Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!!αυτή την περίοδο ψάχνω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο μέχρι 6000€ το οποίο να καίει όσο το δυνατόν λιγότερο (βενζίνη ή ντίζελ) και να είναι αξιόπιστο μην το τρέχω κάθε τρεις και λίγο στο συνεργείο...επίσης να προσθέσω ότι θα κάνω τουλάχιστον 60 χλμ κάθε μέρα με αυτό οπότε θα ήθελα να καίει τουλάχιστον από 5€ και κατω!!!!Τι θα μου προτείνατε???

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tzi73 είπε

60 χλμ κάθε μέρα με αυτό οπότε θα ήθελα να καίει τουλάχιστον από 5€ και κατω

με 5 ευρώ βάζεις 3,3 λίτρα βενζίνης. Άρα αφού εσύ κάνεις 60 χλμ τοτε θέλεις ένα αμάξι που να καίει όχι πάνω από 5,55 λίτρα στα 100 χλμ 

κοίτα και για κανένα i10 με αέριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

με 5 ευρώ βάζεις 3,3 λίτρα βενζίνης. Άρα αφού εσύ κάνεις 60 χλμ τοτε θέλεις ένα αμάξι που να καίει όχι πάνω από 5,55 λίτρα στα 100 χλμ 

κοίτα και για κανένα i10 με αέριο

δεν ξέρω φοβάμαι το αέριο στα μικρά αυτοκίνητα έχω ακούσει βγάζουν προβλήματα...Σκεφτόμουν για γιαρις, φιεστα,χιουνται,φιατ,κορσα

Επεξ/σία από Tzi73
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Tzi73 είπε

δεν ξέρω φοβάμαι το αέριο στα μικρά αυτοκίνητα έχω ακούσει βγάζουν προβλήματα...Σκεφτόμουν για γιαρις, φιεστα,χιουνται,φιατ,κορσα

Δες κάποιο Yaris 1000αρι. Δεν είναι κατάλληλο για ταξίδια αλλά αν δεν ανοίγεις a/c θα έχει χαμηλή κατανάλωση.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Tzi73 είπε

Για το ford fiesta του  2009-10 τι γνώμη έχετε

Εξαιρετικό αλλά δε θα έχει την κατανάλωση που ζητάς. Κ προφανώς μακρυά από αέριο τα ford

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εξαιρετικό αλλά δε θα έχει την κατανάλωση που ζητάς. Κ προφανώς μακρυά από αέριο τα ford

Αν το πάρω με ντίζελ δεν θα έιναι στην κατανάλωση που ζητάω?

Δημοσ.

Αν το πάρεις με ντίζελ και στα λεφτά που θες θα έχει πάει στο φεγγάρι και πίσω. Βάλε υγραέριο στο αυτοκίνητο που έχεις ήδη, κάνε του κι ενα μεγάλο σέρβις κι είσαι έτοιμος. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αν το πάρεις με ντίζελ και στα λεφτά που θες θα έχει πάει στο φεγγάρι και πίσω. Βάλε υγραέριο στο αυτοκίνητο που έχεις ήδη, κάνε του κι ενα μεγάλο σέρβις κι είσαι έτοιμος.

Έχω ένα Toyota avensis του 98 1600 κυβικά 157.000χλμ βενζίνη άξιζει να του βάλω υγραερίο ?καθως καίει υπερβολικά πολύ δλδ 20€ τα 120 χλμ δλδ για να πάω σχολή και να γυρίσω (60 χλμ)θέλω 10€.Φοβαμαι μήπως ακόμη και αν του βάλω υγραερίο μου καίει παλι αρκετά..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tzi73 είπε

Έχω ένα Toyota avensis του 98 1600 κυβικά 157.000χλμ βενζίνη άξιζει να του βάλω υγραερίο ?καθως καίει υπερβολικά πολύ δλδ 20€ τα 120 χλμ δλδ για να πάω σχολή και να γυρίσω (60 χλμ)θέλω 10€.Φοβαμαι μήπως ακόμη και αν του βάλω υγραερίο μου καίει παλι αρκετά..

Κοίτα στο αντίστοιχο θέμα σου έχω απαντήσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tzi73 είπε

Αν το πάρω με ντίζελ δεν θα έιναι στην κατανάλωση που ζητάω?

48 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

επισης οι ζημιές που πιθανώς να σου βγάλει με βάση τα χρήματα που θα διαθέσεις + τα χλμ του (τα αληθινά όχι όσα πιθανώς βλέπεις) θα είναι +60% της αξίας του. 

Εισαι στις 6000 δε κοιτάς κάποιο οικονομικό καινούργιο; Έχει κάποια μοντέλα μεταξυ στα 9-10 Χιλ

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tzi73 είπε

Σου καιει δλδ πανω απο 10λ/100 και δεν εχεις προβληματιστει οτι εχει θεμα το αυτοκινητο? Τετοια καταναλωση δεν εχουν μεγαλητερα μοτερ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, primeragt είπε

Σου καιει δλδ πανω απο 10λ/100 και δεν εχεις προβληματιστει οτι εχει θεμα το αυτοκινητο? Τετοια καταναλωση δεν εχουν μεγαλητερα μοτερ.

Λες να έχει θέμα εεε? γνωρίζεις περίπου τι μπορεί να φταίει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...