Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δε ρίξουν τις τιμές, ή δεν αλλάξουν πολιτική (κόβοντας τα συμβόλαια) το τέλος έρχεται... και για το cosmote tv και το vodafone tv και το windvision.

Ολα τα άλλα για δήθεν φοβερές αλλαγές στους δέκτες είναι φύκια....Πόσο χρόνο έχει το δυναμικό κοινό για να βλέπει ταινίες οι οποίες υπάρχουν παντού στο δίκτυο ή στο stream? Ποια οικογένεια κάθεται μέσα κάθε Σααβατοκύριακο για να δει μπάλα από οποιαδήποτε χώρα κι αν προέρχεται?  Τα  αθλητικά γεγονότα αποκτούν ενδιαφέρον μετά το Πάσχα για 1.5 μήνα περίπου και πρέπει να είσαι κορόιδο για να πληρώνεις κοντά στα 40 euro  για να βλέπεις 5-6 ματσάκια που έχουν ενδιαφέρουν το χρόνο. Ακόμη και αυτά μπορείς να τα δεις δωρεάν μέσω υπολογιστή ή android box. Δυστυχώς η σφαλιάρα του Netflix έκανε κρότο και θα ακολουθήσουν και οι επόμενες (DIsney+, Apple tv, Prime video etc) κι ακόμη ασχολούνται με κουτάκια τύπου android. Κι αυτοί βέβαια στο μέλλον θα έχουν τα δικά τους θεματάκια αλλά ας περιμένουμε να ανοίξει ο ανταγωνισμός.

Μόνο ο Θείος συνεχίζει απτόητος και θα συνεχίζει και στο μέλλον γιατί είναι τζάμπα  

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Choutas είπε

Καμία μείωση στα πακέτα θα ανακοινώσει;

Όταν σταματήσουν οι "πειρατικές" συνδρομές θα γίνει και αυτό.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

δεν κατάλαβα τιποτα...

τιμη δεν βλεπω, περιεχόμενο δεν βλεπω, ειναι για τους ήδη συνδρομητές της otetv?

Δυστυχώς αγαπητέ δεν πρόκειται να βρεις η συγκεκριμένη εταιρεία ακολουθεί μια πολιτική που θα τη χαρακτήριζα απαράδεκτη . Για να καταλάβεις τη θέλω να πω δεν τους ενδιαφέρουν οι είδη συνδρομητές (παθών) άρα άμα αποχωρήσεις κανένα ενδιαφέρον έως ότου περάσει ο καιρός προσφορές κλπ το σύστημα είναι σαν οφ σορ εταιρεία. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Σε κάθε θεμα, μα σε κάθε θεμα υπαρχει ένα τέτοιο σχόλιο

Αφού είναι η αλήθεια τι πρέπει δηλαδή να χειροκροτούμε για όλες τις νέες αδιάφορες ειδήσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ειναι επικο fail αν καταργησουν το go σε οσους εχουν δορυφορικη και εχουν το go και βλεπουν αθλητικα ταυτοχρονα με τον δορυφορο. Αν συμβει αυτο, αυτοματα θα χασουν πιστευω πολλους πελατες

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

Αν πραγματικά θέλουν να κάνουν κάτι σοβαρό ας ξεκινήσουν από τις τις τιμές να μπορείς να βλέπεις όλες τις ταινίες και σειρές χωρίς πρόσθετες χρεώσεις όπως είναι το netflix  το ίδιο αφορά και τους άλλους παροχους ίντερνετ στην χωράς μας που προσπαθουν γίνουν και παροχοι περιεχομένου 

Δημοσ.

Μπούρδες. Για να θρέφεται πλουσιοπάροχα το στελεχο-δυναμικό του ΟΤΕ, που καθαρίζει 8 χίλιαρα και 12-χίλιαρα ΤΟ ΜΗΝΑ στην υγεια των κορόιδων. (ρωτήστε - μάθετε).

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, polakis21 είπε

Θα ειναι επικο fail αν καταργησουν το go σε οσους εχουν δορυφορικη και εχουν το go και βλεπουν αθλητικα ταυτοχρονα με τον δορυφορο. Αν συμβει αυτο, αυτοματα θα χασουν πιστευω πολλους πελατες

Αυτό κάνει η Nova στο nova go.

Αν το κάνουν και στη cosmote το κόβω γιατί το να μου πουν ότι δεν θα μπορώ πια να δω κάτι αθλητικό όταν δεν είμαι σπίτι στο tablet μου ενώ ένα δικός μου βλέπει στο σπίτι, να πάνε να πνιγούν.

Αντί να σου δίνει 4 συσκευές GO (1 δωρεάν και 3 με χρέωση και θέαση των πάντων σε όλες) θα σου δίνει μόνο ένα OTT με 4 συσκευές χωρίς επιπλέον χρέωση των άλλων 3 αλλά με θέαση των αθλητικών όμως μόνο σε μια.

Αυτό μου φαίνεται λογικό γιατί μέχρι τώρα ξέρω πολύ κόσμο που έβαζε τις 4 συσκευές και έκανε πάρτυ...

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν θα κάνουν τη μαιμουδιά να μετράνε και τη δορυφορική θέαση όπως κάνει η Nova.

1 ώρα πριν, crisimon είπε

Αν πραγματικά θέλουν να κάνουν κάτι σοβαρό ας ξεκινήσουν από τις τις τιμές να μπορείς να βλέπεις όλες τις ταινίες και σειρές χωρίς πρόσθετες χρεώσεις όπως είναι το netflix  το ίδιο αφορά και τους άλλους παροχους ίντερνετ στην χωράς μας που προσπαθουν γίνουν και παροχοι περιεχομένου 

Κάτω τα χέρια από το video club 🙂

Σοβαρά τώρα, η συντριπτική πλειοψηφία των επί ενοικίαση ταινιών είναι του κουτιού. Με ελάχιστη χρονική διαφορά από το σινεμά.

Τα studios τις δίνουν μόνο με ενοικίαση στη περίοδο αυτή, είναι η περίοδος ανάμεσα στη προβολή τους στο σινεμά και την πρώτη ελεύθερη προβολή τους που πωλείται από τα studios ξεχωριστά και γίνεται πολύ αργότερα, κάπου μισό χρόνο μετά.

Έτσι γίνεται παντού. Στις ΗΠΑ για τη δουλεία αυτή έχουν το Vudu, το Apple TV, το  Prime έχει ταινίες προς ενοικίαση, όλοι έχουν αυτή τη δυνατότητα για αυτούς που προτιμούν το pay-per-view από το να πάνε στο σινεμά.

Δημοσ.

Η νοβα δεν κανει το ιδιο. Εχει κοψει μονο σουπερλιγκ και ευρωλιγκα (μονο αγωνες παο και οσφπ, τους αλλους τους βλεπεις). Επισης αν εχεις forthnet οπως εγω τοτε τα βλεπεις ολα κανονικα με nova go ταυτοχρονα με το δορυφορικο

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Η νοβα δεν κανει το ιδιο. Εχει κοψει μονο σουπερλιγκ και ευρωλιγκα (μονο αγωνες παο και οσφπ, τους αλλους τους βλεπεις). Επισης αν εχεις forthnet οπως εγω τοτε τα βλεπεις ολα κανονικα με nova go ταυτοχρονα με το δορυφορικο

Τι εννοείς μόνο; Έχει που έχει ελάχιστα αθλητικά κράχτες πλέον, τα πετσοκόβει κιόλας.

Δεν θέλω να βάλω internet από τη Forthnet, είχα βάλει και έφυγα τρέχοντας. Και έβαλα από τη Wind.

