Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, ποιός εκ των κυβερνώντων ενδιαφέρεται για τις καταδίκες; Σε τόσα θέματα έχουμε καταδίκες, παίζουν κανένα ρόλο; Αφού έτσι κι αλλιώς τα ζώα οι ψηφοφόροι τις πληρώνουν. Τί τον ενδιαφέρει τον κάθε υπουργό/δήμαρχο/νομάρχη αν υπάρχουν και χίλιες καταδίκες;

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτοικος Παλλήνης από τότε που ήταν μονοκατοικίες και οικόπεδα, μέχρι σήμερα που έχει γεμίσει στη θέση αυτών πολυκατοικίες. 

Μακριά φίλε. Συμφωνώ με τον παππού και όσους μίλησαν ποιό πάνω. Ξεχάσατε και τα κακάκια των σκύλων που είναι must πάνω στα πεζοδρόμια. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Βροχούλα καλή αυτή την ώρα στο Γέρακα.Η καλύτερη στιγμή να πάρουν τα μοτέρια μπροστά.

Ξέρετε όλο αυτό που βγάζουν από τους βόθρους στη Λούτσα καταλήγει μέσω του ρέματος.Σας το λέω να πάρετε τα μέτρα σας για του χρόνου τουλάχιστον να αποφεύγεετε την παραλία.:P:lol:

Τι θυμήθηκα τώρα.Διπλανη μονοκατοικία-παλατι,δυωροφη που κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ είχε απευθείας σωλήνα από νεροχυτη-νιπτηρα-μπανιερα που έβγαζε τα νερά κατευθείαν στο δρομο και επειδή ήταν κατηφόρα έφταναν στο φρεάτιο.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chill είπε

Βενιζέλου, από διασταύρωση με Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι τους 12 Αποστόλους που γνωρίζω από πρώτο χέρι μιας και υπάρχει και μαζική αγωγή πολιτών κατά της ΕΥΑΔΑΠ για τα πρόστιμα στους λογαριασμούς 

Θα γίνει ωστόσο σε 6 μήνες ΑΠΟΤΙ λένε. Είναι μεγάλο το story γιατί δεν έγινε, το ξέρω από πρώτο χέρι. 

Αντίστοιχα όλη η βιομηχανική ζώνη από το μπλόκο και πάνω. ΠΥΡΚΑΛ, ΕΛΠΕ, Ανακύκλωση, Ναυπηγεία, Βεινόγλου κλπ

Όπως με τον τον ανωτέρω ακριβότερο δρόμο της πόλης υπάρχουν προβλήματα και σε μικρότερους. 

Ο λόγος της τελευταίας μεγάλης καθυστέρησης ήταν για μικροπολιτική. 

Τις καταδίκες προσπαθούσαμε να τις αντιμετωπίσουμε με ελληνικές μεθόδους :  "υπάρχει υπόγεια αναστροφή υδάτων οπότε δεν γίνεται" και άλλα τέτοια γραφικά. Μετά υπήρχαν τα συμφέροντα των σκατατζιδων που λυμαίνονταν την περιοχή, μετά μπλόκα από τον xy σε θέση με εξουσία για να μην ολοκληρωθεί το έργο και το επιδείξει η προηγούμενη πια δημοτική αρχή και και και.

Τα πρόστιμα μήπως τα έχουν φάει γιατί δεν έχουν συνδεθεί; γιατί δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω αυτούς που δεν έχουν συνδεθεί και θέλουν τον αχόρταγο μέσα στο σπίτι τους... Μένω λίγο ποιο πάνω στην Βενιζέλου και συνδέθηκα με το που ανακοίνωσαν πως μπορείς να συνδεθείς. Και έως ένα σημείο η αναστροφή παίζει ενώ δυστυχώς καινούργιο έργο σε πολλά σημεία βουλώνει ο κεντρικός αγωγός...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, james01gr είπε

Τα πρόστιμα μήπως τα έχουν φάει γιατί δεν έχουν συνδεθεί; γιατί δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω αυτούς που δεν έχουν συνδεθεί και θέλουν τον αχόρταγο μέσα στο σπίτι τους... Μένω λίγο ποιο πάνω στην Βενιζέλου και συνδέθηκα με το που ανακοίνωσαν πως μπορείς να συνδεθείς. Και έως ένα σημείο η αναστροφή παίζει ενώ δυστυχώς καινούργιο έργο σε πολλά σημεία βουλώνει ο κεντρικός αγωγός...

Οχι. Δεν μπορούν να συνδεθούν!!! Ο μόνος τρόπος να συνδεθείς με το δίκτυο είναι ο... Παράνομος τρόπος. Δηλαδή να φωνάξεις συνεργείο να σε συνδέσει ενώ... Δεν υφίσταται κατά το έργο σύνδεση.. Παρόλο που καλεισαι να πληρώνεις πρόστιμο όντας συνδεδεμένος ενώ δεν θα έπρεπε να είσαι. Αν μπερδεύτηκες καλώς μπερδεύτηκες. Έχουμε συγκεντρώσει υπογραφές, εχουμε βάλει  δικηγόρο και αν το θέμα δεν λυθεί τους επόμενους μήνες θα πέσουν μυνήσεις προς ΕΥΔΑΠ και τους νέους γκαουλάουντερ του Δήμου. 

Πληρώνω και εγώ πρόστιμο γιατί έχω μεγάλο οικόπεδο και μπορώ να συνδεθώ από άλλη οδό. Δεν το κάνω όμως γιατί το ρολόι μου της ΕΥΔΑΠ είναι από δρόμο που δεν έχει περάσει η σύνδεση και γιατί το κόστος από την εναλλακτική οδό είναι περίπου 20πλασιο συν τις ζημιές στα κτήρια και προφανώς δεν είμαι διατεθημενος να το πληρώσω επειδή κάποιοι μπλοκάρουν το έργο για μικροπολιτικες.

Δημοσ.
21 hours ago, papoys1 said:

Καταδίκες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανέκδοτο μου φαίνεται.Κάπου άκουσα ότι για την περιοχή Μεσογείων τα τελευταία χρόνια πληρώσαμε λέει 16 εκατομύρια πρόστιμα.Αν τα βάλεις κάτω κατά μέσο όρο 40-50 ευρώ το μήνα για την κάθε οικογένεια για άδειασμα βόθρου τα 16 είναι ψίχουλα.

Εδώ μιλάμε ότι τζιράρονται εκατοντάδες εκατομύρια στα 16 θα κολήσουν.

Μην το λες επειδή κινούμαι καθημερινά Γέρακα - Χολαργό κοντά στον ΕΟΦ σου λέω ότι τα μεσημέρια που έκανα τη διαδρομή ο Χολαργός και στη Μεσογείων μάλιστα είχε πάντα 1 με 2 βαθμούς λιγότερο.

καταλαβαινω αυτο που λες οπως και αν πας γενικα βορεια προαστια η θερμοκρασια πεφτει.αλλα οταν εχεις 40 το 38 δεν θα σε σωσει.προσωπικα εμενα ουτε το 35 δεν θα με εσωνε.οσο πιο αραιοκατοικημενη ειναι μια περιοχη και εχει κανα δεντρο τοσο καλυτερα σε αντιθεση με τις κολλημενες πολυκατοικιες και τους πιγμενους δρομους.αλλα το καλοκαιρι υποφερεις εκτος αν μενεις παρνηθα η κανα ντραφι  διονυσο κτλ.

αυτο που λες το βλεπω και εγω.μενω βριλησσια και το χειμωνα που εχει κρυο μεχρι να μπω κηφισιας εχω παγωσει.οταν μπω κηφισιας υψος χαλανδρι που πιο πολλα αμαξια αρα περισσοτερα ζεστη απο εξατμισεις +  που κατεβαινω πιο χαμηλα και  δεν εχω και το ρεμα διπλα μου η θερμοκρασια ειναι 2-3 βαθμους παραπανω. και προς γερακα δεν ειναι πυκνοκατοικημενα συν οτι το πανω μερος του γερακα εχει πολυ πρασινο απο την μια πλευρα(κλεισθενους ψηλα) οποτε ειναι καλυτερα.συν οτι ανεβαινεις και σε υψομετρο. τωρα στο κεντρο το καλοκαιρι και δεν εχει πρασινο καθολου αλλα και λογω απειρων αμαξιων + κινηση η θερμοκρασια και η κατασταση ειναι αρκετα πιο αποπνικτικη.

