karib Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Ημουν λοιπον που λετε συνδεδεμενος στο Internet, μεχρι που μου πετα ξαφνικα ενα παραθυρο ο norton antivirus 2004 και μου λέει οτι ανίχνευσε στο pc μου bloodhood heuristics 16. Unable to repair the file. Να πω ότι μόλις είχα βάλει (πριν συνδεθω στο net) το nav2004. Πριν ειχα το nav2003. Και τα δυο όμως ήταν ενημερωμένα με dat δύο ημερών(το πιο προσφατο) Τωρα πείτε μου τι συμβαινει? Ειναι trojan? Υπηρχε στο Pc μου και το norton 2003 απλά δεν το ανιχνευε? Δεν υπηρχε και απλά το κόλησα στο net? Kαι τώρα τι κανουμε? Ο Norton λέει δεν μπορεί να το διορθώσει. Δηλαδή, το έσβησε, η κυκλοφορεί στο pc μου ελεύθερο και αδέσποτο έτοιμο να κανει ζημιά? Παντως με ενα search που εκανα η symantec δεν εχει βγαλει removal tool. Που σημαίνει ότι κανει το κανει το dat. Επίσης εκανα full system scan και δεν μου βρηκε τιποτε μολυσμενο. Ειμαι προστατευμένος ή θα παθω ζημιά?
karib Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Ξέχασα να πω οτι σκαναρα και με Adaware και με spybot (ενημερωμένα) τα οποία δεν βρήκαν κι αυτά τίποτε.
madsc Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Οι default επιλογές του Nortona είναι "repair then quarantine if unsuccessful". Οπότε από το view του antivirus τσεκάρεις την "καραντίνα" πρώτη και καλύτερη που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκεί μέσα. sc
karib Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Θα δω την καραντίνα. Αν ειναι εκεί (που λογικα εκει θα είναι) σημαίνει ότι είμαι προστατευμένος απο το συγκεκριμένο?
karib Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Θα δω την καραντίνα. Αν ειναι εκεί (που λογικα εκει θα είναι) σημαίνει ότι είμαι προστατευμένος απο το συγκεκριμένο?
nousername Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Nai tha eisai prostateymenos afoy oti einai se karantina den exei execution rights! Epishs an exeis kai Norton Personal Firewall den tha to afhsei na ekpempsei (dedomenou oti den to epitrepses katalathos otan se rwthse). Perimene na vgei kanena update.
madsc Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Ακριβώς. "Quarantine" => απομονώνει το αρχείο από το υπόλοιπο σύστημα σου. sc
karib Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Τωρα αν σας πω οτι ειδα το report της καραντινας και ήταν άδεια, τι θα πείτε? Μηπως δεν ήταν ιος-trojan το bloodhood heuristics? Αλλά πάλι... Δωστε τα φωτα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.