Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραιτήθηκα πρόσφατα απο την εργασία μου ( Web designer ) και βρήκα άλλη δουλειά  ( δείχει πολύ καλή) εκτός της πόλης που ζω. Αποφάσισα να κάνω αυτην την αλλαγή επειδή οι συνθήκες στην προηγούμενη δουλειά ήταν άθλιες και επειδή ήθελα γενικά αλλαγές  στη καθημερινότητα για προσωπικούς λόγους.  Παράλληλα δουλέυω και μόνος απο το σπίτι για εξτρα εισόδημα. Οπ'οτε γενικά ήμουν όλη μέρα πάνω απο εναν υπολογιστή. Μέσα σε όλα αυτά, αποφάσισα και να χωρίσω την κοπέλα μου, μετά απο 5 χρόνια. Σχετικά είχαμε καλή σχέση και την θέλω πολύ, αλλά δεν ήθελα να την βάζω σε διαδικασίες δικιές μου - μέχρι να λυσω εγώ τα υπαρξιακά/βιοποριστικά μου και γενικά ένοιωθα ότι χρειάζομαι λίγο τη μοναξιά μου. Τελοσπάντων πληγώθηκε πολύ, όπως και εγώ, αλλά στο τέλος μου είπε οτι δεν περίμενε και τίποτα άλλο απο εμένα , της βγήκαν τα παράπανα τόσων χρόνων, γιατί είμαι απλά " ενας κομπουτιεράκιας χωρίς ζωή"  όπως είπε, που το μόνο που με νοιάζει είναι αυτό. Δεν είμαι σιγουρος ότι θέλω να την χάσω αλλά.. Μετακομίζω σύντομα για τη νέα δουλειά, όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν μπαμ μπαμ, δεν ξέρω αν κάνω το σωστό. Υπάρχουν φορές που θέλω να είμαι " απλά ενας κομπουτιεράκιας" και άλλες φορές που δεν μ'αρέσει η ζωή αυτή που κάνω.  Παρόμοιες εμπειριες; 

Επεξ/σία από Sovarospigouinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντα και όλοι μας θέλουμε το διαφορετικό από αυτό που έχουμε...Όταν έχεις σχέση λες τι γαμάτα θα ήταν να μουν single , όταν είσαι single λες τι ωραία θα ταν να είχα μια γκόμενα , όταν έχεις pc λες τι παχνιδάρες βγαίνουν στο Ps4 , όταν έχεις PS4 είσαι στο κτελ και λες να 'χα ένα switch ...

Επεξ/σία από Skandalf
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Sovarospigouinos είπε

Παραιτήθηκα πρόσφατα απο την εργασία μου ( Web designer ) και βρήκα άλλη δουλειά  ( δείχει πολύ καλή) εκτός της πόλης που ζω. Αποφάσισα να κάνω αυτην την αλλαγή επειδή οι συνθήκες στην προηγούμενη δουλειά ήταν άθλιες και επειδή ήθελα γενικά αλλαγές  στη καθημερινότητα για προσωπικούς λόγους.  Παράλληλα δουλέυω και μόνος απο το σπίτι για εξτρα εισόδημα. Οπ'οτε γενικά ήμουν όλη μέρα πάνω απο εναν υπολογιστή. Μέσα σε όλα αυτά, αποφάσισα και να χωρίσω την κοπέλα μου, μετά απο 5 χρόνια. Σχετικά είχαμε καλή σχέση και την θέλω πολύ, αλλά δεν ήθελα να την βάζω σε διαδικασίες δικιές μου - μέχρι να λυσω εγώ τα υπαρξιακά/βιοποριστικά μου και γενικά ένοιωθα ότι χρειάζομαι λίγο τη μοναξιά μου. Τελοσπάντων πληγώθηκε πολύ, όπως και εγώ, αλλά στο τέλος μου είπε οτι δεν περίμενε και τίποτα άλλο απο εμένα , της βγήκαν τα παράπανα τόσων χρόνων, γιατί είμαι απλά " ενας κομπουτιεράκιας χωρίς ζωή"  όπως είπε, που το μόνο που με νοιάζει είναι αυτό. Δεν είμαι σιγουρος ότι θέλω να την χάσω αλλά.. Μετακομίζω σύντομα για τη νέα δουλειά, όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν μπαμ μπαμ, δεν ξέρω αν κάνω το σωστό. Υπάρχουν φορές που θέλω να είμαι " απλά ενας κομπουτιεράκιας" και άλλες φορές που δεν μ'αρέσει η ζωή αυτή που κάνω.  Παρόμοιες εμπειριες; 

Ποιό ήταν το σκεπτικό με το οποίο χώρισες; Πως με τις αλλαγές στη ζωή σου αυτή την περίοδο δεν θα μπορούσες να προσφέρεις στη σχέση ή "κάτι" δεν σου πήγαινε καλά στη ζωή σου και αποφάσισες να κάνεις νέα αρχή στα πάντα;

Αν ήταν το πρώτο όφειλες να το εξηγήσεις στην κοπέλα σου και εφόσον τη θες όπως λες, να πρότεινες να μείνετε για λίγο σε διάσταση μέχρι να ορθοποδίσεις πάλι. 

Αν ήταν το δεύτερο, μάλλον έπρεπε να το σκεφτείς καλύτερα πρώτα για να βρεις τι είναι αυτό το "κάτι" πριν τερματίσεις μια σχέση 5 χρόνων, είναι λίγο εγωιστικό από τη στιγμή που η κοπέλα δεν σου έκανε τίποτα και το θέμα είναι καθαρά δικό σου. Και από την αντίδρασή της, μάλλον έχει κάνει ήδη αρκετή προσπάθεια για να προσαρμοστεί στα δικά σου δεδομένα.

Εφόσον είσαι ικανοποιημένος με την τρέχουσα κατάσταση, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, αν όμως έχεις αμφιβολία κάτσε τώρα και σκέψου τι θέλεις από τη ζωή σου, που θέλεις να είσαι σε 5 ή 10 χρόνια από τώρα και πράξε αναλόγως. Να είσαι έτοιμος για υποχωρήσεις όμως, από προσωπική εμπειρία θα σου πω πως δεν γίνεται να έχεις και τον τρόπο ζωής που θέλεις αλλά και να διατηρείς μια σχέση, πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις για να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στα δύο.

• Confused 1
Δημοσ.

Πίστεψε πρέπει να την χάσεις. οΤαν χωρίζεις με έναν άνθρωπο και το επόμενο πράγμα που κάνει είναι να προσπαθήσει να σε προσβάλλει πάει να πει ότι δεν είναι ο σωστός άνθρωπος για εσένα. Το ξέρω από προσωπική εμπειρία καλή εμπειρία όμως.

Πριν μερικά χρονιά είχα χωρίσει με την μελλοντική γυναικά μου, ασχολούμαι πολύ με τον υπολογιστή παίζω πραγματικά πολλές ώρες παιχνίδια βέβαια δεν είναι αυτό που λέμε όλη μου η ζωή είναι τα παιχνίδια έχω γενικά πολύ ενεργή ζωή  δουλειά, games, γυμναστήριο βόλτες έχω βρει μια καλή συνταγή και τα κάνω όλα άλλα ξανά λέω αφιερώνω πολύ χρόνο στα games και έχουν υπάρξει και φορές που την έχω παραμελήσει για αυτά, ποτέ της όμως δεν γύρισε να μου πει όταν την χώρισα εγώ με το χαζό μου μυαλό τέτοια πράγματα με σκοπό να με προσβάλλει αντιθέτως όταν κάποιος τις λέει μα καλά σε αυτή την ηλικία παίζει games η απάντηση της είναι αφού τον κάνει χαρούμενο αυτό και του αρέσει εγώ είμαι μαζί του.

Εν κατακλείδι βρες έναν άνθρωπο που να σε αγαπάει για αυτό που είσαι και όχι για αυτό που θέλει να είσαι. Αν θεωρείς ότι όντως αφιερώνεις τόσο πολύ χρόνο στο pc προσπάθησε να το ελαττώσεις και εγώ πολλές φορές το νιώθω αυτό και προσπαθώ να βάζω ενα stop και να κάνω κάτι άλλο. Θα σε πονέσει αυτό με την κοπέλα αλλά θα το ξεπεράσεις ο χρόνος είναι ο καλύτερος ιατρός. 

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...