Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αδεια αυτη με καποιο τροπο ειχε κουμπωσει με την μητρικη. αυτο ειχε σαν συνεπεια τωρα που εγινε αλλαγη της μητρικης να μην αναγνωριζει την γνησιότητα του office. Ξερει κανεις που κρυβεται αυτη η πληροφορια η πως μπορω να το "κοροιδεψω"?

Επεξ/σία από geioannou
Δημοσ.

ειναι αγορασμενο απο καταστημα του εξωτερικου απο πουλανε φτηνα αδειες windows και office. αλλα το λενε οτι ειναι για μια φορα εγκαταστασης και οτι εαν αλλαξεις μητρικη δεν αναγνωριζεται.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geioannou είπε

ειναι αγορασμενο απο καταστημα του εξωτερικου απο πουλανε φτηνα αδειες windows και office. αλλα το λενε οτι ειναι για μια φορα εγκαταστασης και οτι εαν αλλαξεις μητρικη δεν αναγνωριζεται.

Αγόρασε άλλη άδεια.

Δημοσ.

Τόσο καιρό φωνάζω εδώ μέσα για τα τρίτα site που πουλάνε άδειες αλλά όλοι λένε "Σιγά μωρέ.....5€ έχει η άδεια". Νάτα σιγά σιγά.

Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι κακο ομως το οτι πληρωνεις 20€ και ξεμπερδευεις. αλλο εαν μου εκατσε στραβη και επρεπε να γινει αλλαγη μητρικης. αλλο 20€ και αλλο καμια 100αρα € που εχει η πληρης αδεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ενας γραφει :

7 ώρες πριν, geioannou είπε

και ο αλλος σχολιαζει :

7 ώρες πριν, zx1234r είπε

Τόσο καιρό φωνάζω εδώ μέσα για τα τρίτα site που πουλάνε άδειες αλλά όλοι λένε "Σιγά μωρέ.....5€ έχει η άδεια". Νάτα σιγά σιγά.

Ειμαι σε φαση ποιον να πρωτο-τρολλαρω εδω περα...

Φιλε geioannou , με τα λεγομενα σου η αδεια συμπεριφερθηκε οπως θα επρεπε και απο εμας ζητας να σκεφτουμε/επινοησουμε/ανακαλυψουμε καποια χακια για να δωσουμε λυση στο προβλημα σου ? Σοβαρα τωρα?

Φιλε zx1234r , τι ακριβως ελεγες ? Το σαιτ και η αδεια δουλεψανε οπως προβλεποταν . Αν καποιος τρωει την ηττα της αλλαγης hardware πριν η "φτηνη" αδεια βγαλει τα λεφτα της σε θεμα χρονικης διαρκειας , αυτο ειναι απο τις ατυχιες της ζωης ... το σαιτ ομως που πουλησε την φτηνη αδεια καθως και η ιδια η αδεια , μια χαρα κανανε την  δουλεια τους.
Υπο νορμαλ συνθηκες αυτος που πηρε την αδεια 20 ευρω (office υποθετω) αντι να πληρωσει 100ευρω..και αλλαζε hardware σε 3 χρονια...μια χαρα θα εκανε την δουλιτσα του.Τοτε τι θα ελεγες?
Ααααα τα ελεγα εγω!!!!!Να αλλαξες hardware....ναααα θες αλλη αδεια τωρα..δωσε παλι 5-10-15-20 ευρω....για τα επομενα 3-4-5-x χρονια ....μα πως την πατησες ετσι ?!?!?!

Ρε πειτε μου οτι κατι πινετε πριν μπειτε στο ινσομνια και ποσταρετε....!!!

Επεξ/σία από mphxths
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mphxths είπε

Ο ενας γραφει :

και ο αλλος σχολιαζει :

Ειμαι σε φαση ποιον να πρωτο-τρολλαρω εδω περα...

Φιλε geioannou , με τα λεγομενα σου η αδεια συμπεριφερθηκε οπως θα επρεπε και απο εμας ζητας να σκεφτουμε/επινοησουμε/ανακαλυψουμε καποια χακια για να δωσουμε λυση στο προβλημα σου ? Σοβαρα τωρα?

Φιλε zx1234r , τι ακριβως ελεγες ? Το σαιτ και η αδεια δουλεψανε οπως προβλεποταν . Αν καποιος τρωει την ηττα της αλλαγης hardware πριν η "φτηνη" αδεια βγαλει τα λεφτα της σε θεμα χρονικης διαρκειας , αυτο ειναι απο τις ατυχιες της ζωης ... το σαιτ ομως που πουλησε την φτηνη αδεια καθως και η ιδια η αδεια , μια χαρα κανανε την  δουλεια τους.
Υπο νορμαλ συνθηκες αυτος που πηρε την αδεια 20 ευρω (office υποθετω) αντι να πληρωσει 100ευρω..και αλλαζε hardware σε 3 χρονια...μια χαρα θα εκανε την δουλιτσα του.Τοτε τι θα ελεγες?
Ααααα τα ελεγα εγω!!!!!Να αλλαξες hardware....ναααα θες αλλη αδεια τωρα..δωσε παλι 5-10-15-20 ευρω....για τα επομενα 3-4-5-x χρονια ....μα πως την πατησες ετσι ?!?!?!

Ρε πειτε μου οτι κατι πινετε πριν μπειτε στο ινσομνια και ποσταρετε....!!!

Θα μπορούσες να προσέχεις τον τρόπο σου. Δεν πίνουμε τίποτα όπως προσβλητικά υπονοείς. Εγώ απλά τονίζω τα προβλήματα των αδειών από τρίτους προμηθευτές. Αν η άδεια ήταν αγορασμενη από Microsoft και δεμένη με ένα account, ο ts θα μπορούσε να αλλάζει hardware κάθε έξι μήνες χωρίς να το σκέφτεται. Αν εσύ και ο οποιοσδήποτε θέλετε να τη βγάζετε με κλειδιά του 5ευρου από eBay κτλ, εμένα προφανώς δεν μου πέφτει λόγος. Αλλά όταν αντιμετωπίσετε προβλήματα, μην έρχεστε στο insomnia να λέτε το πρόβλημα σας. Τα ρίσκα τα γνωρίζετε.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zx1234r είπε

Αν η άδεια ήταν αγορασμενη από Microsoft και δεμένη με ένα account, ο ts θα μπορούσε να αλλάζει hardware κάθε έξι μήνες χωρίς να το σκέφτεται.

Και αν παθει κατι το hardware και πρεπει να αλλαχτει στους 2 μηνες? Τοτε τι ? Ειδες που εισαι εκτος θεματος ? ..οι αδειες ειτε απο microsoft ειτε απο τριτα μαγαζακια εχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες...

Και ξαναλεω εισαι εκτος θεματος..ακομα και αδεια απο την microsoft να ειχε αγορασει ο TS , οταν αλλαζει hardware σε χρονο που δεν προβλεπεται , δεν ειναι προβλημα του "τριτου μαγαζιου" που πουλησε την αδεια. Αν αδυνατεις να το καταλαβεις..τζαμπα μιλαμε τοση ωρα.Τωρα θα ειχε δωσει 100..και θα εδινε αλλα 100 για αδεια...εσυ μπορει να το φυσας..εμεις δεν το φυσαμε ...αρα ασε μας να την βγαζουμε φτηνα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Και αν παθει κατι το hardware και πρεπει να αλλαχτει στους 2 μηνες? Τοτε τι ? Ειδες που εισαι εκτος θεματος ? ..οι αδειες ειτε απο microsoft ειτε απο τριτα μαγαζακια εχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες...

Και ξαναλεω εισαι εκτος θεματος..ακομα και αδεια απο την microsoft να ειχε αγορασει ο TS , οταν αλλαζει hardware σε χρονο που δεν προβλεπεται , δεν ειναι προβλημα του "τριτου μαγαζιου" που πουλησε την αδεια. Αν αδυνατεις να το καταλαβεις..τζαμπα μιλαμε τοση ωρα.Τωρα θα ειχε δωσει 100..και θα εδινε αλλα 100 για αδεια...εσυ μπορει να το φυσας..εμεις δεν το φυσαμε ...αρα ασε μας να την βγαζουμε φτηνα.

Ότι πεις φίλε μου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...