Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, nikosmakos είπε Αποψη μου ειναι να πας σε μια παραθαλασσια πολη, ωστε το καλοκαιρι να απολαμβανεις τις παραλιες και αφου ασχολησε με την αγορα να κανεις και την δουλεια σου. Τωρα κατι λαρισα κατι κομοτηνη που ειναι για να ψηνεις αυγα το καλοκαιρι στο πεζοδρομιο τι να το κανεις... Ναι αλλά φαντάζομαι αυτές οι περιοχές θα είναι πιο ακριβές ακριβώς επειδή είναι και για διακοπές κτλ. Γενικά δεν έχω πρόβλημα να ζήσω και σε κωμόπολη ή σε χωριό αν πέφτουν και άλλο οι τιμές και η ζωή είναι ακόμη πιο άνετη. Η Λάρισσα πάντως ακούγεται σαν καλή επιλογή.
AristidisZ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Η Λάρισσα πάντως ακούγεται σαν καλή επιλογή. Το καλοκαίρι ειδικά, τι να σου πω, μαγεία...
nikosmakos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, aizensama24 είπε Ναι αλλά φαντάζομαι αυτές οι περιοχές θα είναι πιο ακριβές ακριβώς επειδή είναι και για διακοπές κτλ. Γενικά δεν έχω πρόβλημα να ζήσω και σε κωμόπολη ή σε χωριό αν πέφτουν και άλλο οι τιμές και η ζωή είναι ακόμη πιο άνετη. Η Λάρισσα πάντως ακούγεται σαν καλή επιλογή. Μαλιστα εγω ειμαι απο Πρεβεζα. Τα νοικια δεν ειναι ακριβα. Μεγαλυτερη παραλια στην Ευρωπη και ποσα αλλα ωραια μερη εχει η περιοχη μου. Λαρισα με 36 βαθμους το καλοκαιρι ουτε μεχρι το περιπτερο δεν πας, φαντασου να εχεις να κανεις τπτ δουλειες ολη μερα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Γενικά δεν είμαι παιδί της Θάλασσας, έχω κάτι χρόνια να κάνω διακοπές και γενικά να πάω για μπάνιο παρόλο που ζω σε περιοχή με θάλασσα (Άλιμο). Βέβαια οι παραλίες εδώ είναι τραγικές. Η θάλασσα δε με χαλάει αλλά είναι από τα μικρότερα προβληματά μου.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Τόσα μέρη έχει η Ελλάδα ,εκεί που κάθε καλοκαίρι χτυπάει ρεκορ θερμοκρασίας θα πας;Τότε πηγαινε στο Αργος που είναι και πιο κοντά στην Αθήνα. Φίλε σκέψου Καλαμάτα αλλά και κοντά πχ Μεσσήνη.Κανά Ναύπλιο,Χαλκίδα ,Κρήτη.
prometheas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χανιά ή Ρέθυμνο θα ήταν η επιλογή μου .. Αλλά εχω καιρό να δώ τιμές στα ενοίκια εκεί και υποθέτω οτι λόγω τουρισμού θα είναι πάνω.. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από prometheas
basilis_k6 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 ιωαννινα. έχει ολα οσα θες πανω απο το μέσο ορο.
james01gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 το πρόβλημά σου είναι τα ενοίκια δηλαδή; όχι πως μπορείς να μετακομίσεις οπουδήποτε αλλού;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, james01gr είπε το πρόβλημά σου είναι τα ενοίκια δηλαδή; όχι πως μπορείς να μετακομίσεις οπουδήποτε αλλού; Αυτό είναι το πιο εύκολο, δεν έχω πολλά να πάρω και εκεί που θα πάω θα ρίξω κάποια λεφτά για τα απαραίτητα.
valkon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, sstratos είπε Πάτρα. Εχει τα πάντα, ότι εχει και η Αθήνα (απο μαγαζιά/διασκεδαση κτλ) , και ειναι κόμπακτ. Φαντάσου μπορείς να πας περπατώντας απο την μια άκρη στην άλλη (απο τα τεί μέχρι το λιμανάκι) Δεν έχει μπαλίτσα
Virus200 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, subdee είπε Fixed. Αλλά τα λεφτά που αναφέρεις για ενοίκια δεν νομίζω πως θα τα βρεις σε καμία επαρχιακή πόλη. Ιδιαίτερα στην Καλαμάτα που η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη απο την προσφορά. Κατά τ'άλλα τη ζωή μου στην Καλαμάτα δεν την άλλαζα με τίποτα. Αχ αυτό ξανά πες το!! Αν κατάφερνα να βρω δουλειά με την γυναικά στην Καλαμάτα θα είχα φύγει από χτες από την Αθήνα. Η ποιότητα ζωής στην Καλαμάτα είναι μοναδική.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Virus200 είπε Αχ αυτό ξανά πες το!! Αν κατάφερνα να βρω δουλειά με την γυναικά στην Καλαμάτα θα είχα φύγει από χτες από την Αθήνα. Η ποιότητα ζωής στην Καλαμάτα είναι μοναδική. Γιατί τι έχει εκεί πέρα?
ritchie77 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, aizensama24 είπε Γιατί τι έχει εκεί πέρα? Καλαματιανό 1 2
Virus200 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, aizensama24 είπε Γιατί τι έχει εκεί πέρα? Είναι πόλη που συνδυάζει τα πάντα. Θάλασσα, βουνό, ζωή τον χειμώνα καλά το καλοκαίρι δεν μιλάμε άπλα για ζωή βουλιάζει η περιοχή από τον κόσμο τα έχεις όλα διπλά σου, έχει πολλές ωραίες περιοχές γύρω γύρω για να πεις ότι πας να δεις. Και το καλύτερο? Καλοκαίρι καύσωνας τελειώνεις την δουλειά σου π.χ 5 το απόγευμα 5μιση είσαι στην παράλια αφού έχει πάει σπίτι έχεις αλλάξει και έχεις τσιμπήσει κάτι για φαΐ.
AristidisZ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Και η Ναύπακτος είναι πολύ ωραία επαρχιακή πόλη, με σχετικά καλές τιμές Φαντάζομαι και το κόστος των ενοικίων δεν θα είναι τρομακτικά υψηλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα