stedeva Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Πως δουλεύει η τρίοδη μαγνητική Βαλβίδα στο ψυκτικό κύκλωμα :Έχω ένα ψυγείο δίπορτο Bosch έχει καταστραφεί η πλακέτα και στηχηζη πολύ δια καινούρια και θέλω να το κάνω απλό και κολυσα στην μαγνητική βαλβίδα διότι δεν ξέρω πως δουλευη μήπως κάποιος μπορη να με εξηγηση την αρχή λειτουργίας της. Ευχαριστώ Στέφανος.
hp8 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stedeva είπε Πως δουλεύει η τρίοδη μαγνητική Βαλβίδα στο ψυκτικό κύκλωμα όταν τροφοδοτειται η διακόπτεται η τροφοδοσία της με ρεύμα (ανάλογα την σύνδεση ) αλλάζει τη ροή του ψυκτικού μέσου Όπως στο κλιματιστικό ζεστό - κρυο Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ? Αφορα το defrost ? η δεν τροφοδοτειται η συντήρηση Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από hp8
nvel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 η τρίοδος εκτρέπει την ροή του υγρού φρέοντος μετά τον συμπυκνωτή ώστε να πάει προς τον εξατμιστή της κατάψυξης ή της συντήρησης. Για να κάνεις την μετατροπή που πιθανότερο δεν γίνεται πρέπει να έχεις γνώσεις ψυκτικού που δεν έχεις.
meletis_m Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, stedeva είπε Πως δουλεύει η τρίοδη μαγνητική Βαλβίδα στο ψυκτικό κύκλωμα :Έχω ένα ψυγείο δίπορτο Bosch έχει καταστραφεί η πλακέτα και στηχηζη πολύ δια καινούρια και θέλω να το κάνω απλό και κολυσα στην μαγνητική βαλβίδα διότι δεν ξέρω πως δουλευη μήπως κάποιος μπορη να με εξηγηση την αρχή λειτουργίας της. Ευχαριστώ Στέφανος. Δηλαδή τι έχει πάθει η πλακέτα. Γιατί σε Miele 15ετίας+ , ήρθε ο 1ος μου λέει δεν αξίζει γιατί δουλεύει μονο το ενα μοτέρ και ειναι παλιό το ψυγείο . Πήρα λοιπόν τη πλακέτα και πήγα σε ηλεκτρονικό , μου καθάρισε τη πλακετα άλλαξε πυκνωτές και ρελέ και την τοποθέτησα εκ νέου. Εαν θυμάμαι σωστά δέν δούλευε η κατάψυξη σωστά/ Άλλαξα και τα λάστιχα τών πορτών και εδώ και 3 χρόνια δουλεύει απροβλημάτιστα.
stedeva Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, hp8 είπε όταν τροφοδοτειται η διακόπτεται η τροφοδοσία της με ρεύμα (ανάλογα την σύνδεση ) αλλάζει τη ροή του ψυκτικού μέσου Όπως στο κλιματιστικό ζεστό - κρυο Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ? Αφορα το defrost ? η δεν τροφοδοτειται η συντήρηση ευχαριστώ φίλε δια το ενδιαφέρον σου στο προβλημα μου. Λοιπόν η πλακέτα εχη καταστραφεί τελιος δεν διορθώνετε και θέλω να το κάνω απλό αλλά με μπερδευη αυτή η τριοδι βαλβίδα διότι δεν ξέρω πως δουλευη .Με λες ότι η τροφοδοσία και η διακοπή της με ρεύμα αλλάζει την ροή του ψυκτικού υγρού μια στον καταψύκτη και μια στην συντήρηση να ρωτήσω ο κινητήρας δουλευη και στης δυο περιπτώσεις η στην συντήρηση γίνεται ψεκασμός από την συμπίεση που εχη το ψυκτικό υγρό.
hp8 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, stedeva είπε .Με λες ότι η τροφοδοσία και η διακοπή της με ρεύμα αλλάζει την ροή του ψυκτικού υγρού μια στον καταψύκτη και μια στην συντήρηση να ρωτήσω ο κινητήρας δουλευη και στης δυο περιπτώσεις η στην συντήρηση γίνεται ψεκασμός από την συμπίεση που εχη το ψυκτικό υγρό. μην μπλεκεις με πατέντες σε τέτοιου είδους κατασκευές Ο συμπιεστής λειτουργεί όταν πρέπει από τις εντολές του δεινει ο θερμοστάτης του ψυγείου Ανάλογα με τον κάθε θερμοστάτη η βαλβίδα ανοίγει κλείνει διαδρομές Αυτά χοντρικά εδώ κάπως έτσι το πως γίνεται
stedeva Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 δηλαδή φίλε μου το μοτέρ δουλευη και στης δυο περιπτώσεις και τον καταψύκτη και την συντήρηση και η βαλβίδα αλαζη μια στον καταψύκτη και μια στην συντήρηση.
hp8 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, stedeva είπε δηλαδή φίλε μου το μοτέρ δουλευη και στης δυο περιπτώσεις και τον καταψύκτη και την συντήρηση και η βαλβίδα αλαζη μια στον καταψύκτη και μια στην συντήρηση. ανάλογα με τις απαιτήσεις των χώρων που ψύχει Αλλα δεν λες τίποτα για το αντικείμενο και ποιο είναι πρόβλημα Πριν κάνεις πατέντες που θα χειροτερεψουν την κατάσταση καλό θα ήταν αν αξίζει το κόστος της επεισκευης σε σχέση με το ψυγείο να φωνάξεις έναν ψυκτικό να το δει - επισκευάσει και αν αξίζει το κόστος αποφασίζεις
stedeva Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Φίλε μου το πρόβλημα είναι ότι στηχηζη πολύ δια την πλακέτα και δια να μην το πετάξω θέλω να το κάνω απλό και να το πάω στο εξοχικό.
hp8 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, stedeva είπε θέλω να το κάνω απλό και να το πάω στο εξοχικό. Δεν υπάρχει απλό και σύνθετο σε κάποιες κατασκευές Εξακολουθείς να μην αναφέρεις το πρόβλημα που αντιμετωπιζεις Δηλαδή δεν ψύχει και σε ποιο χώρο , δεν κάνει απόψυξη δεν δουλεύει καθόλου?
stedeva Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Φίλε μου το πρόβλημα είναι ότι στηχηζη πολύ η πλακέτα και δια να μην το πετάξω θέλω να κάνω πίνακα με ρελε .που είναι πιο απλό δια να δούλεψή ακούγετε λίγο ανορθόδοξο αλλά με βοήθησες πάρα πολύ με αυτά που μου είπες. Ευχαριστώ δια τον χρόνο που αφιέρωσες στο πρόβλημά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα