Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως όλα δείχνουν, η Apple στρέφει την προσοχή της στους χρήστες των Windows. Μία νέα θέση εργασίας που εμφανίστηκε στο site της Apple, αποκαλύπτει πως η αμερικανική εταιρεία προσλαμβάνει software engineers για να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά εφαρμογών media για τα Windows.

Μία κίνηση της Apple η οποία ενδεχομένως να βασίζεται στο να προσφέρει στις Windows εφαρμογές της παρόμοια εμπειρία με αυτές που ήδη υπάρχουν στους Mac υπολογιστές.

Όταν η Apple απέσυρε το iTunes από το macOS Catalina, γρήγορα την αντικατέστησε με νέες εφαρμογές αποκλειστικά για μουσική, podcasts και τηλεόραση. Στην αντίπερα όχθη όμως οι χρήστες των Windows δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση αφού θα έπρεπε να χρησιμοποιούν το Apple TV+ και το Apple Music μέσα από τον browser. Κάτι το οποίο δεν μπορεί να συγκριθεί με την εμπειρία χρήσης σε Mac.

Η θέση εργασίας έχει επίσης προαπαιτούμενο και την εμπειρία με UWP, ή αλλιώς με το API Universal Windows Platform, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τη Microsoft. Όπως επισημαίνει το MacRumors, οι εφαρμογές που υποστηρίζουν το UWP δεν είναι συμβατές μόνο με τα Windows 10 αλλά και με το XBOX One. Κάτι το οποίο θα μπορούσε να φέρει το Apple TV+ διαθέσιμο σε περισσότερες πλατφόρμες, πέρα των smart τηλεοράσεων και το hardware της Apple.

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Για να δούμε.

Εχούμε μείνει με τις εφαρμογές iTunes & iCloud που δουλεύουν μεν, δείχνουν ποσό παλιές είναι δε - η πρώτη πια και..πετσοκομμένη 😝

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι προς θεού μην το κάνεις apple . Το μόνο που έλειπε από τα windows είναι το apple store app. Γιατί σε έχω ικανη ότι φτιάξεις να θελεις να μας το σερβίρεις από τη δική σου πλατφόρμα.

Μας γ..... Η Microsoft με το μαλακια store της μη μας αποτελειώσεις εσύ.

Εάν μας το δώσεις και αυτό πάει καηκαμε - θα πάμε σε Linux σε προειδοπειω 😀

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nextp είπε

Όχι προς θεού μην το κάνεις apple . Το μόνο που έλειπε από τα windows είναι το apple store app. Γιατί σε έχω ικανη ότι φτιάξεις να θελεις να μας το σερβίρεις από τη δική σου πλατφόρμα.

blink 182 wtf GIF

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nextp είπε

Πόσο πιο άκυρο ποστ; Θα φτιάξει app store η apple στα windows για να βάλει τις media εφαρμογές της. Δηλαδή εκτός του ότι δεν θα έφτιαχνε ποτέ app store στα windows, πόσο μάλλον απλά για να βάλει τις media εφαρμογές.

Επίσης, πως ακριβώς μας γα... η microsoft με το store; Άμα θες το χρησιμοποιείς, δεν σε αναγκάζει κανείς. Ακόμη και uninstall υπάρχει τρόπος να γίνει αν κάποιος είναι ιδεοψυχαναγκαστικός.

Απλά γράφετε για να γράψετε;

• Like 13
Δημοσ.

γιατί είναι ανάγκη να φτιάξεις και εσύ κάτι ? Μία χαρά σκουπίδια έχουμε να προσθέσουμε και άλλα δεν λέει, αρκετά πια Είπαμε.......Δεν κοιτάς τα χάλια σου να φτιάξεις τίποτα της προκοπής το δικό σου σύστημα, κοιτάς να καταστρέψεις και το άλλο βρε άντε από δω....😂😂🤣🤣    

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελα νταξει το γυρναει και αυτη στις συνδρομητικες υπηρεσιες και θελει τον κοσμο των windows (οταν παιζει μπικικινι ο ελιτισμος παει περιπατο γιου νοου)

για τους ιδιους λογους που δεν αγοραζουμε το hardware τους δεν θα παρουμε και τις υπηρεσιες τους εκτος και αν ειναι συμφερουσες και με ικανοποιητικο περιεχομενο τοσο σε ποσοτητα οσο και σε ποιοτητα

Επεξ/σία από seseji
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οσους δεν γνωριζουν η εταιρια εχει προβει σε αλλαγες στο harware σε ολες τις συσκευες της ετσι ωστε πχ οταν αποτυγχανει ο charge controller ενος mac απο το 2018 και μετα (μιλαμε για laptops των 1500-2500$) να μην υπαρχει κανενα υλικο συμβατο ουτε απο την ιδια ουτε απο oems τιποτα ωστε να καταστει αχρηστο και αν εισαι στην εγγυηση καλως αν οχι ....πετας ενα λειτουργικο laptops για ενα πραγμα που κοστιζει 5-15 ευρω . Δειτε απο το 4:08 και μετα .... .Σε δυσκολευει με καθε τροπο να παιρνεις backup τα αρχεια σου , δινοντας σου την ευκολη επιλογη του cloud....στο μελλον η επεξεργασια των δεδομενων θα αποφερει δισεκατομυρια ευρω απο αερα κυριολεκτικα...

Επεξ/σία από fsbmaniac
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

Για οσους δεν γνωριζουν η εταιρια εχει προβει σε αλλαγες στο harware σε ολες τις συσκευες της ετσι ωστε πχ οταν αποτυγχανει ο charge controller ενος mac απο το 2018 και μετα (μιλαμε για laptops των 1500-2500$) να μην υπαρχει κανενα υλικο συμβατο ουτε απο την ιδια ουτε απο oems τιποτα ωστε να καταστει αχρηστο και αν εισαι στην εγγυηση καλως αν οχι ....πετας ενα λειτουργικο laptops για ενα πραγμα που κοστιζει 5-15 ευρω . Δειτε απο το 4:08 και μετα .... .Σε δυσκολευει με καθε τροπο να παιρνεις backup τα αρχεια σου , δινοντας σου την ευκολη επιλογη του cloud....στο μελλον η επεξεργασια των δεδομενων θα αποφερει δισεκατομυρια ευρω απο αερα κυριολεκτικα...

Θα σταθώ στο cloud και πολύ απλά θα προτείνω τοπικά backups μέσω iTunes πέρα από τις φωτογραφίες & βίντεο.

Αν κάποτε και για οποιαδήποτε αιτία αυτό καταστεί αδύνατο, κάνω το iPhone press papier 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

Μέσα στο θέμα του άρθρου κλασσικά!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hellenicsun είπε

Θα σταθώ στο cloud και πολύ απλά θα προτείνω τοπικά backups μέσω iTunes πέρα από τις φωτογραφίες & βίντεο.

Αν κάποτε και για οποιαδήποτε αιτία αυτό καταστεί αδύνατο, κάνω το iPhone press papier 😋

Οτι πιο δυσχρηστο σε backup το itunes...επισης συντομα τα backups θα ειναι σε κρυπτογραφημενη μορφη οπως οι κολλημενοι σκληροι δισκοι της στα mac που απαξ και πχ χαλασει η μητρικη δεν μπορεις να κανεις καμμια επαναφορα...Εφυγα απο την apple μετα το iphone 7 ...το να μην με αφηνει να κανω edit φωτογραφιες που ειχα συγχρονισει απο το pc με ειχε διαλυσει στην εργασια μου.... τελος πλεον πηγα σε poccof1 και η διαφορα στην ταχυτητα ειναι αστεία... Η εταιρια απευθυνεται πλεον ξεκαθαρα σε commercial trend geeks...εξαλου ποια εταιρια που σεβεται τους καταναλωτες θα εβαζε τοσο χαλια πληκτρολογια ...τωρα τα αλλαζουν βεβαια...η δεν θα εβαζε βασικες θυρες επικιονωνιας για να αγορασεις dock... εγω ποτε ξανα...

1 λεπτό πριν, Rockdye είπε

Μέσα στο θέμα του άρθρου κλασσικά!

Μεσα ειναι πιστεψε με...θελουν να ειναι τοσο δυσχρηστα ωστε να βρισκεις καταφυγιο στο icloud...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

Οτι πιο δυσχρηστο σε backup το itunes...επισης συντομα τα backups θα ειναι σε κρυπτογραφημενη μορφη οπως οι κολλημενοι σκληροι δισκοι της στα mac που απαξ και πχ χαλασει η μητρικη δεν μπορεις να κανεις καμμια επαναφορα...Εφυγα απο την apple μετα το iphone 7 ...το να μην με αφηνει να κανω edit φωτογραφιες που ειχα συγχρονισει απο το pc με ειχε διαλυσει στην εργασια μου.... τελος πλεον πηγα σε poccof1 και η διαφορα στην ταχυτητα ειναι αστεία... Η εταιρια απευθυνεται πλεον ξεκαθαρα σε commercial trend geeks...εξαλου ποια εταιρια που σεβεται τους καταναλωτες θα εβαζε τοσο χαλια πληκτρολογια ...τωρα τα αλλαζουν βεβαια...η δεν θα εβαζε βασικες θυρες επικιονωνιας για να αγορασεις dock... εγω ποτε ξανα...

Κοίταξε, η κρυπτογράφηση των backups (που δίδεται ήδη ως επιλογή στη πρώτη φορά) δεν έχει και τόση σημασία από τη στιγμή που η επαναφορά τους απαιτεί και πάλι τη χρήση iTunes - τη δυσχρηστία σε αυτή τη διαδικασία δε την αντιλαμβάνομαι προσωπικά και μάλιστα, πριν λίγο σύνδεσα το iPhone και η διαδικασία ξεκίνησε αυτόματα ενώ ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Τέλος, μέσω της εφαρμογής Φωτογραφίες των Windows 10 τράβηξα τοπικά φωτογραφίες & βίντεο.

Θέλω να πω - και παραμένω off topic, το αναγνωρίζω - ότι τίποτα δεν είναι τόσο "κακό" πια. Αλλά έχω δει κι εγώ το βίντεο του Louis - στο χέρι των καταναλωτών να γυρίσουν τη πλάτη τους στο προϊόν ως ότου κάνει ακόμη μια θετική αλλαγή η εταιρία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hellenicsun είπε

Κοίταξε, η κρυπτογράφηση των backups (που δίδεται ήδη ως επιλογή στη πρώτη φορά) δεν έχει και τόση σημασία από τη στιγμή που η επαναφορά τους απαιτεί και πάλι τη χρήση iTunes - τη δυσχρηστία σε αυτή τη διαδικασία δε την αντιλαμβάνομαι προσωπικά και μάλιστα, πριν λίγο σύνδεσα το iPhone και η διαδικασία ξεκίνησε αυτόματα ενώ ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Τέλος, μέσω της εφαρμογής Φωτογραφίες των Windows 10 τράβηξα τοπικά φωτογραφίες & βίντεο.

Θέλω να πω - και παραμένω off topic, το αναγνωρίζω - ότι τίποτα δεν είναι τόσο "κακό" πια. Αλλά έχω δει κι εγώ το βίντεο του Louis - στο χέρι των καταναλωτών να γυρίσουν τη πλάτη τους στο προϊόν ως ότου κάνει ακόμη μια θετική αλλαγή η εταιρία.

Συμφωνώ , υπαρχουν εμπορικες εφαρμογες που κανουν με ευκολο τροπο διαχειρηση των αρχειων των iphone θα μπορουσε να τα προσφερει και η apple. Απλα μου την εχει δωσει ασχημα διοτι ζητα μεγαλο αντιτιμο , πρεπει να ειναι πελατοκεντρικη η προσεγγιση της και δεν ειναι...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nextp είπε

Τρικυμία εν κρανίω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...