alexxkidd31 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Δεν είπα ότι δεν πρέπει να γίνεται σεβαστή η διαφορετικότητα. Η επιβολή της είναι που με βρίσκει αντίθετο και με ενοχλεί ιδιαίτερα. Άλλο εκφράζω άποψη και επιλέγω τρόπο ζωής και άλλο επιβάλλω την άποψή μου και υποχρεώνω τον άλλο να αποδεχτεί τον τρόπο ζωής μου γιατί αλλιώς θα τον απειλήσω με εξόντωση προσωπικότητας ή επαγγελματικής καριέρας. Η διαφωνία δεν είναι έλλειψη σεβασμού. Χαίρομαι. Βέβαια ο κινηματογράφος δεν είναι επιβολή, αν θες πας αν θες δεν πας. Και γω πχ σιχαίνομαι ταινίες να έχουν μέσα στρεητ λευκούς ετερόφυλους χριστιανούς νοικοκυραίους, αλλά δεν έχω θέμα να υπάρχουν, ούτε και να τις βλέπω αν είναι καλές.
gassim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Voodooman είπε Έτσι λέει ο τίτλος, το κείμενο λέει άλλα. Και όταν βρω χρόνο, θα ψάξω να βρω τί ακριβώς είπε. Το "εκλαϊκευμένη" δεν είναι υποτιμητικός όρος. Απλά ένα κόμικ, όπως και να το κάνουμε, δεν μπορεί να φτάσει ποτέ την αξία ενός βιβλίου. Αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη ενός ανθρώπου που σιχαίνεται όσο τίποτε άλλο το ρητό/απόφθευγμα "μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις". τα κόμικ αντίθετα απο την λογοτεχνία ανήκουν στις εικαστικές τέχνες και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο. Ειναι σαν να λες οτι ενα τραγούδι δεν μπορεί να φτάσει σε αξία ενα βιβλίο. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από gassim
Undertaker25 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, AtiX είπε Όταν πας σε ένα κλάμπ και από τα εκατό άτομα υπάρχουν μέσα και 10 πχ gay και 5 με φερετζέ... πιστεύεις ότι το μαγαζί προωθεί κάποια ατζέντα???? Τι σχέση έχει το σενάριο μιας ταινίας με την τυχαία πελατεία ενός καταστήματος?
AtiX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Τι σχέση έχει το σενάριο μιας ταινίας με την τυχαία πελατεία ενός καταστήματος? Δυο σημαντικά κοινά... το πρώτο είναι που επιλέγεις να διασκεδάσεις και το δεύτερο ονομάζεται ορατότητα...
johnny.tifosi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, xoxlasae είπε Μιση ντροπη δικη μου , μιση δικη σου Alan...αλλα γιατι ασχολιομαστε με κατι του 2017 ? Επισης δεν μας δινετε και αλλη επιλογη, γιατι δεν βγαζετε ταινιες οπως good fellas, the departed, gangs of new York, catch me if you can πλεον ? Μηπως γιατι θελει κακαλα στο γραψιμο και στις ερμηνειες ? Τώρα βγήκε το Irishman μιας και υποψιάζομαι ότι θες Σκορσέζε
chek2fire Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Voodooman είπε O μπάρμπας τα έχει χαμένα. Προσωπικά δεν μου λένε σχεδόν τίποτα τα κόμικς, και ακόμη λιγότερα οι ταινίες που βασίζονται σε αυτά. Για εμένα είναι μία μορφή εκλαϊκευμένης τέχνης, που στο υψηλότερο επίπεδό της, είναι σε θέση να περάσει με τρόπο εύληπτο υψηλά νοήματα. Λίγοι θα καθίσουν να διαβάσουν τον βασιλιά Λυρ, αλλά πολύ περισσότεροι θα διαβάσουν ένα κόμικ που -είπαμε, στην καλύτερη περίπτωση-θα περάσει κάποια από τα μηνύματα του αρχικού έργου. Από το ολότελα... Αλλά αυτό που λέει είναι υποκριτικό, στην καλύτερη περίπτωση. Όταν τα κόμικς στάζουν αίμα και σπέρμα, σε ποιες ακριβώς ηλικίες θεωρεί ο Moore ότι απευθύνονται; 15-20 ετών και μόνο; Ή σε πιο μικρούς; Η λέξη μπάρμπας αλλη εικόνα μου φέρνει στο μυαλό μου πάντως και σίγουρα όχι αυτή του Moore Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από chek2fire
skapodis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) και τα μυαλά στα κάγκελα... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από skapodis
Undertaker25 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, AtiX είπε Δυο σημαντικά κοινά... το πρώτο είναι που επιλέγεις να διασκεδάσεις και το δεύτερο ονομάζεται ορατότητα... Εντελώς άσχετο με αυτό που έγραψα εγώ. Μίλησα για την ατζέντα που προωθούν κάποιες εταιρείες παραγωγής. Το ότι μπορώ να επιλέξω τι δεν θα δω, δεν σημαίνει πως δεν έχω δικαίωμα να διαφωνήσω ή να ενοχλούμαι από την πολιτική τους.
costis ni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, music_lover είπε Όποιος μετά τα 20 του ταυτίζεται με υπερήρωες πάσχει από παλιπαιδισμό..δεν μας είπε και τίποτα νέο. Εγώ πάντως στα 40 μου τις βλέπω για τα CGI εφέ τους και τον Dolby Atmos ήχο τους κι εγω πηγαίνω σε μπαρ με κονσομασιόν γιατί έχουν καθαρά ποτά και ωραίους ξηρούς καρπους 1
music_lover Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, costis ni είπε κι εγω πηγαίνω σε μπαρ με κονσομασιόν γιατί έχουν καθαρά ποτά και ωραίους ξηρούς καρπους Congrats
tsibosp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Undertaker25 είπε Εντελώς άσχετο με αυτό που έγραψα εγώ. Μίλησα για την ατζέντα που προωθούν κάποιες εταιρείες παραγωγής. Το ότι μπορώ να επιλέξω τι δεν θα δω, δεν σημαίνει πως δεν έχω δικαίωμα να διαφωνήσω ή να ενοχλούμαι από την πολιτική τους. Το προβλημα φιλε δεν ειναι το αν εχεις θεμα εσυ προσωπικα με το αν καποιος ειναι ομοφυλοφιλος η οτιδηποτε αλλο.( Ασχετο βεβαια αν δεν ειναι λογικο αυτο και πηγαζει απο εντελως προβληματικες προκαταληψεις. Το οτι ειναι ομοφυλοφιλος καποιος ή μαυρος πχ δεν επηρεάζει τον χαρακτηρα του σε κατι. Ας ειναι οτι θελει αρκει να μην ειναι μαλακας.) Το προβλημα ειναι αν εισαι σε θεση ισχυος και δεν τον γουσταρεις γτ μονο και μονο ειναι ομοφυλοφιλος και δεν τον προσλαβεις σε μια δουλεια ενω πληρει ολες τις προυποθεσεις ή αν στον αντιποδα μαθεις ξαφνικα οτι ο Χ ειναι ομοφυλοφιλος και χωρις λογο τον απολυσεις και συναφη θεματα. Φιλος σου να γινει και να τον συμπαθεις δεν μπορει να στο επιβαλλει κανεις προφανως. Γιαυτα τα θεματα μιλαμε οχι για το αν κυρ Γιαννης απο την Κατω Μαγουλιτσα δεχεται τους γκευ ή οχι.
Kostasft Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μάλλον αυτόν θα είδε στο δρόμο ο Alan https://www.foxnews.com/us/marvel-new-york-councilman-captain-america.amp
Undertaker25 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsibosp είπε Το προβλημα φιλε δεν ειναι το αν εχεις θεμα εσυ προσωπικα με το αν καποιος ειναι ομοφυλοφιλος η οτιδηποτε αλλο.( Ασχετο βεβαια αν δεν ειναι λογικο αυτο και πηγαζει απο εντελως προβληματικες προκαταληψεις. Το οτι ειναι ομοφυλοφιλος καποιος ή μαυρος πχ δεν επηρεάζει τον χαρακτηρα του σε κατι. Ας ειναι οτι θελει αρκει να μην ειναι μαλακας.) Το προβλημα ειναι αν εισαι σε θεση ισχυος και δεν τον γουσταρεις γτ μονο και μονο ειναι ομοφυλοφιλος και δεν τον προσλαβεις σε μια δουλεια ενω πληρει ολες τις προυποθεσεις ή αν στον αντιποδα μαθεις ξαφνικα οτι ο Χ ειναι ομοφυλοφιλος και χωρις λογο τον απολυσεις και συναφη θεματα. Φιλος σου να γινει και να τον συμπαθεις δεν μπορει να στο επιβαλλει κανεις προφανως. Γιαυτα τα θεματα μιλαμε οχι για το αν κυρ Γιαννης απο την Κατω Μαγουλιτσα δεχεται τους γκευ ή οχι. Φίλε μου, μπορεί εσύ να αναφέρεσαι σε αυτό το θέμα, εγω όμως αναφερόμουν σε άλλο. Σε δικό μου σχόλιο απάντησαν το οποίο αφορούσε την ατζέντα των μεγαλοεταιρειών. Αλλά μιας και το ανέφερες, εγώ είμαι κατά οποιασδήποτε διάκρισης λόγω χρώματος ή σεξουαλικής επιλογής. Δεν συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία (η άποψή σου ότι η διαφωνία μου δεν είναι λογική, είναι υποκειμενική αλλά δεν θα το αναλύσω τώρα) αλλά ποτέ μου δεν θα έβαζα στην άκρη έναν άνθρωπο επειδή είναι ομοφυλόφιλος. Ένας ικανός gay πρέπει να παίρνει τη θέση ενός μη ικανού straight και όχι το αντίθετο. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στη ζωή. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το θέμα των προηγούμενων σχολίων μου. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το βίντεο και θα καταλάβεις πως λειτουργούν τα πράγματα σήμερα και γιατί εκφράζω μια διαφωνία. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Undertaker25
AtiX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Undertaker25 είπε Εντελώς άσχετο με αυτό που έγραψα εγώ. Μίλησα για την ατζέντα που προωθούν κάποιες εταιρείες παραγωγής. Το ότι μπορώ να επιλέξω τι δεν θα δω, δεν σημαίνει πως δεν έχω δικαίωμα να διαφωνήσω ή να ενοχλούμαι από την πολιτική τους. Δηλαδή πιστεύεις ότι με στον όρο ορατότητα, και στο ότι όπως στην πραγματική ζωή έτσι και στις σειρές ή στις ταινίες θα πρέπει να εμφανίζονται άτομα που για τον α ή β ανήκουν σε μειονότητες, κρύβεται κάποια ατζέντα? Και αν πάρουμε το σενάριο ότι κρύβονται... τι κίνδυνος υπάρχει σε κάτι τέτοιο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα