάνι το σκέφτηκε; Δεν πάμε καλά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/11/2019 στις 7:26 ΜΜ, Ghost.Dog είπε

Μπούρδες. Για να θρέφεται πλουσιοπάροχα το στελεχο-δυναμικό του ΟΤΕ, που καθαρίζει 8 χίλιαρα και 12-χίλιαρα ΤΟ ΜΗΝΑ στην υγεια των κορόιδων. (ρωτήστε - μάθετε).

Very well said. To the point.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 23/11/2019 στις 12:54 ΜΜ, Mhlogiatros είπε

Αρκει να εισαι ηδη πελατης γιατι εχεις αλλη τιμολογηση αν το παρεις σκετο  . Τεσπα εγω εκοψα tv και θα ρυθμίσω το πιατο στη θεση που εχουν τα free δορυφορικα καναλια .

Αν μου κανουν καμια προσφορα στη vdsl με 9,90 κανα basic πακετο θα το σκεφτομουν αλλα οχι με μονιμο δεσιμο 

Δεν ξέρουν οι άνθρωποι τι θα πει "monthly". Δέσιμο, εκει, και των γονέων. Μην και ξεπορτίσουν τα πελατάκια. Μιλάμε για νοοτροπίες του 1950.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε

Δεν ξέρουν οι άνθρωποι τι θα πει "monthly". Δέσιμο, εκει, και των γονέων. Μην και ξεπορτίσουν τα πελατάκια. Μιλάμε για νοοτροπίες του 1950.

Θα συμφωνήσω, αλλά.... το δέσιμο βολεύει πολλούς γιατί κάτι cosmote tv τα βάζεις για τα αθλητικά και ένα πρωτάθλημα που σε ενδιαφέρει διαρκεί για μήνες με διακοπή 2-3 μήνες το καλοκαίρι.

Τα "monthly" θα έρθουν, οι τιμές τους όμως (όταν μιλάμε για υπηρεσίες με αθλητικά = ακριβά συμβόλαια) θα πάνε πολύ παραπάνω.

Κάτι 15αρικά που πληρώνουν πολλοί με 2ετή συμβόλαια θα γίνουν 30αρικα.

Είχαν και το daily pass αν δεν το ξέρεις, τι "monthly"... μιλάμε για "daily"... και είχε αν θυμάμαι καλά 10 ευρώ, την ημέρα...

• Like 1
Δημοσ.

Ειρωνία για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ Netflix ρε παιδιά, για ... ποιο λόγο? Δεν είναι τομέας τους τα αθλητικά.
ΑΝ όμως, ΑΝ θέλανε να μπουν / ή θελήσουν, για οποιοδήποτε ευρωπαϊκό ή άλλο πρωτάθλημα, έχετε αμφιβολία ότι θα κλείσουν σπίτια?
Ποια κοσμοτε / γουιντ και βόντα? Αυτοί ακόμη είναι με στόχους "πωλήσεων" ανα Νομό. Και, εν πάσει περιπτώσει, τι στον κόρακα ξέρει ο οποιοσδήποτε από αυτούς περί "streaming"? Γράφω από χώρα ευρώπης με βαρβάτο 5G, και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω και τις πατάτες της κοσμο, όπου το customer service και μόνο θα έκανε τον τελευταίο remote sales-rep του netflix στη Μαδαγασκάρη από τα γέλια?
Συμπερασματικά. Οποιος θέλει να γίνει ανθυποNetflix (με οποιοδήποτε content) θα πληρώσει. Αδρά. Δεν θέλει μεγάλη φιλοσοφία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ghost.Dog είπε

Θα αρχίσει και το πρηξιμο στα τηλεφωνα μεχρι να ψησει παππου /γιαγια να πει ναι γ@μηστε μας στις χρεωσεις  2 χρονια πακετο για το πλουσιο περιεχομενο  :P Και παιζει να μην εχουν μετα ουτε 4 mbps συνδεση για να το βλεπουν ... Καποια περιοδο μου ειχαν προτεινει 6,90 βασικα καναλια με δορυφορο και πιατο εγκατασταση - που ηταν λογικο σα κοστος .  Μετα απο λιγο λενε να σας το βαλουμε αλλα με τα διπλασια και 2 χρονια δεσμευση με τεραστιο τελος αποδεσμευσης ε οχι .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/12/2019 στις 11:50 ΜΜ, Mhlogiatros είπε

Θα αρχίσει και το πρηξιμο στα τηλεφωνα μεχρι να ψησει παππου /γιαγια να πει ναι γ@μηστε μας στις χρεωσεις  2 χρονια πακετο για το πλουσιο περιεχομενο  :P Και παιζει να μην εχουν μετα ουτε 4 mbps συνδεση για να το βλεπουν ... Καποια περιοδο μου ειχαν προτεινει 6,90 βασικα καναλια με δορυφορο και πιατο εγκατασταση - που ηταν λογικο σα κοστος .  Μετα απο λιγο λενε να σας το βαλουμε αλλα με τα διπλασια και 2 χρονια δεσμευση με τεραστιο τελος αποδεσμευσης ε οχι .

Ξέρεις κάνεις αν η υπηρεσία παίζει σε Android tv με το premium ott tv app? Ή χρειάζεται το Android Box της cosmote ντε και καλά?

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...