Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!Εκανα μια πωληση αυτοκινητου με παρακρατηση μεχρι να με εξοφληση αλλα αυτος δεν μου πληρωνει τις δοσεις που ειχαμε συμφωνησει!Με ποιον τροπο μπορω να παρω το αυτοκινητο πισω ? Ευχαριστω!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά αλήθεια με τι σκεπτικό κάνετε τέτοιες συναλλαγές? Έχει ο άλλος να σε πληρώσει? Το δίνεις!! Δεν έχει? Βρίσκεις άλλον τόσο απλά.

Δημοσ.

Σιγά μη σε πλήρωνε... φοβερή λογική έχετε μερικοί. Θεώρησε χαμένα όσα σου χρωστάει ειδάλλως πηγαινε σε δικηγόρο και πλήρωσε για να γίνει δικαστήριο σε 3-4 χρόνια και να το πάρεις πίσω σε σακούλες...

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Lumini είπε

τα θελετε και τα παθαίνετε μερικοι. Ακομα δε καταλαβατε οτι ζειτε στη χωρα της λαμογιας?

Ενώ έξω είναι άγιοι όλοι!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Virus200 είπε

Ρε παιδιά αλήθεια με τι σκεπτικό κάνετε τέτοιες συναλλαγές? Έχει ο άλλος να σε πληρώσει? Το δίνεις!! Δεν έχει? Βρίσκεις άλλον τόσο απλά.

Σκεπτομενος οτι ειναι φιλος και γνωστος δειχνεις καποια ανοχη οταν μιλαμε για<<ανθρωπους>>

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mixalios_87 είπε

Καλησπερα σας!Εκανα μια πωληση αυτοκινητου με παρακρατηση μεχρι να με εξοφληση αλλα αυτος δεν μου πληρωνει τις δοσεις που ειχαμε συμφωνησει!Με ποιον τροπο μπορω να παρω το αυτοκινητο πισω ? Ευχαριστω!

Και τι εισαι? τραπεζα για να κανεις τετοιες συμφωνιες? ας ειναι και φιλος σου. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Και τι εισαι? τραπεζα για να κανεις τετοιες συμφωνιες? ας ειναι και φιλος σου. 

εσυ γιατι ζοριζεσαι που εγω εκανα μια συμφωνια μαζι του ? σε σενα τα χρωσταει ? αν ξερεις καποια λυση πες μου εαν οχι δεν χρειαζεται να πιανεις τζαπα χωρο στο θεμα..Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...