Hellenicsun Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε Συμφωνώ , υπαρχουν εμπορικες εφαρμογες που κανουν με ευκολο τροπο διαχειρηση των αρχειων των iphone θα μπορουσε να τα προσφερει και η apple. Απλα μου την εχει δωσει ασχημα διοτι ζητα μεγαλο αντιτιμο , πρεπει να ειναι πελατοκεντρικη η προσεγγιση της και δεν ειναι... Η προσέγγιση της απέναντι στους καταναλωτές - είτε μιλάμε για όσους βρίσκονται εντός είτε για όσους βρίσκονται εκτός του οικοσυστήματος της - είναι να τους εισάγουν/ κρατούν σε ένα διαρκές συνδρομητικό μοντέλο πληρωμών. Όσο για το hardware, δε τους συμφέρει η μεγάλη διάρκεια χρήσης μα ταυτόχρονα ένα επιχείρημα πώλησης είναι ακριβώς αυτό: η μεγάλη διάρκεια υποστήριξης. Οπότε με τη συνδρομή στις υπηρεσίες της αντισταθμίζουν την απώλεια κέρδους από το χαμηλότερο ρυθμό πώλησης hardware. Στο τέλος της μέρας βέβαια, clain. Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν σε τίποτα.
geont Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Ελα παμε μια παλι.... μιρλα μπιρι μπιρι ουσια μηδεν
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler 10 ώρες πριν, fsbmaniac είπε Για οσους δεν γνωριζουν η εταιρια εχει προβει σε αλλαγες στο harware σε ολες τις συσκευες της ετσι ωστε πχ οταν αποτυγχανει ο charge controller ενος mac απο το 2018 και μετα (μιλαμε για laptops των 1500-2500$) να μην υπαρχει κανενα υλικο συμβατο ουτε απο την ιδια ουτε απο oems τιποτα ωστε να καταστει αχρηστο και αν εισαι στην εγγυηση καλως αν οχι ....πετας ενα λειτουργικο laptops για ενα πραγμα που κοστιζει 5-15 ευρω . Δειτε απο το 4:08 και μετα .... .Σε δυσκολευει με καθε τροπο να παιρνεις backup τα αρχεια σου , δινοντας σου την ευκολη επιλογη του cloud....στο μελλον η επεξεργασια των δεδομενων θα αποφερει δισεκατομυρια ευρω απο αερα κυριολεκτικα... Μας άνοιξες τα μάτια ρε φίλε! Αν δε βγεί κλώνος του ISL9240 chip ποτέ ξανά Mac! /s Έλεος όμως κάπου με τον επαγγελματία γκρινιάρη... και έλεος με τα off-topic! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από SeaLion
nefos78 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Προφανώς μετά τα τόσα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μέσω browser για να δεις το tv streeming της η κίνηση. Πάντως γενικά είναι μια τάση τελευταία όλοι να μπαίνουν σε όλους....
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Κάνε report το πρώτο μου ποστ και όποιο θες... τι να σου πω, το έχεις πάρει πολύ βαριά.... Ίσως επειδή είδες πως αντέδρασαν και οι υπόλοιποι. Εαν εβρισκα το λογο να το κανω θα το εκανα αλλα οπως ειπα ειμαστε σε ενα site το οποιο (αφου μου το ειπες το χειριζονται αλλοι) και εγω και εσυ γραφουμε τις αποψεις μας. Στην πορεια ομως εγω θεωρω οτι εσυ υπερεβεις τα εσκεμενα και προσπαθησες να πεις/αντιπαραθεσεις την αποψη σου (δεκτο) μειωνοντας και μεδενιζοντας την δικη μου χωρις ουσιαστικα επιειρηματα παρα μονο την αποψη σου . Εγω προσωπικα δεν εκρινα και δεν κρινω οτι χρειαζεται να κανω κανενος ειδους report . Αλλα εσυ απο την αλλη εφτασες να κανεις (οιπως λες επανειλημενα) report . Και σου επαναλαμβανω δεχομαι με χαρα ολες τις αντιδρασεις στα ποστ μου αλλα και οι δυο ξερουμε οτι υπαρχει διαφορα στο δεχομαι αντιδρασεις και στο αποριπτω την αποψη του αλλου απλα λεγοντας την αποψη μου (και κανοντας και report μετα λογω της αντιδρασης). Μην κουραζομαστε παραπανω ομως . Κανε αυτο που ειναι να κανεις και ασε τα πραγματα να παρουν τον δρομο τους.
Retromaniac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, nextp είπε Εαν εβρισκα το λογο να το κανω θα το εκανα αλλα οπως ειπα ειμαστε σε ενα site το οποιο (αφου μου το ειπες το χειριζονται αλλοι) και εγω και εσυ γραφουμε τις αποψεις μας. Στην πορεια ομως εγω θεωρω οτι εσυ υπερεβεις τα εσκεμενα και προσπαθησες να πεις/αντιπαραθεσεις την αποψη σου (δεκτο) μειωνοντας και μεδενιζοντας την δικη μου χωρις ουσιαστικα επιειρηματα παρα μονο την αποψη σου . Εγω προσωπικα δεν εκρινα και δεν κρινω οτι χρειαζεται να κανω κανενος ειδους report . Αλλα εσυ απο την αλλη εφτασες να κανεις (οιπως λες επανειλημενα) report . Και σου επαναλαμβανω δεχομαι με χαρα ολες τις αντιδρασεις στα ποστ μου αλλα και οι δυο ξερουμε οτι υπαρχει διαφορα στο δεχομαι αντιδρασεις και στο αποριπτω την αποψη του αλλου απλα λεγοντας την αποψη μου (και κανοντας και report μετα λογω της αντιδρασης). Μην κουραζομαστε παραπανω ομως . Κανε αυτο που ειναι να κανεις και ασε τα πραγματα να παρουν τον δρομο τους. Τι να πω... Είπες ότι έχεις την apple ικανή να φτιάξει app store και ότι η microsoft μας γα... με τα windows. Που ακριβώς είναι τα επιχειρήματα γιατί θα τρελαθούμε σε λίγο. Και σου απάντησα ότι η apple δεν θα έκανε ποτέ στα windows, store (δεν έχει κανένα συμφέρον) και ειδικά για μερικές media εφαρμογές. Και μετά σε ρώτησα πως ακριβώς σε γα... το windows store αφού η χρήση του είναι προαιρετική. Στην επόμενη απάντησή σου όχι μόνο δεν προχώρησες σε επιχειρήματα για να στηρίξεις την άποψή σου αλλά το μόνο που έκανες είναι να προχωρήσεις σε προσωπική επίθεση και χαρακτηρισμούς. Για αυτό και έκανα report. Όχι γιατί δεν δέχομαι τον αντίλογο. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Retromaniac
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Τι να πω... Είπες ότι έχεις την apple ικανή να φτιάξει app store και ότι η microsoft μας γα... με τα windows. Που ακριβώς είναι τα επιχειρήματα γιατί θα τρελαθούμε σε λίγο. Και σου απάντησα ότι η apple θα έκανε ποτέ στα windows store (δεν έχει κανένα συμφέρον) και ειδικά για μερικές media εφαρμογές. Και μετά σε ρώτησα πως ακριβώς σε γα... το store αφού η χρήση του είναι προαιρετική. Στην επόμενη απάντησή σου όχι μόνο δεν προχώρησες σε επιχειρήματα για να στηρίξεις την άποψή σου αλλά το μόνο που έκανες είναι να προχωρήσεις σε προσωπική επίθεση και χαρακτηρισμούς. Για αυτό και έκανα report. Όχι γιατί δεν δέχομαι τον αντίλογο. Ακριβως , πουθενα και το εξηγησα οτι το εγραψα χιουμοριστικα και ακομη και να μην ηταν ετσι ομως δεχομαι το να μου πεις εσυ η ο οποιοδηποτε κατι συγκεκριμενο για να με αντικρουσεις περα απο την προσωπικη σου αποψη (και παντα για το θεμα της Apple , γιατι βλεπεις οτι δεν αναφερομαι σε κανενα αλλο σημειο της απαντησης σου , γεγονος το οποιο σημαινει οτι γνωριζω και δεχομαι το κομματι με την microsoft) Αλλα και παλι το επαναλαμβανω το γεγονος οτι μηδενισες την αποψη μου παραθετωντας την δικη σου , χωρις ομως ουστιατικο αντεπειχηρημα ειναι αυτο που με ενοχλησε. Επαναλαμβανω δεχομαι την κριτικη και τις αποψεις των αλλων , ιδιαιτερα οταν ειναι καλυτερα πληροφορημενοι απο εμενα γιατι ετσι θα μαθω κατι απο αυτους. Αλλα απο το παραπανω μεχρι το να μου αποριψει την αποψη μου , προσπαθωντας στην ουσια να την καταριψει με επειχηρηματα κοινης λογικης (τα οποια οσο οξυμωρο και αν σου ακουστει τα θεωρω και εγω λογικα σε αυτη την περιπτωση) ειναι κατι διαφορετικο αλλα για αυτη την περιπτωση δεν παυουν για μενα (και με τον τροπο που εκφραστηκαν ) να ειναι λαθος , η τουλαχιστον να εχουν μη επιθυμητη αντιδραση απο μερους μου. Οποτε εαν αυτο το site (και οποιοδηποιτε αλλο) επιτρεπει σε καποιο μελος του (εμενα , εσενα οποιονδηποτε) να μηδενιζει την αποψη ενος αλλου (χωρις ουσιστικα επιχειρηματα) και μαλιστα να προχωραει και σε διαγραφη ποστ, πιστευω οτι ουτε εγω ουτε εσυ θα θελαμε να ειμαστε μελη.
Retromaniac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nextp είπε Ακριβως , πουθενα και το εξηγησα οτι το εγραψα χιουμοριστικα και ακομη και να μην ηταν ετσι ομως δεχομαι το να μου πεις εσυ η ο οποιοδηποτε κατι συγκεκριμενο για να με αντικρουσεις περα απο την προσωπικη σου αποψη (και παντα για το θεμα της Apple , γιατι βλεπεις οτι δεν αναφερομαι σε κανενα αλλο σημειο της απαντησης σου , γεγονος το οποιο σημαινει οτι γνωριζω και δεχομαι το κομματι με την microsoft) Αλλα και παλι το επαναλαμβανω το γεγονος οτι μηδενισες την αποψη μου παραθετωντας την δικη σου , χωρις ομως ουστιατικο αντεπειχηρημα ειναι αυτο που με ενοχλησε. Επαναλαμβανω δεχομαι την κριτικη και τις αποψεις των αλλων , ιδιαιτερα οταν ειναι καλυτερα πληροφορημενοι απο εμενα γιατι ετσι θα μαθω κατι απο αυτους. Αλλα απο το παραπανω μεχρι το να μου αποριψει την αποψη μου , προσπαθωντας στην ουσια να την καταριψει με επειχηρηματα κοινης λογικης (τα οποια οσο οξυμωρο και αν σου ακουστει τα θεωρω και εγω λογικα σε αυτη την περιπτωση) ειναι κατι διαφορετικο αλλα για αυτη την περιπτωση δεν παυουν για μενα (και με τον τροπο που εκφραστηκαν ) να ειναι λαθος , η τουλαχιστον να εχουν μη επιθυμητη αντιδραση απο μερους μου. Οποτε εαν αυτο το site (και οποιοδηποιτε αλλο) επιτρεπει σε καποιο μελος του (εμενα , εσενα οποιονδηποτε) να μηδενιζει την αποψη ενος αλλου (χωρις ουσιστικα επιχειρηματα) και μαλιστα να προχωραει και σε διαγραφη ποστ, πιστευω οτι ουτε εγω ουτε εσυ θα θελαμε να ειμαστε μελη. Όπως βλέπεις από τις αντιδράσεις, ούτε σε μένα, ούτε και σε πολλούς άλλους, φάνηκε αστείο. Δεν βρήκα κάτι να μου φανεί αστείο και το λέω ειλικρινά. Είδα ένα τελείως άκυρο ποστ και το είπα και εξήγησα και γιατί. Από εκεί και πέρα δεν σε έβρισα, όπως έκανες, και δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις αυτή την καραμέλα, ότι σβήνω ποστ, αφού, όπως είπα, απλά αναφορά κάνω και ο moderator θα κρίνει αν όντως έχουν παραβιαστεί κανονισμοί για να το σβήσει. Αν δεν είχαν παραβιαστεί δεν θα το διέγραφε. Το μένος που έβγαλες δεν σε τιμά και δείχνει και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Όχι δεν είμαι ψυχολόγος, απλά σου λέω τι φαίνεται στους άλλους, δεν ξέρω αν όντως έχεις έλλειψη... Καλή συνέχεια και ελπίζω να αντιμετωπίζεις με πιο πολύ μετριοπάθεια, από εδώ και πέρα, την αρνητική κριτική. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Retromaniac
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Όπως βλέπεις από τις αντιδράσεις ούτε σε μένα, ούτε και σε πολλούς άλλους, φάνηκε αστείο. Δεν βρήκα κάτι να μου φανεί αστείο και το λέω ειλικρινά. Είδα ένα τελείως άκυρο ποστ και το είπα και εξήγησα και γιατί. Από εκεί και πέρα δεν σε έβρισα, όπως έκανες, και δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις αυτή την καραμέλα, ότι σβήνω ποστ, αφού, όπως είπα, απλά αναφορά κάνω και ο moderator κρίνει αν όντως έχουν παραβιαστεί κανονισμοί και το σβήνει. Το μένος που έβγαλες δεν σε τιμά και δείχνει και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Όχι δεν είμαι ψυχολόγος, απλά σου λέω τι φαίνεται στους άλλους, δεν ξέρω αν όντως έχεις έλλειψη... Καλή συνέχεια και ελπίζω να αντιμετωπίζεις με ποιο πολύ μετριοπάθεια από εδώ και πέρα την αρνητική κριτική. Τα ιδια ευχομαι και σε σενα αφου το βλεπεις ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα