Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται απ το μεταπτυχιακό. Υπάρχουν πολύ απαιτητικά και πιο χαλαρά, full time και part time, από κοντά και εξ αποστάσεως. Γενικά ναι, ακόμα και για σχετικά απαιτητικά μεταπτυχιακά γίνεται, θέλει όμως υπομονή και επιμονή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόκειται για full time πολύ απαιτητικό μεταπτυχιακό. Μου έκαναν μια πολύ καλή προσφορά για δουλειά , 2 μέρες remote και 3 μέρες οκτάωρο σε γραφείο ότι ώρες θέλω, με καλό μισθό και μερικά έξτρα, μέχρι να τελειώσω τα μαθήματα και μετά θα είμαι full γραφείο. Το θέμα είναι ότι το συζήτησα με άτομο που έχει κάνει το ίδιο μεταπτυχιακό και μου λέει "απλά δεν θα προλαβαίνεις, κανένας δεν κάνει full time δουλειά σε ιδιωτικό τομέα και τελειώνει και το μεταπτυχιακό με αξιοπρεπή βαθμό. " Με έβαλε σε σκέψεις...και για αυτό ρωτάω και εδώ, έχει κάνει κάποιος εδώ κάτι αντίστοιχο; Αν ναι ποιες οι εντυπώσεις;

Επεξ/σία από pink_glitter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να σου πω, όπως είπα και πριν εξαρτάται απ την περίπτωση πάντα.

Στην δική μου στα δυο εξάμηνα του μεταπτυχιακού είχα 5 μαθήματα ανά εξάμηνο, 16-17 εργασίες, Τετάρτη,Παρασκευή(17:00-21:00) και Σάββατο (10:00-15:00) το 1ο εξάμηνο και Παρασκευή (17:00-21:00) και Σάββατο (10:00-17:00) το 2ο δουλεύοντας κανονικά το οκτάωρο μου. Δεν θα πω ψέματα υπήρξαν κάτι βδομάδες στα τέλη του εξαμήνου που ήμουν σε κατάσταση βλάβης και στη δουλειά στον αυτόματο πιλότο, αλλά ήταν ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Προφανώς θέλει και τις θυσίες του, θα αναγκαστείς να κάτσεις μέσα να διαβάσεις αντί να βγεις, να κοιμηθείς αργά, να είσαι στο τρέξιμο για τους μήνες με τις παραδόσεις-εξετάσεις.

Προσωπικά θα το έκανα, εάν εξυπηρετούσε κάποιο σκοπό, ή αν μου άρεσε το αντικείμενο. Αν το κάνεις απλά για να έχεις ένα 'χαρτί' που ίσως σου χρειαστεί κάποτε μάλλον θα κουραστείς περισσότερο.

Επεξ/σία από Nak3re
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ θα το δοκίμαζα, αλλά από την άλλη δεν ξέρω.

Προσωπικά έχω Δευτέρα (15:00-17:00) , Τρίτη (17:00-20:00), Τετάρτη (14:00- 19:00) και έχω και επικουρικά Τετάρτη (10-12) και Παρασκευή (8-12). Επίσης όλα τα μαθήματα βαθμολογούνται με project ή papers. Από την μία προσφέρθηκαν να με αφήσουν να κάνω remote Δευτέρα και Τετάρτη και να πηγαίνω στο γραφείο κανονικά τις άλλες μέρες και την Παρασκευή 13:00-21:00, οπότε αυτό είναι ένα συν...αλλά δεν θέλω να τους πω οκ και μετά να μην μπορώ να ανταπεξέλθω.

Όσο για τις θυσίες έτσι κι αλλιώς δεν βγαίνω πολύ κιόλας, ούτε έχω θέμα να κάτσω λίγες φορές μέχρι αργά για διάβασμα/ δουλειά.

Επεξ/σία από pink_glitter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...