Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Ποια προτείνεται και από πιο κατάστημα συμφέρει; 

Μην παρεις λαμπα παρε ντουι, και βαλε οποια λαμπα θελεις

Δημοσ.

Προσωπικά έχω το Philips Hue ( 2 λάμπες και το bridge προς το παρόν, χωρίς τα χρώματα).

Άποψη μου είναι πως είναι το πιο ολοκληρωμένο και αυτόνομο (χωρίς να στηρίζεσαι σε εξωτερικούς σερβερς) σύστημα που φέρει και το όνομα της Philips, με ότι συνεπάγεται.

Προφανώς είναι το πιο ακριβό, κάτι το οποίο είναι όμως σχετικό. (2 λάμπες λευκές dimmable κοστίζουν 30Ε, μπορείς να βρεις στον ανταγωνισμό με λιγότερο απο 12ε RGB λάμπες).

Black friday μπορεί να πέσει και το πακέτο.

Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα χρώματα και μπορώ να διαθέσω 2-3 παραπάνω ανά λάμπα. Επόμενη καλή λύση, από ό,τι έχω διαβάσει είναι οι Yeelight.

Άλλες λύσεις όπως διακόπτες, ντουί ή smart relays μπορεί να είναι πιο οικονομικά, απαιτούν όμως αρκετή προσπάθεια ή/και μερεμέτια για να εγκατασταθούν.

Δημοσ.
10 hours ago, red7genius said:

Προσωπικά έχω το Philips Hue ( 2 λάμπες και το bridge προς το παρόν, χωρίς τα χρώματα).

Άποψη μου είναι πως είναι το πιο ολοκληρωμένο και αυτόνομο (χωρίς να στηρίζεσαι σε εξωτερικούς σερβερς) σύστημα που φέρει και το όνομα της Philips, με ότι συνεπάγεται.

Προφανώς είναι το πιο ακριβό, κάτι το οποίο είναι όμως σχετικό. (2 λάμπες λευκές dimmable κοστίζουν 30Ε, μπορείς να βρεις στον ανταγωνισμό με λιγότερο απο 12ε RGB λάμπες).

Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα χρώματα και μπορώ να διαθέσω 2-3 παραπάνω ανά λάμπα. Επόμενη καλή λύση, από ό,τι έχω διαβάσει είναι οι Yeelight.

Άλλες λύσεις όπως διακόπτες, ντουί ή smart relays μπορεί να είναι πιο οικονομικά, απαιτούν όμως αρκετή προσπάθεια ή/και μερεμέτια για να εγκατασταθούν.

10 hours ago, red7genius said:

Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα χρώματα και μπορώ να διαθέσω 2-3 παραπάνω ανά λάμπα. Επόμενη καλή λύση, από ό,τι έχω διαβάσει είναι οι Yeelight.

Yeelight απο που συμφερει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...