JohnConstantine Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα σε ολους. Αυριο θα κατεβω αθηνα για βολτα και θα φυγω απο το αεροδρομιο με αμαξι. Μπορειτε να μου προτεινετε καμια περιοχη για παρκινγκ στην Αθηνα που να εχει κοντα ηλεκτρικο η μετρο; Θελω να κατεβω Συνταγμα σε ωρα αιχμης. Για περιπου 1 η ωρα το μεσημερι αμα ξερετε καποιο επι πληρωμης value for money η καποια περιοχη που να μπορω να παρκαρω σαν ανθρωπος;;; Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
zourman1981 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Πας σταθμό Αγία Μαρίνα Αιγάλεω Παρκάρεις στο πάρκινγκ του μετρό Αντί για πληρωμή χρησιμοποιείς το εισιτήριο σου 1
JohnConstantine Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, zourman1981 είπε Πας σταθμό Αγία Μαρίνα Αιγάλεω Παρκάρεις στο πάρκινγκ του μετρό Αντί για πληρωμή χρησιμοποιείς το εισιτήριο σου Ελεγα να παρκαρω καπου κηφισια μιας και μετα ο δρομος μου ειναι για Χαλκιδα αλλα οκ..
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Αν κυκλοφορεις λογω δακτυλιου υπαρχει παρκινγκ στην Καραγιωργη Σερβιας. Απο κει και περα, στην Κηφισια θα βρεις γυρω απο τον σταθμο, συνηθως εχει..
zourman1981 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δεν σε βγάζει πολύ από το δρομολόγιο Ίσα ίσα που η Αθηνών. Λαμίας είναι πιο κοντά στο αιγαλεω
papoys1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Καλησπερα σε ολους. Αυριο θα κατεβω αθηνα για βολτα και θα φυγω απο το αεροδρομιο με αμαξι. Μπορειτε να μου προτεινετε καμια περιοχη για παρκινγκ στην Αθηνα που να εχει κοντα ηλεκτρικο η μετρο; Θελω να κατεβω Συνταγμα σε ωρα αιχμης. Για περιπου 1 η ωρα το μεσημερι αμα ξερετε καποιο επι πληρωμης value for money η καποια περιοχη που να μπορω να παρκαρω σαν ανθρωπος;;; Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Για ρίξε μια ματιά και εδώ μπορεί κάτι να σε βολέψει . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα