gntelmp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, morgan21 είπε Τουλάχιστον στους σούπερ ήρωες δεν βλέπεις gay (Marvel-dc) που σε όλα τα έργα πρέπει να υπάρχει και κάτι το gay υποχρεωτικά και δεν σας τα λέει κανένας τυχαίος. Είμαι ο punisher Για δες την πρώτη σκηνή με τον captain america στο endgame. Εκεί που κάνει τον ψυχολόγο. 1
Alex_kekos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δεν γ@μιεται ο Άλαν; Εγώ είμαι ο Μπάτμαν και σκοπός μου είναι να κυνηγάω το τζόκερρρ😂😂 2
xoxlasae Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μιση ντροπη δικη μου , μιση δικη σου Alan...αλλα γιατι ασχολιομαστε με κατι του 2017 ? Επισης δεν μας δινετε και αλλη επιλογη, γιατι δεν βγαζετε ταινιες οπως good fellas, the departed, gangs of new York, catch me if you can πλεον ? Μηπως γιατι θελει κακαλα στο γραψιμο και στις ερμηνειες ?
georgepppo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην προηγουμενη δουλεια μου ειχαμε ενα παιδι που τον φωναζαμε φλας , ηταν πιο αργος και απο τον θανατο στην εξυπηρετηση ,ειχε μονιμα το βλεμμα της αγελαδας που εχει παρει υπνωτικα και αργουσε καθε μερα να ερθει ,ετσι τον βγαλαμε φλας Εχει γινει και σχετικο φοτοσοπ με την φατσα του στο σωμα του φλας Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από georgepppo
mitspetr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Τι να μας πει κι ο Alan Moore από τη ζωή του; Γατάκι Moore, ρούφα το αβγό σου καλύτερα... 2
Undertaker25 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απόλυτο δίκιο έχει ο Moore. Είπε ακριβώς ότι πίστευα εδώ και χρόνια γι' αυτή την ιστορία με τους υπερήρωες και είναι απόλυτα τραγικό να βλέπεις ενήλικες να συμπεριφέρονται σαν 12χρονα γύρω από το θέμα. Μια κοινωνία η οποία δομείται γύρω από άθλια πρότυπα, αποκυήματα της φαντασίας με σκοπό το εύκολο και μαζικό κέρδος. Αναφορά σε κείμενο Βέβαια η Marvel από την άλλη πλευρά, σε μία κίνηση που οι fans υποδέχθηκαν με πολύ ενθουσιασμό, ανακοίνωσε πως στην επόμενη φάση του κινηματογραφικού κόσμου της, θα παρουσιάσει τον πρώτο κωφό υπέρ-ήρωα, τον πρώτο Ασιάτη/Αμερικανό υπέρ-ήρωα αλλά και τον πρώτο ομοφυλόφιλο υπέρ-ήρωα. Αναμενόμενο. Προπαγάνδα να γίνεται... ΥΓ. Το "την υποδέχθηκαν με πολύ ενθουσιασμό" ασχολίαστο... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από Undertaker25 4 2 1
nightwalker1990 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δεν ξέρω για εσάς, εγώ τα βράδια φοράω πράσινη κουκούλα, πηδάω απο ταράτσα σε ταράτσα και τιμωρώ τους κακούς... Δεν το αλλάζω ότι και να λέει ο τυπάκος 🤣🤣🤣🤣🤣
kostasgr78 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δυστυχώς, πλέον στο πλανητικό χωριό που ζούμε, καθόμαστε όλοι και αναλώνουμε παραπάνω φαιά ουσία για να αναλύσουμε τα λεγόμενα του κάθε πιωμένου από το πρωί που ήρθε στο «καφενείο» του χωριού. Επίσης, κάνουμε άλλο ένα λάθος. Επειδή κάποιος είναι γνωστός για κάποιο έργο ή κάποια δραστηριότητά του, αυτομάτως νομίζουμε ότι αυτό το γεγονός καθιστά την άποψή του και πιο σημαντική από των άλλων. Ψευδαισθήσεις και εγωμανίες. 6 4 1
peterako Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) "Βέβαια η Marvel από την άλλη πλευρά, σε μία κίνηση που οι fans υποδέχθηκαν με πολύ ενθουσιασμό..." Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από peterako 2 1
Razor333 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Λογικα στην Marvel ετοιμαζουν τον υπερ-υπερηρωα που η υπερδυναμη του θα ειναι αν μαζεψει ολα τα λαμπερα πετραδια, να γεμιζουν τα ταμεια της Disney αλλα 5δις ευρω και αλλα 5δις ευρω απο τις πιτζαμες, σεντονια και κουκλες που θα πουλησει σε 35χρονους μυστες. 1
tolstoy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Σωστός. Άσε που οι υπερήρωες ασχολούνται, όχι με την καλυτέρευση του κόσμου, αλλά για την διατήρηση της τάξης. Υπερμπάτσοι. Αμερικάνοι φυσικά. Κάποιοι λένε, άμα δεν βλέπουμε αυτά, τι να βλέπουμε, πρωϊνάδικα και σορβάιβορ; Η γνωστή δηλαδή διαστροφή μέσω υπερβολής για να μην παραδεχτούν το προφανές. Υπάρχουν σοβαρά θέματα να ασχοληθεί κανείς. Αλλά ποιος ψάχνει, δε βαριέσαι. 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα