Προς το περιεχόμενο

Sibaru impreza WRX 1.6 150hp 2002.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! 

Θέλω να ρωτήσω τα περί αξιοπιστίας του εν λόγου οχήματος.

Με προβληματίζει που δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για τον συγκεκριμένο κινητήρα αλλά παρά μόνο για κάποιους 1.6 στα 144 και στα 180 άλογα που λένε πως είναι γεμάτοι προβλήματα. 

Ισχύει το ίδιο και για αυτόν στα 150;

Γενικά τι παίζει με αυτούς τους κινητήρες και είναι μόνο Ελλάδα γιατί δεν βρίσκω καμία πληροφορία για αυτούς πουθενά;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Οπως σωστα αναφερθηκε ηταν μετετροπη της ελληνικης αντιπροσωπειας, η οποια δεν ηταν και πολυ σοι απ οσο θυμαμαι, πχ δεν εχει intercooler.

Ακομα και τα εργοστασιακα impreza ειναι ρημαδια, ποσο μαλιστα μια μετατροπη της κακιας ωρας.

Γενικα impreza, forester κτλ ειναι φοβερα αυτοκινητα αλλα πασχουν στο θεμα αξιοπιστίας του κινητηρα.

Αν παρεις κατι τετοιο εχε στο νου σου οτι πρεπει να δωσεις ενα σημαντικό ποσο για να το φερεις σε αξιοπρεπη κατασταση

Ηθελα και γω να παρω ενα Forester XT, αλλα γνωστοί μου με impreza με απετρεψαν.

Δημοσ.

Κατάλαβα! Είναι πολύ καλό πακέτο το ιμπρεζα και λογικο να είχε κάπου κάποιον λακο η φάση.. 

Θέλω ένα αμάξι να μπορώ να περνάω καλά αλλά και να ξέρω ότι έχω το κεφάλι μου ήσυχο χωρίς να ανησυχώ συνέχεια μάγια το αν θα χαλάσει κάτι. Θα πήγαινε σε mx5 αλλά δεν χωράω νομίζω 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...