lvasilis22 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο tablets και ήθελα τη γνώμη σας πριν προχωρήσει στην αγορά. Όσοι έχουν αγοράσει το ipad 11 pro είχαν κάποιο θέμα με bending κατά τη χρήση του η τη μεταφορά; Επίσης τα 120Hz σε σχέση με τα υπόλοιπα tables της apple έχουν όντως κάποια ουσιαστική διαφορά που είναι παρατηρήσιμη; Δεδομένου πως δεν είναι πάντα αξιοποιήσιμα (Στα videos για παράδειγμα που θα βλέπεις θα πέφτει στα 24Hz). Όπως επίσης και τα παιχνίδια δεν υποστηρίζει η πλειοψηφία τα 120Hz. Όσον αφορά την υπολογιστική δύναμή τους τουλάχιστον για καμία 2ετία δε νομίζω να φανεί καμία διαφορά. Μόνο μελλοντικά σε IOS updates θα αντέξει περισσότερο το pro (Δεν έχω σκοπό να κάνω video editing). Ευχαριστώ, Βασίλης
mchrisober Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 εγω θα πηγαινα στο προ, αλλα δεν μας ειπες για την χρηση το θες.
ignome4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Εγώ όσο είχα το Pro δεν αντιμετώπισα προβλημα και δεν ειμαι προσεκτικός γενικα. Και τα δυο ειναι αρκετα δυνατα, αλλα το Pro τα κανει ολα λιγο καλυτερα
Agnieszka Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Γνωριζει κανεις αναμεσα σε ipad mini 5, ipad pro 10.5 αν κάνουν και τα 2 edit 4k H265 DLOG luma fusion? Δεν ξερω τι να πάρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα