petasis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, fylatos είπε Το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ κι εσύ αλλά οι ειδικοί, οι οποίοι λένε ότι με κάθε ειλικρίνεια δε ξέρουμε παιδιά γιατί ούτε το 4g ούτε φυσικά το 5g έχει εξεταστεί εκτενώς. Εγώ θα έλεγα ότι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ήδη από το 2G.
tsibosp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω εγω παντως σκεφτηκα ηδη επεισοδιο τυπου CIS που εχουν τον υποπτο και τον ανακρινουν : -Δηλαδη φυγατε απο το μπαρ στις 12.00 και εισασταν μονος πηγατε μια βολτα μεχρι τον βαλτο και μετα κατευθειαν σπιτι σωστα; -Μαλιστα κυρ αστυνομε. -Και δεν εχετε σχεση με το πτωμα που βρεθηκε στο βαλτο σημερα το πρωι σωστα; Αν και εισασταν στο ιδιο μπαρ χθες. -Σωστα. -Ζυγιζετε 92 κιλα, αυτο μας φαινεται περιεργο γτ τα δεδομενα απο τα 5G λαστιχα σας σε συνδυασμο με το GPS μας λενε οτι οντως φυγατε απο το μπαρ στις 12.00 αλλα το ωφελιμο φορτιο στο αυτοκινητο σας ηταν 152 κιλα. Το βαρος της Χ ηταν 60 κιλα και μολις φυγατε απο το βαλτο το ωφελιμο φορτιο ηταν 92 κιλα. Αρα κατι ξεφορτωσατε στον βαλτο που ζυγιζε 60 κιλα οσο δηλαδη ακριβως το βαρος του θυματος. -Ενταξει κυρ αστυνομε ΟΜΟΛΟΓΩ εγω την σκοτωσα. -GG CASE SOLVED. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από tsibosp
freegr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Το μέλλον είναι οι έξυπνες εφαρμογές σε κάθε μορφής υλικό που θα έχει ένα rfid τύπου πομποδέκτη ώστε να αυξάνει την αποδοτικότητά του άραγε? Θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία που αναμένεται νέα επανάσταση...θα δούμε βεβαίως, βεβαίως...
Drunkard Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/11/2019 στις 3:03 ΜΜ, music_lover είπε Pilelli...χμ,μισό..μπά, δεν θα πάρω. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Drunkard
music_lover Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Drunkard είπε Δεν σε ενδιαφέρει αλλά μπήκες στον κόπο να σχολιάσεις, oh boy.
l337 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Στις 21/11/2019 στις 4:36 ΜΜ, Vangelis_D9 είπε Λινκάκια έχουμε ή απλώς είστε ακριβώς ίδιοι με τους ψεκασμένους για τα χεμτρέιλς, την επίπεδη Γη και τα εμβόλια που προκαλούν αυτισμό; Το λέω γιατί αν επικαλείσαι μια (πιθανώς ανύπαρκτη) επιστημονική ιδιότητα, οφείλεις να βγεις μπροστά με ονοματεπώνυμο όπως και τα πραγματικά στοιχεία των "συναδέλφων" σου. Γιατί κι εγώ έχω ηλεκτρολόγο 70 ετών παρακαλώ που μου λέει ότι "σπούδασα στη NASA" αλλά μια χαρά έκανε βραχυκύκλωμα όταν μας άλλαζε το θερμοσίφωνα. Άιντε με τις βλακείες σας. Δεν οφείλει να βγει μπροστά και να σου αποδείξει τίποτα. Ο καθένας κρίνει τον άλλο από τα γραπτά του, και επίσης ψάχνεται και ο ίδιος. Οπότε χαλάρωσε λίγο και βγες έξω να πάρεις αέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα