Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τιμές όπως συνηθίζει ό οτες θα είναι τσιμπιμενες φαντάζομαι καί λογικά θα πληρώνεις καί τον εξοπλισμό οπότε όσοι τά σκάσουν θά βλέπουν... από κει καί πέρα δεν είναι καί κάτι τόσο καινούργιο πλέον αφού ίδια υπηρεσία με ανάλογες δυνατότητες έχει το vf tv,όχι 4Κ που έχει η κόσμοτε(η vf έχει 3d)...αλλά όλα τα άλλα είναι σχεδόν ίδια.Βεβαια άλλο περιεχόμενο το ένα άλλο το άλλο.Παντως εγώ προσωπικά δεν θά τό εβαζα...

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Θα βλέπω μπάλα σε 4κ πλέον???? 

💸💸💸💸

Football League 2 σε 4k

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xoxlasae είπε

και επισης κατεμε θα επρεπε να εχουν και πακετο συνδρομης μονο cosmote tv go ... πες οτι καποιος ειναι φοιτητης η εργενης η σε αλλη χωρα... να πληρωνει ενα μικρο ποσο 10 τον μηνα ας πουμε και να εχει συνδρομη go μονο σε μια συσκευη smart

Υπαρχουν τέτοια πακέτα αλλα δεν ειναι διαθεσιμα στο εξωτερικο. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tasosspat είπε

Όλοι έχουν σταματήσει λόγω του νομού περί προσωπικών δεδομένων. Στο δια ταύτα τώρα, τους έχει διαλύσει το Netflix και το μόνο που τους έμεινε είναι τα αθλητικά.

ποιοί έχουν σταματήσει? εδώ τους έχω μπλοκάρει καμιά 20αριά αριθμούς και βάλε και αυτοί εκεί συνεχίζουν να παίρνουν. Σε σπαμάρουν λες και είμαστε στην Ινδία. 

Δημοσ.

Ας κοιτάξει η Cosmote να βάλει σε όλα τα σπίτια καλές ταχύτητες...τί 4Κ streaming μας λένε??? 

Πραγματικά πιστεύουν ότι θα κάνουν streaming 4K???

Αυτό το "έως 24 mbps " που μας πουλάνε τόσα χρόνια πιάνοντας 4 και 5 mbps θα το διορθώσουν κάποια στιγμή???

Όποιον και να ακούσω....όλοι μακριά από τους κόμβους είναι και δήθεν αλλάξτε κανάλια εκπομπής wifi  μήπως πιάσει και αηδίες....

Fiber 100mbps που πιάνουν 10 σπίτια στην Ελλάδα θα κάνουν 4Κ streaming....οι υπόλοιποι στον κουβά. 

Καλές οι προσπάθειες ρε παιδιά....δε λέω...αλλά θα πρέπει να λυθούν άλλα βασικά θέματα πρώτα...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Κάτι για το AppleTV δεν είδα, αν τυχόν παίζει από εκεί το πακέτο θα είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, για να έχεις σε 2 τηλεοράσεις όλη την εμπειρία, ειδικά για όσους δεν έχουν SmartTV αλλά και για αυτούς που έχουν σίγουρα θα παίζει πολύ καλύτερα, μιας και είναι πολύ δυνατότερο μηχάνημα από τα Android Box που κυκλοφορούν και από τις δυνατότητες των εφαρμογών μιας τηλεόρασης. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ripper386 είπε

Κάτι για το AppleTV δεν είδα, αν τυχόν παίζει από εκεί το πακέτο θα είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, για να έχεις σε 2 τηλεοράσεις όλη την εμπειρία, ειδικά για όσους δεν έχουν SmartTV αλλά και για αυτούς που έχουν σίγουρα θα παίζει πολύ καλύτερα, μιας και είναι πολύ δυνατότερο μηχάνημα από τα Android Box που κυκλοφορούν και από τις δυνατότητες των εφαρμογών μιας τηλεόρασης. 

Android TV θα είναι, είναι εύκολο να μπουν οι εφαρμογές αυτές.

Να το διαφημίζει πάντως δεν έχει λόγο να το κάνει, εκτός αν έχουν κάποια συνεργασία όπως το Netflix με τη Wind Vision.

1 ώρα πριν, bill27 είπε

Οι τιμές όπως συνηθίζει ό οτες θα είναι τσιμπιμενες φαντάζομαι καί λογικά θα πληρώνεις καί τον εξοπλισμό οπότε όσοι τά σκάσουν θά βλέπουν... από κει καί πέρα δεν είναι καί κάτι τόσο καινούργιο πλέον αφού ίδια υπηρεσία με ανάλογες δυνατότητες έχει το vf tv,όχι 4Κ που έχει η κόσμοτε(η vf έχει 3d)...αλλά όλα τα άλλα είναι σχεδόν ίδια.Βεβαια άλλο περιεχόμενο το ένα άλλο το άλλο.Παντως εγώ προσωπικά δεν θά τό εβαζα...

Τα πάντα είναι θέμα περιεχόμενου, εξαρτάται τι βλέπει ο καθένας.

3 ώρες πριν, tasosspat είπε

Όλοι έχουν σταματήσει λόγω του νομού περί προσωπικών δεδομένων. Στο δια ταύτα τώρα, τους έχει διαλύσει το Netflix και το μόνο που τους έμεινε είναι τα αθλητικά.

Μόνο; Τα αθλητικά είναι ο μεγάλος κράχτης, για αυτό και είναι το πιο ακριβό περιεχόμενο παγκόσμια.

Δεν βλέπω κανένας να έχει κόψει τη μπάλα για τo Netflix ή τουλάχιστον αυτοί που βάζουν Cosmote TV είναι περισσότεροι από αυτούς που φεύγουν.

Δεν είναι τυχαίο που η Nova από τότε που έχασε champions league, premier κλπ χάνει συνέχεια συνδρομητές ακόμη κι αν είναι στα κινηματογραφικά καλύτερος από τον ανταγωνισμό.

https://mediaday.gr/media-news/anodiki-poreia-tin-cosmote-tv/

• Like 4
Δημοσ.

«Σε αντίθεση με την υβριδική πλατφόρμα, η πρόσβαση στη νέα OTT υπηρεσία της Cosmote TV θα είναι εφικτή μέσω τεσσάρων διαφορετικών συσκευών, με την ταυτόχρονη θέαση να περιορίζεται σε 2 οθόνες για όλο το περιεχόμενο εκτός του αθλητικού που θα είναι διαθέσιμο σε μία οθόνη αντί των δύο που ισχύει μέχρι σήμερα.»

Εγω καταλαβαινω οτι η προσβαση στην οττ υπηρεσια θα γινεται σε 4 συσκευες εκ των οποιων μονο σε μια με αθλητικα. Αρα μιλαει για συσκευες online αν δεν κανω λαθος. Οσοι λοιπον εχουν δορυφορικο, το λογικο ειναι οτι αν εχουν το go, θα μπορουν να βλεπουν σε μια ηλεκτρονικη συσκευη και τα αθλητικα. Λεω κατι λαθος;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikos032 είπε

Κάνεις λάθος, συνεχίζουν κανονικά.

Φίλε μου δεν κάνω κανένα λάθος...! Αν τους έχεις δώσει το δικαίωμα να σε καλούν για προσφορές, εκπτώσεις σούξου μούξου μανταλάκια ή μπαίνεις στο οποιοδήποτε site και κατευθείαν αποδέχεσαι όρους, εσύ είσαι αυτός που τους έχει ανοίξει την πόρτα. 

1 ώρα πριν, chek2fire είπε

ποιοί έχουν σταματήσει? εδώ τους έχω μπλοκάρει καμιά 20αριά αριθμούς και βάλε και αυτοί εκεί συνεχίζουν να παίρνουν. Σε σπαμάρουν λες και είμαστε στην Ινδία. 

αδερφέ, μόλις τους κόψεις το βήχα και δώσεις 1-2 σωστές απαντήσεις ή καλύτερα κάνεις 1-2 σωστές ερωτήσεις (στείλεις 1-2 email) όλα κόβονται μαχαίρι. Κάνε το και μετά έλα πες μου. Με είχαν ζαλίσει με αυτές τις μαλακίες (λες και είμαστε χαζοί και δεν μπορούμε να μπούμε στο site να ψάξουμε), μόλις λοιπόν έστειλα 1, όχι δεύτερο..., email περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων κλπ κλπ....... "άκρα του τάφου σιωπή στο κάμπο".

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tasosspat είπε

Φίλε μου δεν κάνω κανένα λάθος...! Αν τους έχεις δώσει το δικαίωμα να σε καλούν για προσφορές, εκπτώσεις σούξου μούξου μανταλάκια ή μπαίνεις στο οποιοδήποτε site και κατευθείαν αποδέχεσαι όρους, εσύ είσαι αυτός που τους έχει ανοίξει την πόρτα. 

Σου απάντησα περί νόμου προσωπικών δεδομένων και κουραφέξαλα που ανέφερες πριν, ανεξαρτήτου τι όρους υπέγραψες ή έκανες αποδοχή.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, tasosspat είπε

αδερφέ, μόλις τους κόψεις το βήχα και δώσεις 1-2 σωστές απαντήσεις ή καλύτερα κάνεις 1-2 σωστές ερωτήσεις (στείλεις 1-2 email) όλα κόβονται μαχαίρι. Κάνε το και μετά έλα πες μου. Με είχαν ζαλίσει με αυτές τις μαλακίες (λες και είμαστε χαζοί και δεν μπορούμε να μπούμε στο site να ψάξουμε), μόλις λοιπόν έστειλα 1, όχι δεύτερο..., email περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων κλπ κλπ....... "άκρα του τάφου σιωπή στο κάμπο".

τους είχα στείλει και εγώ ένα email αλλά κάτσε τώρα που το έγραψες θα τους στείλω ένα πολύ ποιο σοβαρό με παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων κτλ. 

Δεν είναι μόνο cosmote εδώ μιλάμε παίρνουν οι πάντες από κάτι εταιρείες vothron που δεν τους έχω ακούσει και ποτέ μέχρι forthnet κάτι ξεχασμένοι από τον θεό. Και λες ήμαρτον.

Πλέον εγώ προσωπικά τους κάνω όλους block αυτούς. Το μονο καλό είναι ότι έχουν αριθμούς εύκολα αναγνωρίσιμους ότι είναι spam. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...