αλλα ναι οταν εχεις 40 βαθμους υπο σκια το καλοκαιρι αρα στον ηλιο πολυ παραπανω τοτε ειναι αποπνικτικα και χαλια παντου εκτος απο την παρνηθα.εδω και πεντελη να ανεβεις το καλοκαιρι τωρα που εχει καει η ζεστη ειναι μεγαλη οπως και το χειμωνα το κρυο δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο παλια. συν οτι τοσα κλιματιστικα δουλευουν + οι δρομοι και τα τσιμεντα κρατανε την ζεστη οποτε μαυρο χαλι το καλοκαιρι(εκτος αν εισαι παραλια).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, green gordon είπε

Τι θυμήθηκα τώρα.Διπλανη μονοκατοικία-παλατι,δυωροφη που κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ είχε απευθείας σωλήνα από νεροχυτη-νιπτηρα-μπανιερα που έβγαζε τα νερά κατευθείαν στο δρομο και επειδή ήταν κατηφόρα έφταναν στο φρεάτιο.

Σιγά το πράμα.Στην γειτονιά μου τα 8 από τα 10 πλυντήρια ρούχων καταλήγουν στον αγωγό ομβρίων.Αν περάσεις μοσκοβολάει η γειτονιά από τα μαλακτικά.

Έχω μάθει και από το άρωμα του μαλακτικού καταλαβαίνω ποιο σπίτι έβαλε πλυντήριο.😊

Φίλε για μένα για μένα δε φταίει ο κάθε πολίτης που κάνει τα πάντα να τα βγάλει πέρα και να καθυστερήσει έστω και 10 μέρες να δώσει τα 100 ευρώ στο βυτίο.Η δική του ευθύνη είναι η λιγότερη.Τη μεγάλη ευθύνη την έχουν τα κοράκια της εξουσίας που δεν κάνουν τίποτε ώστε μία περιοχή 200 - 300 χιλιάδων κατοίκων να αποχτήσει αποχέτευση κάτι που απολάμβαναν  οι Ρωμαίοι πριν από χιλιάδες χρόνια.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Φίλε για μένα για μένα δε φταίει ο κάθε πολίτης που κάνει τα πάντα να τα βγάλει πέρα και να καθυστερήσει έστω και 10 μέρες να δώσει τα 100 ευρώ στο βυτίο.Η δική του ευθύνη είναι η λιγότερη.Τη μεγάλη ευθύνη την έχουν τα κοράκια της εξουσίας που δεν κάνουν τίποτε ώστε μία περιοχή 200 - 300 χιλιάδων κατοίκων να αποχτήσει αποχέτευση κάτι που απολάμβαναν  οι Ρωμαίοι πριν από χιλιάδες χρόνια.

Ο πολίτης δεν φταίει που προσπαθεί να επιβιώσει, αλλά φταίει που ψηφίζει όχι μόνο τα ίδια κόμματα, αλλά εν πολλοίς ακόμα και τα ίδια άτομα που τον έχουν κοροϊδέψει στο παρελθόν. Κόμμα που υποσχέθηκε αποχέτευση σ'αυτές τις περιοχές και δεν έχει πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του, δεν έπρεπε να βρίσκει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ψήφο στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Οι πολίτες λοιπόν που ψηφίζουν τα ίδια κόμματα (και πρόσωπα) που τους έχουν κοροϊδέψει, είναι άξιοι της μοίρας τους. Και το IQ τους είναι τέτοιο, που ακόμα και το νερό να τους έκοβαν, πάλι τους ίδιους θα ψήφιζαν.

Οι δε δήμαρχοι και νομάρχες που όλο ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών σε άλλους, θα έπρεπε τουλάχιστον να είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν αν έστω και χωρίς δική τους ευθύνη δεν προχωράνε τα έργα που έχουν υποσχεθεί. Διότι δεν μιλάμε για μια τετραετία. Μιλάμε για δεκαετίες. Αλλά γιατί να παραιτηθούν όταν υπάρχουν τα χαϊβάνια που τους ψηφίζουν;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Οι δε δήμαρχοι και νομάρχες που όλο ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών σε άλλους, θα έπρεπε τουλάχιστον να είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν αν έστω και χωρίς δική τους ευθύνη δεν προχωράνε τα έργα που έχουν υποσχεθεί. Διότι δεν μιλάμε για μια τετραετία. Μιλάμε για δεκαετίες. Αλλά γιατί να παραιτηθούν όταν υπάρχουν τα χαϊβάνια που τους ψηφίζουν;

Μεγάλη κουβέντα είπες.Ο δικός μας αντί να παραιτηθεί έφτιαξε αποχέτευση σε ένα μικρό τμήμα του Γέρακα στο οποίο όπως έχω μάθει είναι και το δικό του σπίτι.:P

Σιγά μην κάτσει να σκάσει.

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια περιοχή στον Γέρακα καλύτερη; Πχ. Κέντρο, Μπαλάνα, Σταύρος, Γαργηττός ή Δέση; 

Ή όλα χάλια; Το σκέφτομαι και για Γλυκά Νερά, αλλά μου φαίνεται λίγο εκτός.

Δημοσ.

28 λεπτά πριν, katina είπε

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια περιοχή στον Γέρακα καλύτερη; Πχ. Κέντρο, Μπαλάνα, Σταύρος, Γαργηττός ή Δέση; 

Ή όλα χάλια; Το σκέφτομαι και για Γλυκά Νερά, αλλά μου φαίνεται λίγο εκτός.

Γέρακα μόνο από Αττική οδό και πάνω.Το υπόλοιπο κομμάτι χαβούζα στην κυριολεξία γιατί ακόμη ζούμε με βόθρους..

Ειδικά σήμερα με τη βροχή μαρτύριο από τη βρώμα γιατί πολλοί τα βγάζουν με μοτεράκια στο δρόμο.:P

Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Γέρακα μόνο από Αττική οδό και πάνω.Το υπόλοιπο κομμάτι χαβούζα στην κυριολεξία γιατί ακόμη ζούμε με βόθρους..

Ειδικά σήμερα με τη βροχή μαρτύριο από τη βρώμα γιατί πολλοί τα βγάζουν με μοτεράκια στο δρόμο.:P

Από Αττική οδό και πάνω εννοείς Δέση, σωστά;

Σε ευχαριστώ.

ΥΓ. Ακόμη και κέντρο Γέρακα. Πολλά σπίτια εκεί γράφουν ότι έχουν αποχέτευση. Δεν ισχύει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, katina είπε

Από Αττική οδό και πάνω εννοείς Δέση, σωστά;

Σε ευχαριστώ.

ΥΓ. Ακόμη και κέντρο Γέρακα. Πολλά σπίτια εκεί γράφουν ότι έχουν αποχέτευση. Δεν ισχύει;

Κέντρο μένω εγώ.Δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να γίνει σύντομα.Μιλάνε για μετά από 8 με 10 χρόνια και βλέπουμε.Άσε τι λένε οι υποψήφιοι προεκλογικά.20 χρόνια τα ίδια μας λένε.Μιλούσα με τον ιδιοκτήτη του βυτιοφόρου που αδειάζουμε πριν ένα μήνα και μου λέει πήρα καινούργιο βυτίο.Μα του λέω είπαν σε τρία χρόνια θα έχουμε αποχέτευση."Ρε μην ακούς βλάκας είμαι εγώ να δώσω τόσα λεφτά" μου λέει.

Θέση Δέση δεν ξέρω τι παίζει και αν υπάρχει αποχέτευση γιατί είναι εκτός σχεδίου και τα περισσότερα είναι παράνομα.Μιλάω για τον υπόλοιπο Γέρακα από Αττική οδό και πάνω που ξέρω σίγουρα.Επίσης στη θέση Δέση έχει και πολλούς γύφτους.

Μπορείς να δεις στο χάρτη της google για να πάρεις μια ιδέα.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, papoys1 είπε

Κέντρο μένω εγώ.Δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να γίνει σύντομα.Μιλάνε για μετά από 8 με 10 χρόνια και βλέπουμε.Άσε τι λένε οι υποψήφιοι προεκλογικά.20 χρόνια τα ίδια μας λένε.Μιλούσα με τον ιδιοκτήτη του βυτιοφόρου που αδειάζουμε πριν ένα μήνα και μου λέει πήρα καινούργιο βυτίο.Μα του λέω είπαν σε τρία χρόνια θα έχουμε αποχέτευση."Ρε μην ακούς βλάκας είμαι εγώ να δώσω τόσα λεφτά" μου λέει.

Θέση Δέση δεν ξέρω τι παίζει και αν υπάρχει αποχέτευση γιατί είναι εκτός σχεδίου και τα περισσότερα είναι παράνομα.Μιλάω για τον υπόλοιπο Γέρακα από Αττική οδό και πάνω που ξέρω σίγουρα.Επίσης στη θέση Δέση έχει και πολλούς γύφτους.

Μπορείς να δεις στο χάρτη της google για να πάρεις μια ιδέα.

Από την Αττική οδό και πάνω ποια περιοχή είναι; Γαργηττός;

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Η κατάσταση είναι ακόμα τόσο χάλια όσο περιγράφεται παραπάνω ? Ρωτάω επειδή το θέμα είναι απο το 2019. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...