Προς το περιεχόμενο

Review ACER XZ321Q

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα πω λιγα πραγματα για το συγκεκριμενο μονιτορ ..που μολις παρελαβα ...παραγγελεια απο σκρουτζ 239.χχ ευρω ..σημερα παρελαβα μολις που εκανα 1-2 δοκιμες ..παραγγελεια εγινε βραδυ την τριτη 12/11

το εξης σχολιο μου ειναι στο σκρουτζ και εδω θα γραψω και κατι ακομα ....

αντικατεστησε μια 24 ips 75hz ....καλα καμια σχεση

επειδη σε αρκετα σχολια και reviews εχω δει ορισμενους να λενε για τα εμφανη πιξελ σε 1080 αναλυση σε αυτο το μεγεθος ...εγω παντος δεν βλεπω τιποτε ουτε απο τα 10 εκ. στη συγκεκριμενη ..μολις την παρελαβα και εκανα μια δοκιμη σε fps game ....αφησα το πληκτρολογιο και το ποντικι και πηγα να σηκωσω τα χερια να πυροβολησω....!!!!!!!..δεν παιζεις ...εισαι μεσα στο παιχνιδι ...φιλος εχει νετ καφε με καποιες 24-27αρες ΑΟC 144ΗΖ ...δεν υπαρχει καμια επαφη ουτε με αυτες ....απλα .ειναι ΤΕΡΑΣ ..και το θεμα ειναι να σε βολεψει ..την εχω σε γραφειο 1.50χ80 ..για πολυ ποιο μικρο δεν ξερω ....εδω να πω οτι παραγγειλα τριτη βραδυ παρελαβα πεμπτη μετα απο 8 μερες ...παιδια τα 240 ευρω που ζηταει για μενα ειναι τιποτα ..δεν ειναι αγορα ειναι κλεψια ...η οθονη ειναι τουμπανο ...χωρις να κανω τιποτα στο κοντρολ πανελ της καρτας (1660τι) την βλεπει και εχει ενεργο ηδη το G-SYNC ..και ρυθμισμενη 144hz ..εχει αρκετα και πολυ ωραια ετοιμα προφιλ (σινεμα-ρασιγκ κλπ ) ....

πραγματικα  για μεχρι 250 ευρω ...δεν βρηκα καλυτερη επιλογη......και για το μεγεθος να μην εχει κανενας δισταγμο σε κατι ..το θεμα ειναι να σε βολεψει η θεση σου με το πληκτρολογιο και το ποντικι αυτο και μονο ....η οθονη δεν σου δημιουργει κανενα θεμα ..το να βολεφτεις και να συνιθησεις ειναι το μονο θεμα που θα εχει καποιος ....

και τελος ηρθε χωρις κανενα προβλημα ..με πιξελς -γραμμες κλπ ..η ποιοτητα εικονας ειναι εξαιρετικη και μπορει να βρει αρκετες διαφορες καπιος στα προφιλ που εχει η' να φτιαξει δικα του ...ξαναλεω και εδω ..κλεψια οχι αγορα .....ειχα και εγω διασταγμο λογο μεγεθους ψιλοπειραματικα την αγορασα και αν δεν μου εκανε θα την εστελνα στο αδερφο μου που βλεπει ταινιες ...αλλα τωρα το θεμα ειναι μην μου την κανει ριφιφι ......θεμα λοιπον για μενα ποιοτητας εικονας στα 1080 και 32αρα δεν υπαρχει τουλαχιστον σε αυτο που αγορασα εγω...ακομα και να κολησεις την μουρη σου εμπρος της ...το θεμα ειναι να σε βολεψει ..γιατι δεν υπαρχει καμια επαφη με 24αρες και 27αρες ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδερφέ μιας και πήρες καινούρια οθόνη, μεγειά κιόλας, κάνε ένα κόπο και πετάξου να πάρεις κι ένα πληκτρολόγιο.

Σου έχει κολλήσει η τελίτσα.  ......

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...