Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

εχω το iphone Xs εδω και μια βδομαδα και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο τη μπαταρια του. Εννοω οτι η διαρκεια ζωης οθονης ειναι 2 ωρες και κατι. Που το θεωρω απαραδεκτο. Επισης μηπως θα ηταν καλο να παρω το ταχυφορτιστη της apple?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου,

Έχω και εγώ το XS εδώ και 3 μήνες. Όντως η μπαταρία του δεν είναι η καλύτερη σε iPhone τη δεδομένη χρονική στιγμή, μου βγάζει μέρα με αρκετή χρήση και είμαι το βράδυ κάπου στο 20-30%. Αλλά για το 2 ώρες που αναφέρεις κάτι τρέχει. Αν το πήρες μεταχειρισμένο δες το ποσοστό της μπαταρίας μήπως και θέλει αλλαγή, αλλιώς δες το μερικές μέρες ακόμα μπας και έχεις πρόβλημα γενικά και πρέπει να απευθυνθείς στην infoquest. Αν πάρεις τον ταχυφορτιστή δεν θα αλλάξει κάτι ως προς το πόσο γρήγορα θα τελειώνει η μπαταρία αλλά στο πόσο γρήγορα την φορτίζεις, είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Δημοσ.

Ναι το ξερω αυτο για το φορτιστη, απλως αν χρειζεται και 2η φορτιση μεσα στη μερα,σιγουρα χρειαζεται! Αυτο ειναι το θεμα!! Οτι το πηρα καινουριο!!! Σκεφτομαι να το πω στην istorm!! Δεν ειναι δυνατον για ενα τετοιο κινητο!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνήθως σε καινούργια κινητά η μπαταρία ξεκλειδώνει το μέγιστο της χωρητικότητάς της μετά από μερικά φορτίσματα. Στο XS το οποίο έχω και εγώ έπαθα διάφορα με το ios 13, τώρα με το 13.2.2 μπορώ να πω ότι ψιλοέστρωσε. Με τη δική μου εμπειρία θα έλεγα ότι η μπαταρία θα φανεί μετά από 20 με 30 φορτίσεις. (Είχα και ένα λινκ αλλά δε το βρίσκω αυτή τη στιγμή μόλις το βρω θα το αναρτήσω). Βέβαια η μπαταρία του XS ίσως να κρατά ένα μισώρο με 45 λεπτά παραπάνω από το X ανάλογα την περίπτωση.

Επεξ/σία από aret1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, marios.chic είπε

Ναι το ξερω αυτο για το φορτιστη, απλως αν χρειζεται και 2η φορτιση μεσα στη μερα,σιγουρα χρειαζεται! Αυτο ειναι το θεμα!! Οτι το πηρα καινουριο!!! Σκεφτομαι να το πω στην istorm!! Δεν ειναι δυνατον για ενα τετοιο κινητο!!!

Κοιτά εγώ όπως σου είπα βγάζω μέρα οριακά με αρκετή χρήση γιατί το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου συνέχεια. Παρόλα αυτά έχω και στο αυτοκίνητο φορτιστή και στο σπίτι έχω πάρει έναν blitzwolf για να φορτίζει γρήγορα και όλα καλά. Δώσε του λίγο χρόνο και αν δεις σε καμιά εβδομάδα ότι συνεχίζεται πήγαινε το. Εσύ θα κρίνεις αν η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα ή όχι που γνωρίζεις την χρήση. Αν παίζεις παιχνίδια στις 2 ώρες και κάτι που λες λογικό είναι να χάνει πολύ, αν σερφάρεις δεν είναι τόσο φυσιολογικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...