Μέχρι και η Wind τρέχει καλύτερα στη περιοχή μου.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα πιανω 93mbps με vdsl σταθερα δεν πεφτει ποτε στο παλαιο φαληρο. Ετσι βλεπω τσαμπα novago τα παντα με κωδικο του πατερα μου που εχει full pack nova, και βλεπω και cosmotego με κωδικο φιλου παλι τσαμπα. 3 χρονια βλεπω ηδη εντελως δωρεαν!!! Μαγικο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Εγω προσωπικα πιανω 93mbps με vdsl σταθερα δεν πεφτει ποτε στο παλαιο φαληρο. Ετσι βλεπω τσαμπα novago τα παντα με κωδικο του πατερα μου που εχει full pack nova, και βλεπω και cosmotego με κωδικο φιλου παλι τσαμπα. 3 χρονια βλεπω ηδη εντελως δωρεαν!!! Μαγικο

Το vdsl το παίρνει από άλλους, είτε από cosmote είτε από voda ή από wind, εδώ δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη vdsl.

Το ότι έχεις κάνει check σε όλους τους περιορισμούς του nova go, ο πατέρας σου να έχει forthnet, εσύ να έχεις forthnet, να είσαι σε περιοχή που δεν έχουν πρόβλημα στο internet, ο πατέρας σου να είσαι σε περιοχή που δεν έχουν θέμα με το internet ή απλά να μην τον νοιάζει, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν τους περισσότερους περιορισμούς που πολύς κόσμος δεν μπορεί να παρακάμψει.

Αν βάλει αυτούς τους περιορισμούς και η cosmote ξέχνα το cosmote go που βλέπεις τώρα. Τι θα κάνεις; Θα βάλεις 2 παρόχους internet σε ένα σπίτι;

Δημοσ.

Απέλπιδες προσπάθειες των παρόχων να παραμείνουν στο παιχνίδι του streaming, τη στιγμή που εξαφανίζονται από τους κλασικούς content providers.

Θα σταθώ και σε δύο επιπρόσθετα σημεία που δείχνουν τί μυαλά κουβαλούν τα υψηλόβαθμα στελέχη σε αυτές τις εταιρείες πλέον.

(1) Προσπαθούν να πουλήσουν τα αναβαθμισμένα «οχήματα» χωρίς να έχουν φτιάξει τους «δρόμους». Είναι αστείο να διαφημίζουν το 4K streaming, όταν υπάρχει άπειρος κόσμος που ναι μεν πέφτει σε καμπίνα γειτονιάς VDSL, αλλά δεν μπορεί να πιάσει πάνω από 20-25 Μbps, λόγω κυριολεκτικά σάπιου δικτύου μέχρι τα σπίτια. Να μην αναφερθούμε σε αυτούς που δεν έχουν καν τη θεωρητική δυνατότητα του 50Mbps.

(2) Η έπαρση των υψηλόβαθμων στελεχών στην παρουσίαση προϊόντων είναι λες και είναι η υπερ-εταιρεία που ήρθε να σώσει τον κόσμο με τις τρομερές υπηρεσίες της. Μια εταιρεία που έχει πάρει την κατηφόρα σε όρους ποιότητας, και απλά προσωρινά εμφανίζει βελτίωση κερδών, έχοντας κόψει πολλά ποιοτικά θέματα τηλεπικοινωνιακού δικτύου, πιστεύοντας ότι με το μάρκετινγκ σε καταναλωτές χαμηλής νοημοσύνης, θα έχει μελλοντικά αποτελέσματα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 21/11/2019 στις 10:59 ΜΜ, nikos032 είπε

Σου απάντησα περί νόμου προσωπικών δεδομένων και κουραφέξαλα που ανέφερες πριν, ανεξαρτήτου τι όρους υπέγραψες ή έκανες αποδοχή.

Καλησπέρα & καλή βραδιά...

Δημοσ.

Θα πουμε ουαου μπραβο ρε 4K με 8mbps ; :P Αν θελετε να ανταγωνιστεί το netflix βαλτε με 9,90 ευρω το μηνα και αφηστε τις μλκιες με 40 ρια για να βλεπεις μπαλα με περιορισμο σε 1 οθόνη κιολας . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...