parmenidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα, Εχω ενα καναλι κομμενο στο δαπεδο ,με τηλεφωνικο καλωδιο απο τον παροχο. Δε χρησιμοποιειται και πιθανοτατα να μην χρησιμοποιηθει αφου υπαρχει ηδη σε αλλον οροφο καλωδιο, ειναι ιδια η γραμμη. θα ριξω τσιμεντοκονια και θα το σκεπασω. το κομματι του καναλιου/καλωδιου που ερχεται απο τον παροχο το κομματι που συνεχιζει προς την πριζα Το θεμα μου ειναι το εξης: 1)πως μπορω να κλεισω την πλευρα που ερχεται απο τον παροχο? Χωρις να ακουμπανε τα καλώδια μεταξύ τους. Γιατι παλιοτερα μου εκανε κατι προβληματα στη γραμμη οταν ακουμπουσαν. Απλα μονωτικη ταινια ανα καλωδιακι και μια σε ολα? 2)μπορω να ενωσω απλα τις δυο πλευρες του καναλιου που εχουν αποσταση ενα μετρο, και αν θελησω καποια στιγμη, να περασω αλλο καλωδιο απο την αρχη, βγαζοντας τελειως τα καλωδια. 3)αν ενωσω το καλωδιο και βαλω vdsl θα υπαρχει καποιο προβλημα με την ταχυτητα και τη σταθεροτητα του internet ή της γραμμης? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από parmenidis
stelios.s Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Ειναι σίγουρα τηλεφωνικό; Διακρίνω χοντρα καλώδια σε χρωματισμους που παραπέμπουν σε ηλεκτρικά (πρασινο, καφε, κιτρινο) 🙄
parmenidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) τηλεφωνικο ειναι, ολα καταληγουν σε μια πριζα τηλεφωνου. Το μπλε και το κοκκινο συνεχιζουν σε μια αλλη πριζα τηλεφωνου μεσω τοιχου. πηρα ενα κομματι σπιραλ και θα ενωσω το καναλι κι απ τις δυο πλευρες. πιστευω πως αν καποια στιγμη θελω να βγαλω το καλωδιο και να περασω καινουριο θα τα καταφερω. offtopic: ακομα σκεφτομαι να περασω ενα spiral με 2-3 καλωδια utp μεσα και εναν διακλαδωτη (ταφ ισως) ωστε να πανε σε διαφορετικες κατευθυνσεις αλλα τωρα τα ψαχνω τα υλικα και αυριο πεφτει η τσιμεντοκονια, και δεν ειμαι σιγουρος τι θα προλαβω να κανω. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από parmenidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα