voltmod Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Όπως αναμενόταν, η Apple ανακοίνωσε θήκες Smart Battery Case και για την οικογένεια συσκευών iPhone 11. Η Smart Battery Case δεν διαφέρει από άποψη σχεδιασμού από τις θήκες παλαιότερης γενιάς του είδους και επομένως διατηρεί το «ασύμμετρο design» με το μεγάλο, για πολλούς αντιαισθητικό, εξόγκωμα στο πίσω μέρος. Η θήκη-μπαταρία βεβαίως προορίζεται για να αυξάνει την αυτονομία των νέων iPhone 11 ωστόσο διαθέτει και ένα νέο χαρακτηριστικό που συναντούμε για πρώτη φορά σε θήκη της εταιρείας: ένα πλήκτρο ειδικά για την κάμερα. Με το συγκεκριμένο πλήκτρο, ο χρήστης κάποιου από τα νέα μοντέλα iPhone 11 μπορεί να εκκινήσει το app Camera, να τραβήξει φωτογραφίες ή ακόμα και βίντεο (με «παρατεταμένο πάτημα»). Σύμφωνα με την Apple, ανεξάρτητα από το iPhone 11 που έχει ο χρήστης στην κατοχή του, η νέα Smart Battery Case εξασφαλίζει έως και κατά 50% μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας κατά την αναπαραγωγή βίντεο για παράδειγμα. Σε άλλα σενάρια χρήσης, το όφελος στην διάρκεια της μπαταρίας ενδέχεται να ποικίλει. Η θήκη-μπαταρία μπορεί να φορτίσει και μέσω συμβατού με το πρότυπο Qi ασύρματου φορτιστή (ενώ εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένη με το iPhone 11). Φυσικά, υποστηρίζει αξεσουάρ Lightning της Apple και υποστηρίζει fast charging. Το κόστος της θήκης και για τα τρία μοντέλα είναι $129,99 στις ΗΠΑ και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις χρωματισμούς, μαύρο, λευκό και ροζ (μόνο για τα μοντέλα «Pro»). Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
vagosd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Λες είμαι κακόγουστος θα πάρω notch , λες θέλω να είμαι πιο κακόγουστος να πάρω notch με κεραμικές εστίες. Αλλά όταν είσαι τέρμα κακόγουστος , παίρνεις notch, κεραμική εστία , βάζεις και αυτή τη θήκη και το πετάς από το παράθυρο. 7 2 1 1
MrJulius Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 129,99$ τραγικο σε αυτη την τιμη πεταμενα λεφτα. 5
EuphangeL Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Προφανώς και έβαλαν κουμπί για Camera Shutter αφού η θήκη προφανώς και είναι για σενάρια παρατεταμένης χρήσης της κάμερας Κάτι που αδυνατούν να καταλάβουν κάποιοι 5 1 1 1
iwnas28 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θαύμα της μηχανικής! Η αποθέωση του σχεδιασμού! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από iwnas28 1 1
kostasSTi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, MrJulius είπε 129,99$ τραγικο σε αυτη την τιμη πεταμενα λεφτα. Σου λέει, εδώ πέταξε 999,99$ για το iPhone, στα 129,99$ θα λογικευτει;
turbat0s Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν και καλύτερες! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από turbat0s 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Πολύ όμορφη αλλά λίγο ακριβή. Θα βγάλω το ΦΠΑ όμως εγώ, οπότε εντάξει!
basilis5 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, vagosd είπε Λες είμαι κακόγουστος θα πάρω notch , λες θέλω να είμαι πιο κακόγουστος να πάρω notch με κεραμικές εστίες. Αλλά όταν είσαι τέρμα κακόγουστος , παίρνεις notch, κεραμική εστία , βάζεις και αυτή τη θήκη και το πετάς από το παράθυρο. Εχεις δικιο, οχι τπτ αλλο για να σταματησει η καραμελα πως οσοι παιρνουν apple προιοντα τα παιρνουν μονο για το design Και επειδη ειναι μοδα. 32 λεπτά πριν, iwnas28 είπε Θαύμα της μηχανικής! Η αποθέωση του σχεδιασμού! Για το σχεδιασμο καταλαβαινω τι εννοεις, αλλα για την μηχανικη εξηγησε το μας λιγο γιατι νομιζα πως εστεκε σαν προιον.
Retromaniac Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλύτερα να κολλήσεις, με ταινία διπλής όψης, ένα powerbank σε μια θήκη και να το χρησιμοποιήσεις στην σπάνια στιγμή που θες να τραβήξει πολύ με την κάμερα, παρά αυτό. 6πλάσια μπαταρία στο 1/9 της τιμής. Ή έστω με ένα καλώδιο μακρύ και το powerbank στην τσέπη. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Retromaniac
dimlevi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, kostasSTi είπε Σου λέει, εδώ πέταξε 999,99$ για το iPhone, στα 129,99$ θα λογικευτει; παίρνεις και ένα apple stand στα 999$ και εισαι κομπλέ.
Kostasft Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χάλια. Θα προτιμήσω την catalyst που έχω Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Kostasft
kwstasarva Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kostasSTi είπε Σου λέει, εδώ πέταξε 999,99$ για το iPhone, στα 129,99$ θα λογικευτει; Τα είχε και τα πέταξε και το ευχαριστιέται. Εσύ που δεν τα έχεις, μην τα πετάξεις
Kostasft Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, MrJulius είπε 129,99$ τραγικο σε αυτη την τιμη πεταμενα λεφτα. Το τραγικό που το είδες! Μπαταρία αγοράζεις. Εδώ πληρώνουμε 60Ε για Θήκη μόνο. Βάλε και το κουμπί
kostasSTi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, kwstasarva είπε Τα είχε και τα πέταξε και το ευχαριστιέται. Εσύ που δεν τα έχεις, μην τα πετάξεις Κοίτα τον καθρέφτη και άσε τι έχω εγώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα