Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς να πω οτι παρόλο που η σελίδα έχει να κάνει με κάτι πολύ συγκεκριμένο,βλέπω οτι στο forum συζητιούνται και πάρα πολλά άσχετα θέματα,κάτι που θεωρώ πολύ καλό, οπότε είπα να ρωτήσω και γω για κάτι και να ακούσω γνώμες.Λοιπόν σπουδάζω και είμαι 2ο έτος.Συνηδειτοποίησα φέτος οτι απο τη σχολή μου κάνω παρέα με μόνο 1 άτομο (!) (και χαιρετιόμαστε με 4-5 ακόμα αλλά μέχρι εκεί).Εκτός σχολής έχω αρκετές παρέες και περνάω μια χαρά,αλλά έχει αρχίσει να με ενοχλεί το οτι πολλές φορές παρακολουθώ μαθήματα μόνος μου.1ο έτος άργησα να έρθω και έχασα τη φάση που υποθέτω όλοι κάνουν γνωριμίες,για αυτό και συνέβη αυτό.Σε κάποια φάση μες το εξάμηνο σταμάτησα να πηγαίνω και συνέχεια όπως πήγαινα στη αρχή.Μαθηματάκια περνάω,δεν αποτελεί πρόβλημα αυτό.Η ερώτηση είναι αν πιστεύετε οτι στο 3ο εξάμηνο έχω καμιά πιθανότητα να γνωρίσω άτομα και να κοινωνικοποιηθώ στη σχολή μπας και βρω καμιά παρέα και απο κει όπως τις πρώτες μέρες,ή αν θα περάσω τα επόμενα χρόνια χωρίς να γνωρίζω τη πλειοψηφία των συμφοιτητών μου 😂😂😂.Θα αρχίσω να πηγαίνω κάθε μέρα αυτό το εξάμηνο και έχω σκοπό να πάω και σε καμιά ομάδα παν.

Δημοσ.

Το να πας σε κάποιο φοιτητικό σύλλογο (θεατρικό, ραδιοφωνικό κλπ.) είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κοινωνικοποιηθείς. Βέβαια θα υπάρχουν και παιδιά από άλλες σχολές του Πανεπιστημίου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joker15 είπε

Καταρχάς να πω οτι παρόλο που η σελίδα έχει να κάνει με κάτι πολύ συγκεκριμένο,βλέπω οτι στο forum συζητιούνται και πάρα πολλά άσχετα θέματα,κάτι που θεωρώ πολύ καλό, οπότε είπα να ρωτήσω και γω για κάτι και να ακούσω γνώμες.Λοιπόν σπουδάζω και είμαι 2ο έτος.Συνηδειτοποίησα φέτος οτι απο τη σχολή μου κάνω παρέα με μόνο 1 άτομο (!) (και χαιρετιόμαστε με 4-5 ακόμα αλλά μέχρι εκεί).Εκτός σχολής έχω αρκετές παρέες και περνάω μια χαρά,αλλά έχει αρχίσει να με ενοχλεί το οτι πολλές φορές παρακολουθώ μαθήματα μόνος μου.1ο έτος άργησα να έρθω και έχασα τη φάση που υποθέτω όλοι κάνουν γνωριμίες,για αυτό και συνέβη αυτό.Σε κάποια φάση μες το εξάμηνο σταμάτησα να πηγαίνω και συνέχεια όπως πήγαινα στη αρχή.Μαθηματάκια περνάω,δεν αποτελεί πρόβλημα αυτό.Η ερώτηση είναι αν πιστεύετε οτι στο 3ο εξάμηνο έχω καμιά πιθανότητα να γνωρίσω άτομα και να κοινωνικοποιηθώ στη σχολή μπας και βρω καμιά παρέα και απο κει όπως τις πρώτες μέρες,ή αν θα περάσω τα επόμενα χρόνια χωρίς να γνωρίζω τη πλειοψηφία των συμφοιτητών μου 😂😂😂.Θα αρχίσω να πηγαίνω κάθε μέρα αυτό το εξάμηνο και έχω σκοπό να πάω και σε καμιά ομάδα παν.

Να φανταστώ είσαι από Αθήνα και σπουδάζεις Αθήνα; Προσωπικά ότι παρέες έκανα στο 1ο εξάμηνο δεν κράτησα σχεδόν με κανέναν επαφή γιατί δεν είχαμε κοινά. Σαν φοιτητής μπορείς να κοινωνικοποιηθείς σε όποιο έτος και να είσαι. Βέβαια εγώ δεν σπούδασα στην πόλη που μεγάλωσα και αυτό αλλάζει λίγο τα πράγματα. Προσωπικά και με όσους έκανα παρέα επειδή σπούδασα Αθήνα, με Αθηναίους δεν κάναμε παρέα γιατί είχαν ήδη τις δικές τους οπότε δεν ενδιαφέρονταν θα έλεγα (εκτός από κάποιες εξαιρέσεις).

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Joker15 είπε

Μην αγχώνεσαι φιλε. πρώτο εξάμηνα εκανα επίσης παρέα με ενα παιδι, 2ο γνώρισα παραπάνω κόσμο και εκανα παρέα με 3-4, 3ο εξάμηνο γνώρισα παρέα και 'αραζαμε μαζι' στη σχολη 10 ατομα, 4ο ετος αλλαξα τελειως παρέες και εκανα με 4 άλλα ατομα τα οποία όντως εβγαινα εξω και αράζαμε. 

Οι παρέες δεν ειναι κάτι σταθερό , ειδικά σε επίπεδο 'κολλητου΄ δυσκολα θα κατασταλλάξεις. Οπως είπε ο φίλος παραπάνω δοκίμασε να μπεις σε κάποια ομάδα, ή αν έχεις εργαστήρια είναι μια καλή ευκαιρία να μιλας λίγο παραπάνω με αυτούς που κάθονται μαζί σου ή εξω όταν περιμένεις κλπ κλπ. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Κι γω δε σπουδάζω εκεί που μεγάλωσα,και δεν σπουδάζω Αθήνα.Απλά είναι δω κάποια άτομα απο το λύκειο μου και γνώρισα και κάποιους γνωστούς τους σιγά σιγά και κατέληξα να κάνω παρέα με άτομα εκτός σχολής.Απλά όπως είπα πριν τώρα τελευταία με έχει ξενερώσει το οτι δεν έχω άτομα να μιλάω στη σχολή μου (πέρα απο ένα).Το καλό με τις απαντήσεις σας είναι οτι απο οτι φαίνεται δεν έχω περάσει μόνο εγώ τέτοια φάση.Άντε να δούμε απο βδομάδα :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...