Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Δηλαδή πιστεύεις ότι με στον όρο ορατότητα, και στο ότι όπως στην πραγματική ζωή έτσι και στις σειρές ή στις ταινίες θα πρέπει να εμφανίζονται άτομα που για τον α ή β ανήκουν σε μειονότητες, κρύβεται κάποια ατζέντα? Και αν πάρουμε το σενάριο ότι κρύβονται... τι κίνδυνος υπάρχει σε κάτι τέτοιο???

Δες το βίντεο που ανήρτησα και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Δες το βίντεο που ανήρτησα και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Με δουλεύεις εεεε?????

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Με δουλεύεις εεεε?????

Όχι, δεν σε δουλεύω. Αν εσύ θεωρείς δούλεμα την μαρτυρία ενός διακεκριμένου καθηγητή του Πανεπιστημίου της Columbia από το 1992, δεν είναι δικό μου θέμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Undertaker25 είπε

Όχι, δεν σε δουλεύω. Αν εσύ θεωρείς δούλεμα την μαρτυρία ενός διακεκριμένου καθηγητή του Πανεπιστημίου της Columbia από το 1992, δεν είναι δικό μου θέμα.

Και συνεχίζεις... οκ κατάλαβα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Και συνεχίζεις... οκ κατάλαβα...

Φυσικά, την άποψή μου καταθέτω. Αν εσύ νομίζεις ότι πρέπει κάποιος να λαμβάνει μια θέση μόνο και μόνο επειδή ανήκει σε μειονότητα και όχι επειδή το αξίζει, έχουμε θεμελιώδεις αξιολογικές διαφορές.

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Undertaker25 είπε

Φυσικά, την άποψή μου καταθέτω. Αν εσύ νομίζεις ότι πρέπει κάποιος να λαμβάνει μια θέση μόνο και μόνο επειδή ανήκει σε μειονότητα και όχι επειδή το αξίζει, έχουμε θεμελιώδεις αξιολογικές διαφορές.

Εγώ πάντως και από τις ελάχιστες γνώσεις πάνω στην γλώσσα που μιλάει ο κύριος, κατάλαβα ότι ή του έκοψε η μπεσαμέλ ή θα πάρει μειωμένη σύνταξη στα 62... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Εγώ πάντως και από τις ελάχιστες γνώσεις πάνω στην γλώσσα που μιλάει ο κύριος, κατάλαβα ότι ή του έκοψε η μπεσαμέλ ή θα πάρει μειωμένη σύνταξη στα 62... 

Μήπως να έβαζες και αγγλικούς υπότιτλους? 😛

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Μήπως να έβαζες και αγγλικούς υπότιτλους? 😛

Το έψαξε στο το κινητό και δεν... το βράδυ με ησυχία θα το δω, αν και έχω απάντηση και τώρα, θα απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι λέει ακριβώς ο κύριος...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το έψαξε στο το κινητό και δεν... το βράδυ με ησυχία θα το δω, αν και έχω απάντηση και τώρα, θα απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι λέει ακριβώς ο κύριος...

Ok, απλά για να σε βοηθήσω, πρέπει να ενεργοποιήσεις το CC (close caption). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/11/2019 στις 10:27 ΠΜ, Undertaker25 είπε

Αυτο ακριβως ηθελα να προσθεσω και γω. Δεν εχει καμμια σημασια τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του απο την στιγμη που ειναι ικανος. Επισης δεν εχει παλι καμμια σημασια τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του απο την στιγμη που ειναι ανικανος. Ο ικανος να προτιμαται ο ανικανος να αντιμετωπιζει τις συνεπειες της ανεπαρκειας του. Τοσο απλα. Οσο θα με πειραζει να απολυθεικαποιος βαση τετοιων λογων αλλο τοσο θα με πειραζε και να προσληφθει βαση τετοιων λογων. Κοιταξε υποκειμενικο ειναι οπως λες αλλα οσο θα με ενοχλουσε προσωπικα μια γυναικα που θα κουνιοταν σαν να μην υπαρχει αυριο, νιαουριζε συνεχεια και ηταν επιδεικτικα "γυναικεια" κοκ αλλο τοσο θα με ενοχλουσε και ενας ομοφυλοφιλος που θα εκανε το ιδιο. Μιλαμε παντα για φυσιολογικα ατομα και συμπεριφορες, παλι δλδ σε αυτο δεν εχει να κανει με την σεξουαλικη προτιμηση του αλλου. 

Επεξ/σία από tsibosp
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...