Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο που χρειάζεται μάλλον εξήγηση από ψυχολόγο μου αρέσει η θήκη-μπαταρία. 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis5 είπε

Εχεις δικιο, οχι τπτ αλλο για να σταματησει η καραμελα πως οσοι παιρνουν apple προιοντα τα παιρνουν μονο  για το design Και επειδη ειναι μοδα.

Για το σχεδιασμο καταλαβαινω τι εννοεις, αλλα για την μηχανικη εξηγησε το μας λιγο γιατι νομιζα πως εστεκε σαν προιον.

Αναφέρομαι στην τιμή που πληρώνεις για ένα απλο battery case της εν λόγω εταιρίας 

Δημοσ.

40$ Έχει μια καλή θήκη για οποιοδήποτε κινητό 

+ η μπαταρία+Wireless charge+ κουμπί να τραβάς την φάτσα σου. 
μπουχουχου κλέφτες κοροϊδεύετε τα πρόβατα 
Γκρινια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, iwnas28 είπε

Αναφέρομαι στην τιμή που πληρώνεις για ένα απλο battery case της εν λόγω εταιρίας 

Ειναι πανακριβο εχεις δικιο αλλα δεν ειναι αλλο ενα απλο battery case.

Για την ιστορια το θεωρω κακογουστο, πανακριβο και αχρειαστο για το iphone 11

Επεξ/σία από basilis5
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Rockdye είπε

Γκρινια

λέγοντας καλή θήκη; περιέργεια έχω να μάθω ποια είναι η θήκη των 40$ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω την αμαρτια μου, επειδη με εχουν χαλασει καποια πραματα στο ανδροιδ σκεφτομαι να δοκιμασω μηλο και συγκεκριμένα το 11 καποια στιγμη (να πεσει πρωτα η τιμη να παρω κανα μεταχειρισμενο) επειδη εχει τη δευτερη καλυτερη διαρκεια μπαταριας σε μηλο (δε δινω 1000 για το μαξ προ που να χτυπιέται ο κουκ χαμω). Γενικα χρειαζομαι μπαταρια πολυ μεσα στη μερα οποτε μια τετοια θηκη δε με χαλαει καθολου

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, DiKa96 είπε

λέγοντας καλή θήκη; περιέργεια έχω να μάθω ποια είναι η θήκη των 40$ 

ΠΟΥ-ΧΟΥ Case Galaxy S10 

Τι θέλω και ασχολούμαι. 🤐

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mants118 είπε

Για κάποιο λόγο που χρειάζεται μάλλον εξήγηση από ψυχολόγο μου αρέσει η θήκη-μπαταρία. 😛

Ψάξτο λίγο 

1 ώρα πριν, Rockdye είπε

Γκρινια

Μην την πάρεις. Πάρε μια σιλικόνης από Κίνα με 0.99$ 

• Confused 1
Δημοσ.

Παρακαλώ να γίνει κεντρικό μήνυμα:  'Όταν  κάποιος κάνει εγγραφή στο forum να παραθέτει και φορολογική δήλωση, δεν μπορεί ο κάθε φτωχός πλην τίμιος 'Έλληνας να σχολιάζει το οτιδήποτε εδώ μέσα, μας βλέπουν και ξένοι...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vagosd είπε

Λες είμαι κακόγουστος θα πάρω notch , λες θέλω να είμαι πιο κακόγουστος να πάρω notch με κεραμικές εστίες.

Αλλά όταν είσαι τέρμα κακόγουστος , παίρνεις notch, κεραμική εστία , βάζεις και αυτή τη θήκη και το πετάς από το παράθυρο.

To  iPhone είναι πλέον η G class των κινητών. Πανάκριβο και κακόγουστο, με πολλά περιέργα μη χρήσιμα feautures.

Απλά η G class με τα χρόνια βελτιώνεται, ενώ το iphone χειροτερεύει

6 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Προφανώς και έβαλαν κουμπί για Camera Shutter αφού η θήκη προφανώς και είναι για σενάρια παρατεταμένης χρήσης της κάμερας

Κάτι που αδυνατούν να καταλάβουν κάποιοι

κρίμα που δεν το είχαν βάλει νωρίτερα. Πώς και το σκέφτηκαν τώρα?

Σε πήραν μεταγραφή και τους άνοιξες τα μάτια?

5 ώρες πριν, dimlevi είπε

παίρνεις  και ένα apple stand στα 999$ και εισαι κομπλέ.

Παρεπιμπτόντως το apple stand θα μπορούσε στη βάση του να υποστήριζε ασύρματη φόρτιση, όπως αυτή εδώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, winmac είπε

Παρεπιμπτόντως το apple stand θα μπορούσε στη βάση του να υποστήριζε ασύρματη φόρτιση, όπως αυτή εδώ.

Ωραία ιδέα αλλά μετά η τιμή θα ξεφευγε😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα νοτς που οι περισσότεροι το κυνηγούν θα ήταν τρομερά βολικά να ήταν notification led τυπου always on όπως είναι η δεύτερη οθόνη των LG v10 v20.

Όσον αφορά αυτήν θήκη το ερώτημα είναι θες να σου βγάζει μια μέρα άνετα ή ντιζάιν? Εγώ θα την έπαιρνα, βέβαια όχι σε αυτά τα λεφτά...

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

Αυτου του ειδους τα αξεσουαρ βγαινουν για μια συγκεκριμενη κατηγορια ανθρωπων οι οποιοι για χ,ψ λογους θελουν παραπανω μπαταρια απο αυτη του κινητου.

Ποσο δυσκολο πια ειναι να το καταλαβουν ορισμενοι?

Δεν εχουν τι να γραψουν ορισμενοι και το γυριζουν στα σχολια περι design....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...