fteras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια αν γνωρίζει κανείς έχω ένα Samsung galaxy trend 2 lite sm-g318h στα ξαφνικά μου βγάζει αυτό το σφάλμα
georgerapp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μήπως να του έκανες ενα reset πριν μεινεις τελείως απο μπαταρία και μετά ψοφήσει; Σβηστό φορτίζει;
fteras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, georgerapp είπε Μήπως να του έκανες ενα reset πριν μεινεις τελείως απο μπαταρία και μετά ψοφήσει; Σβηστό φορτίζει; Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες έχω κάνει κ έχω αγοράσει καινούργια μπαταρία αλλά πάλι το ίδιο βγάζει . Ούτε σβηστό φορτίζει
georgerapp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 και με την παλια το ιδιο; αρα δεν φταινε οι μπαταριες αλλα τα κυκλωματα του κινητου . ενας τροπος ειναι να κατεβασεις το επισημο firmware της συσκευης σου και να το περασεις μεσο odin ξανα . φυσικα δεν γνωριζω εαν τελειωσει η διαδικασια μεχρι να τελειωσει πλεον η μπαταρια του . εαν δεν υπαρχει περιπτωση να ξερεις καν για τι πραγμα μιλαω μιας και ετσι και αλλιως πιστευω οτι θα εχει μικρο ποσοστο επιτυχιας τοτε μη κανεις τιποτα. παρε τις φωτογραφιες σου και οτι χρειαζεσαι οπως επαφες και αλλα και χαιρετησε το πριν σβησει . ηρθε η ωρα για κατι καινουργιο φαινετε .
christosx13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fteras είπε Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες έχω κάνει κ έχω αγοράσει καινούργια μπαταρία αλλά πάλι το ίδιο βγάζει . Ούτε σβηστό φορτίζει Μιας κι εχεις 2 μπαταριες παρε αυτο και να τις φορτιζεις εναλλαξ. Μονο που θα εισαι κουμπωνε ξεκουμπωνε αλλα το εχω και φορτιζει ολες τις παλιες μπαταριες παλιοτερων κινητων και οχι μονο. https://www.aliexpress.com/item/32782795552.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dUR0tC9 Θα χρειαστεις και εναν ανταπτορα US to EU https://www.aliexpress.com/item/32826191232.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dUR0tC9 Μετα δοκιμαζεις κι αυτο που σου ειπε ο φιλος με το λογισμικο. 2
georgerapp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 μαγκια!!!!! ωραιο πραγμα! τι να φορτιζεις επανω τι απο εξω αφου εχει 2. πολυ ωραιος! 1
christosx13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Τοσο ευαλωτες που ειναι οι θυρες φορτισης ειναι καλη λυση (η μαλλον ηταν} για κινητα με χαλασμενη θυρα. Το καλο ειναι οτι προσαρμοζεται σε οποιοδηποτε μεγεθος με κινουμενους πολους αλλα και σωμα υποδοχης μπαταριας. Μεχρι και μια μικρη μπαταρια καμερας φορτιζω. Τωρα τα πιο καινουρια θα σωζονται οταν χαλαει η θυρα απο την ενσωματωμενη ασυρματη φορτιση - πιστευω συντομα να εχουν ολα ως στανταρ. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μονο που στα καινουργια η μπαταρία δεν βγαίνει.
christosx13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μονο που στα καινουργια η μπαταρία δεν βγαίνει. Ναι το τονιζω οτι για τα παλια κινητα εδινε λυση ενω τα νεα θα τα σωζει η ασυρματη φορτιση αν χαλασει η θυρα. Παντως του φιλου εδω βγαινει .
fteras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για της βοήθειες να είστε πάντα καλά . Πήρα τον φορτιστή που είπε ο φίλος βέβαια δεν έχει φτάσει ακόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα