Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όσοι πιστεύουν ότι το 5G βγάζει καρκίνο να μου βάλουν το sad, όσοι όχι like!

Το μεγάλο debate αρχίζει! ❤️

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα τρέχει iOS η Android.. η πλατφόρμα...??? Να ξέρουμε αν κολλάει δηλαδή όχι τίποτα άλλο  😂😂😂

Επεξ/σία από Dellapple
Δημοσ.

Ολοι καταλάβαμε που το πάνε.....πέρασες τα x χιλιόμετρα που ο κατασκευαστής θεωρεί οτι χρειάζονται αντικατάσταση....κλειδωμα και ειδοποιήσεις για αλλαγή....email προσφορών και φακέλωμα στο κτεο.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Όσοι πιστεύουν ότι το 5G βγάζει καρκίνο να μου βάλουν το sad, όσοι όχι like!

Το μεγάλο debate αρχίζει! ❤️

Το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ κι εσύ αλλά οι ειδικοί, οι οποίοι λένε ότι με κάθε ειλικρίνεια δε ξέρουμε παιδιά γιατί ούτε το 4g ούτε φυσικά το 5g έχει εξεταστεί εκτενώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Μπήκα σε τεχνολογικό σάιτ για να διαβάσω σχόλια από τεχνοφοβικούς και (νεο)λουδίτες. Αθάνατο Insomnia!

Δε κατάλαβα; εμάς μας ρώτησαν αν θέλουμε όλη αυτή τη ραδιενέργεια;

Επίσης, θα έχει το λάστιχο πάνω του και τον κωδικό 666;

Εγώ τα λέω ξάνά και ξανά, η Pirelli είναι των πολυεθνικών που θέλουν να μας κάνουν υποχείρια και CEO είναι ο ίδιος ο σατανάς.

Αντε γιατί θα πω κι άλλα και θα πέσει το insomnia, το facebook, το twitter και όλο το διαδύκτιο μαζί.

Επεξ/σία από dchatz
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Toper Harley said:

Αν προειδοποιεί και για λακούβες θα κάνει θραύση στο Ελλαδισταν...!!!

Με τόσες λακούβες θα τελειώνουν τα δεδομένα στην κάρτα για το 5G...

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Μπήκα σε τεχνολογικό σάιτ για να διαβάσω σχόλια από τεχνοφοβικούς και (νεο)λουδίτες. Αθάνατο Insomnia!

Δεν είμαι τεχνοφοβικός, κουβαλάω πάνω μου 5 οθόνες (smartwatch, tablet, smartphone, laptop, kindle) σχεδόν συνέχεια. 3 από αυτές έχουν LTE.

Δεν είμαι ούτε anti vaxer ούτε flat earther και έχω πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην ιατρική και επίσης έχω διαβάσει και αξιοποιήσει εκτενώς ιατρική στατιστική και έχω συζητήσει με ειδικούς του τομέα το θέμα καθώς και με άτομα που αυτή τη στιγμή τρέχουν ίσως τη μεγαλύτερη μελέτη στο θέμα (COSMOS ξεκίνησε το 2010 πρώτη φάση θα κλείσει το 2030 και δεύτερη το 2040, με 20 και 30 χρόνια παρακολούθησης αντίστοιχα).

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα ούτε για την μία ούτε για την άλλη περίπτωση, ούτε ξέρουμε δηλαδή ούτε δε ξέρουμε. Τόσο απλά. 

Οι ιατρικές στατιστικές μελέτες θέλουν δεκαετίες για να βγάλουν σαφή αποτελέσματα. Η ανάλυση κοορτης που γίνεται αυτή τη στιγμή θέλει δεκαετίες. 

Σε αυτές τις δεκαετίες εγώ θα είμαι ήδη χρήστης 30 έτη. Αν βγει λοιπόν από την COSMOS συμπέρασμα ότι έχουμε 1/1000 επιπλέον πιθανότητα για καρκίνο τραχήλου και κεφαλής όταν μιλάμε για σπάνιους καρκίνους, τότε θα το έχουμε μάθει όλοι μετά εορτής.

Οπότε όσο δε ξέρουμε κανένας στα μάτια μου δεν είναι τεχνοφοβικός. Εγώ επέλεξα να λάβω το ρίσκο ίσως κι εσύ. Ο άλλος όχι. Μπορεί να μας βγει το ρίσκο (το πιο πιθανό) αλλά κανένας επιστήμονας αυτή τη στιγμή δε σου εγγυάται πως θα κερδίσεις.

Για αυτό φωνάζουν όλοι για το 5G γιατί δεν έχουμε ούτε πειραματικά δεδομένα πόσο μάλλον στατιστικά και μιλάμε για πολλαπλάσια έκθεση του πληθυσμού. Μπορούσαν τουλάχιστον να περιμένουν μερικά χρόνια τις μελέτες σε πειραματόζωα και μετά να ξεκινήσουν μελέτες σε πληθυσμό. Δεν έγινε, έγινε ότι με το 4G είμαστε όλοι beta testers.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρακι με 5G παρακαλω.Θα τα κανω δωρω στην γυναικα και  σε περιπτωση...... παραβιασης, θα μου στελνει μηνυμα με σημα τον ταρανδο.

Επεξ/σία από toyo73
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να το πάρουμε λίγο από την αρχή; Καταρχήν τα λάστιχα δεν θα έχουν 5G modem. Θα έχουν μια εξέλιξη του γνωστού TPM όπου μεταδίδονται δεδομένα από αισθητήρες στην ρόδα προς το αυτοκίνητο. Μετά το αυτοκίνητο μπορεί να μεταδίδει αυτά τα δεδομένα προς ένα cloud της Pirelli μαζί με επιπλέον πληροφορίες. Ωραία σαν ιδέα. Πάμε στα προβλήματα. 
Αυξημένο κόστος. Διάρκεια μπαταρίας, κουτάκια με μπαταρίες που δεν αλλάζουν από χρήστη και που είναι πανάκριβη η αντικαταστασή τους. Προσωπικά δεδομένα, είναι άχρηστη η πληροφορία ότι εδώ γλιστράει ο δρόμος χωρίς το εδώ. Δίκτυο μιας εταιρίας που δεν συνεργάζεται με τις υπόλοιπες. Ότι δεν υπάρχει 5G δίκτυο, συνδέσεις στα αυτοκίνητα κλπ το αφήνω γιατί αυτό θέλουν να αλλάξουν δίνοντας τέτοιες υπηρεσίες. 

Επεξ/σία από kifinas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...