tidol Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Ενας φίλος έχει ενα πανάρχαιο laptop της Ζenith Z-note 6300 στο οποίο δεν μπορεί να βρεί πιά κάρτα γραφικών έχει, chipset ώστε να αναζητήσουμε drivers στη συνέχεια. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να εμφανίζει πληροφορίες για την κάρτα γραφικών;
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Αν δεν μπορεί να το δεί μέσα από το DxDiag (το γράφουμε στο Run), ας κατεβάσετε το Sisoft Sandra με το οποίο μπορεί να έχετε καλύτερη τύχη...
Theodore Tsi Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 simfwnw me marcos! iparxei k i periptwsi sto anoigma tou pc stin prwti othoni na emfanizei poia karta grafikwn exei.
ata1983 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Βάλτε το aida32. Εμένα πάντα μου έχει δώσει τη λύση
tidol Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Polu kalo! Parolou pou einai mikro(~3MB), dinei para poles plhrofories gia to susthma kai exei kai links gia updates...
Highlander Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Τη μετάφραση την έχω κάνει εγώ στα Ελληνικά. Αν δείτε κάποιο λάθος παρακαλώ ενημερώστε με να το διορθώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.